سلام
آزمون تعیین سطح تو اینترنتت زیاده ولی یه آزمون تعیین سطح اینترنتی برای زبان انگلیسی میخوام که معتبر و تایید شده باشه .
سلام
آزمون تعیین سطح تو اینترنتت زیاده ولی یه آزمون تعیین سطح اینترنتی برای زبان انگلیسی میخوام که معتبر و تایید شده باشه .
دوست من من دوجا رو بلدم که فکر میکنم معتبر باشن دومی مال یه موسسه زبان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آموزش نرم افزار هست حدود یک ساعت. کسی مسلط به ترجمه ی اون هست.
یا جایی رو میشناسین که بتونه انجام بده .
حدود هزینه برای اینکار چقدره
اگه کسی میتونه لطفا پیغام خصوصی بده
Is there such thing as "French" podcast??you know the English ones but in French??I could use some.Or anything in that category.
Thanks in advance
This site has some French Podcast
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thanks but it's not free!!Do you happen to know any websites that i could download these sort of things from for free??
And also anywebsites for downloading cartoons and movies??(with subtitles preferably))
Merci![]()
here you are. i could find this one, Free French podcasts about various, real-life topics.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. دنبال این کتابم:
achieve ielts کتاب معلمش :Teacher's Book
کتاب دانش آموزش رو با سی دی هاش دارم. نویسنده کتاب Louis Harrison هستش. اینم عکس کتاب:
کسی از رفقا می تونه کمکم کنه از تو اینترنت پیداش کنم؟ خودم خیلی گشتم اما نتونستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.... می خواستم ببینم برای بالا بردن مهارت Speaking شما چی پیشنهاد می کنید ؟ ممنون.
سلام دوستان
من زبان انگليسي مي خونم.همه مي دونيم كه براي اسپيكينگ نياز به پارتنر هست.دوست دارم به صورت تلفني با يه نفر كار كنم اگه موافقيد بسم الله.بعدا هم در مورد هزينه و اين جور مسائل حرف ميزنيم.لطفا هر چه سريعتر جواب بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)