تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 722 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سينماي ما- چند روز پيش، نزديك‌هاي روز تولد داريوش مهرجويي، ساعت دوي نيمه شب دوستي تماس گرفت و خبر داد كه يك سايت اينترنتي نسخه كامل و با كيفيني از «سنتوري» را براي دانلود گذاشته و غوغا شده است. مي‌گقت در حال حاضر حدود هشتصد نفر طبق آمار مشغول دانلود كردن فيلم هستند. اين دوست گفت كه خودش هم مشغول اين عمل شنيع است، منتها به قصد اطمينان از كامل بودن نسخه و كيفيت آن، و اضافه كرد كه چند سايت ايراني و فرنگي هم به اين يكي لينك داده‌اند و خلاصه كه يعني فاتحه.برق از سرم پريد. فكر كردم اگر اين خبر درست باشد، فردا صبح كه از خانه بيرون برويم، سر هر كوچه و خياباني دارند «سنتوري» حراج مي‌كنند و اين يعني حقوق مادي و معنوي فيلمساز ما و سازندگان «سنتوري» فاتحه.
    از چند دقيقه بعد اس‌ام‌اس ها شروع شد و ديگراني هم خبر را مي‌دادند. هر چند دقيقه يك پيامك مي‌رسيد كه عددي را نوشته بود؛ درصد جلو رفتن دانلود فيلم در ترافيك عجيب و غريب سايت كذايي: 33% - 46% - 61% ... واي دارد به آخر مي‌رسد. با اين حساب تا دو ساعت ديگر حسرت تماشاي فيلم روي پرده سينما فاتحه. خيلي خوشحال شدم كه اين آمار و ارقام از 73% جلوتر نرفت. همه‌ي دانلود كنندگان كوشا و صبور يكي يكي خبر مي‌دادند كه قضيه قفل كرده و از اين نمي‌شود جلوتر رفت و به خاطر حجم هجوم به سايت منبع، سرعت دانلود فاتحه. راستش تا حالا از سرعت پايين و اوضاع وخيم اينترنت در ايران به وجد نيامده بودم، ولي نگراني پابرجا بود. اگر يك Adsl اساسي يا وابرلس خوب در اختيار كسي بوده باشد كه كار تمام است. ساعت 4 صبح هم كه نمي شود زنگ زد به فيلم ساز يا تهيه كننده و اين خبر تاييد نشده را مثل يك جغد شوم غوغو كرد؟
    سرك كشيدن به سايت‌ها هم چيزي نشان نمي‌داد. آن‌قدر با اطمينان احمقانه‌اي از وجود اين نسخه در سايت‌شان نوشته بودند كه باور كردنش آسان شده بود، گيرم كه فكر كني اين نسخه اصلاً از كجا سبز شده است. تا ظهر فردا هم خبري از اين نسخه‌ي با كيفيت نشد كه نشد. عددها حول و حوش 73% مانده بود و چيزي از اين همه تلاش و بي‌خوابي نصيب مشتاقان نشده بود. با ترديد تلفن را برداشتم و شماره‌ي مهرجويي را گرفتم. حال و احوالي و بعد من‌مني و بعد غوغو! كه گويا چنين ماجرايي پيش آمده است. حال و روز مهرجويي با همه‌ي بي‌تفاوتي و خونسرديِ ظاهري هميشگي‌اش از پشت تلفن پيدا بود. گفت كه بعيد است چنين نسخه‌اي از فيلم باشد، ولي خواست كه به فرامرز فرازمند – تهيه كننده فيلم - خبر بدهم تا پي‌گيري كند. پس دوباره غو غو! حال و روز فرازمند هم قابل پيش‌بيني بود و البته سرعت و همتش براي پي‌گيري قابل تحسين. همان اول كار گفت كه محال است چنين نسخه‌اي وجود داشته باشد و بعد از پي‌گيري و پرس وجوهاي بعدي مطمئن‌تر شد. سايت كذايي به‌كل جعلي بود و لينك‌هاي ديگر هم. يك سايت فرنگي هم در اين گير و دار براي دانلود «سنتوري» پنج دلار از كارت اعتباري جماعت شارژ مي‌كرد تا جزو اولين كساني باشد كه از توليد اين فيلم نفع مالي برده است. اين وسط حرمت و وجدان و شرف و اين جور چيزها هم كه فاتحه.
    * اين كه نوشتم قصه نبود، ولي مي توانست باشد؛ اتفاق افتاد، ولي مي توانست نيفتد؛ احتمال به واقعيت پيوستنش محال نيست، ولي كاش بود. به هر حال، دير با زود، مثل هر چيز ديگري كه جلوي شرايط طبيعي عرضه و تقاضايش به هر شكل گرفته شده باشد، به دست مشتاقان و حتي بيگانه خواهد رسيد. «سنتوري» فيلمي نيست كه ديده نشود و در انبارها و خاطره‌ها باقي بماند. حالا كه اين‌شكلي است، حالا كه گويا سازندگان فيلم مشكلات مميزي وارد به آن را رفع و رجوع كرده‌اند، وقني مشتاقان تماشايش هر روز زيادتر مي‌شود و از درآمد احتمالي‌اش مي‌شود به ساخته‌شدن يكي دو فيلم درجه‌يك ديگر در سينماي رو به موت اين روزها اميد داشت...
    چند روز پيش تولد داريوش مهرجويي بود و همان روزها «گاو» - چهار دهه بعد از ساخته‌شدن – از تلويزيون پخش شد تا معلوم شود عشق هذياني مش حسن به گاوش در گذر زمان و تاريخ ماندگار شده، و مي‌شود مطمئن بود كه عشق علي به سنتورش هم دوامي بيش‌تر از تاريخ و تقويم كوچك ماها داشته باشد. بعيد مي‌دانم كسي دلش بخواهد اين سير تاريخيِ ارجمند و هنرمندانه را قطع كند و اجازه بدهد كه ديگراني – دير يا زود – اين محصول عزيز را در هفتمين دهه‌ي عمر پربار خالقش تاراج كنند و سر كوچه و خيابان به پشيزي بفروشند و تنه‌ي فاسدشان را كلفت تر كنند. تنه‌ي لاغر توليدِ خوبِ سينماي ايران بيش‌تر از آن‌ها به تقويت نياز دارد، والا همين دو تا فيلم خوبي هم كه دلخوشي ما و سينماي ايران است، فاتحه.

منبع خبر : سينماي ما

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

فعلا باید وزارت ارشاد به خواننده تازه به دوران رسیده و درپیت مجوز بده دیگه جایی واسه محسن باقی نمیمونه

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

آلبوم جدیییییییییییییییییید چی شد ؟؟

حرفی بزن گلم من کم تحملم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

منظورت کدوم آلبومه؟!

یک شاخه نیلوفر یا من خودم سیزدهم!

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مهم نیست چی بیاد...مهم اینه که بیاد...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

حرفت کاملا منطقی و درسته ( من کی باشم که نظر دادم!)

ظاهرا منابع مطلع میگن که من خودم سیزدهم بعد از محرم میاد. تا ببینیم چی میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خدا کنه...والا ما عقده ای شدیم از این همه آهنگ فوق العده ای که میده بیرون،یه قرون واسش صرف داشته باشه...فقط همین مهمه...وگرنه اصلا" اهمیتی نداره که تلویزیون کاراش رو پخش کنه یا نه؟ پخش نکنه! چی میشه؟

در آغاز فعالیت shima@x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه شما شماره موبایل محسن داشتید چی بهش اس ام اس میزدید
    چون من دارم بگید هنوز بهش اس ام اس نزدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه شما شماره موبایل محسن داشتید چی بهش اس ام اس میزدید
    چون من دارم بگید هنوز بهش اس ام اس نزدم
    مطمئن باش شماره سرکاریه...محسن شمارشو به امیر ارجینی نمیده،اون وقت بیاد بده دست مردم؟ سر این قضیه مجوز،خیلی محتاطانه عمل می کنه...کارش درسته...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

کورش جان درست میگه

البته به شرطی که شما حسن صفایی یا برادری خواهری چیزیش نباشی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •