علت ایجاد پست بالا آوردن تاپیک از زیر خاک!
------------------------------------------------
برای خالی نبودن عریضه یه سایت یزدی (پایگاه اطلاع رسانی املاک )رو به حضورتون معرفی میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علت ایجاد پست بالا آوردن تاپیک از زیر خاک!
------------------------------------------------
برای خالی نبودن عریضه یه سایت یزدی (پایگاه اطلاع رسانی املاک )رو به حضورتون معرفی میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonata20; 20-06-2008 at 14:47.
راستی دوستان طراحی چهره پذیرفته میشه.
چون اکثرا تو یزدن بعد از کشیدن میتونید طراحی چهرتون رو تحویل بگیرید.
قیمت نسبتا ارزون هست.اگه کسی مایل بود میتونه به این آدرس عکسش رو برام بفرسته:
tarahichehre@yahoo.com
Last edited by sonata20; 20-06-2008 at 15:02.
00000000000000000000000000000000000000
1و 2و 3: شما احتمالا میخواستی از وسط میدون بزنی بری اونور این همه احتمال داره ماشین بهت بزنه.
حالا یکی با سرعت 120 نه 220 زده به قول شما "به" میدون. که چی؟ خب احتمالا خواب بوده و حواسش نبوده.
من اگه یه وقتی بیام شهر شما و حتی تو یه خیابون یهو ببینم 10 تا ماشین هم زدن به هم و داغون شدم اینو نمیگم که رانندگیشون بد هست. چرا که:
بد بودن رانندگی تو ایران کلی هست و مشکل همه شهرها. منتها بعضی جاها مشهورترند که من اولین باره یزد را تو این لیست شهرت(!) اون هم از زبون شما میشنوم.
در مورد موتور هم وقتی موتور زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده.
ما بیشتر!
به معامله املاک سری میزنیم. ( پست قبلیتو باید نقل قول میکردم حال ندارم عوضش کنم)
یعنی یکی نمیخواد بیاد تو ایت تاپیک چیزی بنویسه؟![]()
سلام
یه نمونه کار بذار بیبینم![]()
واقعآ که!!!
یک پست الکی هم نمیایین بزنین!!!
سلام به همه پروفسورهای یزدی دلم براتون تنگ شده بود دیه درس امتحان بود دیه نتونستم بیام این تایپکم که دیگه فکر کنم زیر مین دشمنان مفقود الاثر شده بود که حاجی آقا در اورد حالا حالاها ما اینجا هستم سروم بید بقول یارو گفتنی دوستون دارم تغار تغار
سلام به همه دوستان چرا نیستین بابا یخرده مرام داشته باشد بید این تایپک را ببرم بالا اه اه اه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)