تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 149 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لینک برنامه p2k commander رو می خوام اگه میشه آموزش کار با این برنامه رو بذارید (نصب م و اسکین)
    این لینک دوسته عزیز.اما در مورده آموزش کافیه یه سرچ کنی ، مطالبه زیاد و مفید در این مورد به اندازه کافی پیدا میکنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    من یه گوشی V3x دارم. ولی نمی تونم theme براش نصب کنم. لطفا کمک کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز شما از اموزش استفاده کردی؟ در ضمن یکم بیشتر توضیح بدین که تا کجا پیش میرین تا کمکت کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    سلام.اول خوش اومدی عزیز.

برو به اینجا پسته 26 رو خوب بخون.

کد:
    اگر لینکه p2k کار نکرد از اینجا دانلودش.ورژنش یکمی جدیدتره.اگر نتونستی باش کار کنی بگو ورژن قبلیشو بزارم برات.

کد:
    Last edited by Corvette; 26-09-2007 at 15:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آموزش ارسال Sms تصويري توسط V3x

1- برنامه p2k advanced editore را اجرا نموده و گوشي در حالت دفالت كانكشن به كامپيوتر وصل نماييد

2- بر روي قسمت connect in p2k mode كليك كنيد تا دكمه قرمز بالا سبز رنگ شود

3-در قسمت phone services قسمت seem function سپس seem32 function كليك كند

4-قسمت read from phone را كليك كنيد

4- حالا از نوار باز شده قسمت picture_sms_available يعني bit 493 را كليك كنيد

5-اكنون تيك جلوي يعبارت press space key to switch function را فعال كنيد

5- سپس روي write to phone كليك كنيد.

6- پس از اتمام كار reset phone را اجرا كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آموزش كار با گوشي بدون سيم كارت

سلام ... اين كار روي سري Razr موتورولا جواب ميده ... من تست كردم (ولي در كل ، مسئوليت كار با خودتون)

(گوشيتون رو ، روي كامپيوتر نصب كنيد)

1-برنامه P2k Advanced Editor رو باز كنيد....

2-كابل رو به گوشيتون متصل كنيد !

3- روي كليد Connec in p2k Mode كليك كنيد و صبر كنيد تا چراغ قرمز كنار كليد سبز بشه !

4- از طريق منوي Phone Services گزينه Seem Functions و سپس گزينه Seem 4a رو انتخاب كنيد ....

پنجره جديدي باز ميشه كه ميتونيد در اون توابع مربوط به سيم شماره 004a_0001 رو ببينيد !

5- حالا بايد دنبال توابع مربوط به سيم كارت بگرديم ....

براي اين منظور در كادر متني پنجره ، عبارت sim رو تايپ كنيد

6-روي كليد Find كليك كنيد ...

هموطور كه ميبيند تمام توابع مربوط به سيم كه 6-7 تا بيشتر نيستن پيدا ميشه ...

7 -روي كليد Read From Phone كليك كنيد تا مقادير ذخيره شده در گوشيتون خونده بشه !

8- حالا بايد از سيم گوشيتون بك آپ بگيريد ! براي اين كار روي كليد Write To disk كليك كنيد ! و در پنجر باز شده كليد Save روبزنيد !

9- در جدول توابع روي عبارت SEEM_ENABLED_PHONE دبل كليك كنيد و مقدار تابع رو از عدد 1 به عدد صفر تبديل كنيد !

10- روي كليد Write To Phone كليك كنيد !

11- پنجره رو ببنديد ... ممكنه بعد از اين كار از طرف برنامه پيغام خطا ارسال بشه ! پيغام رو yes كنيد و از برنامه خارج بشيد ! بعد يك بار گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد ...

12- براي بار دوم گوشيتون رو خاموش كنيد ... سيم كارت رو دربياريد و گوشيتون رو روشن كنيد . ميبينيد كه از پيغام Insert Sim خبري نيست و ميتونيد بدون سيم كارت با بخشهاي مختلف گوشيتون كار كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ميخوام يه مطلب خيلي جالب رو بهتون بگم. در واقع قرار هست شما يك فايل ريفلش درست كنيد كه با فلش كردن اون به گوشيتون قابليت ها ي زير به گوشيتون اضافه بشن:
    1-به طور كلي محدوديت دسترسي به حافظه گوشي براي برنامه هاي جاوا از بين ميره. يعني شما ميتونيد هر نوع فايل منيجر رو روي گوشيتون داشته باشيد بدون اينكه حتي كوچكترين سوالي براي دسترسي به حافظه ازتون بپرسه. اين يعني همون unlock java permission
    2-تمام برنامه هاي جاوا با در بسته هم اجرا ميشن.
    3-وقتي كابل به كامپيوتر وصل هست برنامه هاي جاوا ميتونن اجرا بشن.
    4-اس ام اس هاي شما ميتونن روي مموري كارتتون ذخيره بشن.
    5-ميتونيد روي عكس ها بيشتر زوم كنيد.
    ولي قبل از هر چيز به چند نكته بسيار مهم بايد توجه كنيد:
    1-سريال ورژن گوشيتون حتما بايد R252211LD_U_85.9B.E5P باشه.
    2-فايل ريفلشي رو كه درست كرديد حتما بايد با برنامه Motokup روي گوشيتون فلش بكنيد.
    3-ورژن بوت لودر گوشيتون بايد يكي از اين ها باشه:
    V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4

بعد از اينكه مطالب بالا رو خونديد بريم سراغ روش كار:
    اول فايل لينك زير رو دانلود كنيد( با حجم تقريبي 8.82 مگا بايت كه همون فايل ريفلش هست ):
    کد:
    چيزي كه دانلود ميكنيد شامل 2 تا فايل هست: يكي يا فرمت exe و ديگري هم با فرمت data . فايل با فرمت exe رو اجرا كنيد و همه ي گزينه هاي اونو تيك بزنيد. بعد بوت لودر گوشيتون رو از همين صفحه انتخاب كنيد( دقت كنيد كه بوت لودر گوشيتون رو درست انتخاب كنيد وگرنه ممكنه گوشيتون خراب بشه). بعد از انجام كار هاي بالا روي Build در پايين كليك كنيد. پس از 5-6 ثانيه اين فايل اجرايي(exe) از روي فايلي كه فرمتش data بود، يك فايل با فرمت sbf ميسازه كه ميتونيد اونو به گوشيتون فلش كنيد. دقت كنيد همون طور كه بالا هم اشاره كردم اين فايل رو بايد با برنامه motokup روي گوشيتون فلش كنيد اگه با برنامه RSD LITE اين كار رو بكنيد بعد از 5 ثانيه عمليات متوقف ميشه و اگه با برنامه Flash&Backup اين كار رو بكنيد گوشيتون فقط رو حالت بوت بالا ميياد. دوستان من اين ها رو تجربه كردم و بهتره شما خودتون دوباره تجربه نكنيد.
    كار تموم شد ولي من همه اين كار ها رو انجام دادم تا برنامه ي XploreMe 3.5 رو روي گوشيم داشته باشم كه زيباترين، بهترين، كاملترين و قدرتمندترين برنامه براي v3x هست كه ميتونيد با اين برنامه فيلم، عكس، آهنگ و تكست رو ببينيد. در ضمن اين برنامه داراي يك فايل منيجر بسيار عالي هم هست. فقط بايد اين برنامه رو نصب كنيد تا ببينيد چقدر زيباست. من برنامه XploreMe 3.5 رو پايين براتون ضميمه كردم هر چند كه سايت سازندش دوست نداشت تا اين برنامه در سايت هاي ديگه به صورت مستقيم قرار داده بشه ولي من براي راحتي شما ها و سخت بودن ثبت نام در اين سايت مجبورا خواسته ي اون ها رو انجام نميدم ولي كسايي كه مايل هستند اطلاعات كاملي در مورد برنامه داشته باشن به اين سايت مراجعه كنن:
    کد:
    آخرين مطلب رو هم بگم بعد تموم! برنامه بالا رو مستقيما از خود گوشي نصب كنيد و براي نصب از برنامه motomidman استفاده نكنيد. از اين كه تا اين حد به درازه گويي پرداختم ازتون معذرت ميخوام. خواستم تا بدون كم و كاست مطلب ارائه بشه.
    موفق باشيد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تکراری بود ولی خوب بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببینم دوسته من. فکر میکنم من این مطالبرو یجا خوندم.!!

اگر کپی برداشتین خاهشا منبا رو ذکر کنین.؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •