تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1079 از 1547 اولاول ... 7957997910291069107510761077107810791080108110821083108911291179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,781 به 10,790 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان بنظرتون شاتل تازگی ها مصرفش مشکوک نمیزنه ؟ سرویس 8 مگ دارم
    من هر ماه متوسط مصرفم روزانم حدود 2 گیگ بود , حدود 100 گیگش می موند , اخر هر ماه دانلود میکردم (همشو بین الملل دانلود میکردم تا تموم شه) ولی دو دوره است مصرف متوسط روزانه شده 6 گیگ سر ماه کم میارم
    واسه همشیره و مغازه و عموم اینا همچین اتفاقی افتاده ! اوناهم که سروس 4 مگش کمی از ترافیکشون هر ماه می سوخت الن 20 روز ترافیک تموم میکنن
    احساس میکنم شاتل داره تو پاچم میکنه ! برای شما هم اینطوری شده ؟
    سلام.
    چه جالب میخواستم بیام همینو بگم , حدودا یک هفته ای هست برای منم بیشتر از مصرفم کم میکنه!!!!....
    شما از V-P-N استفاده میکنید؟

2. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من هر ماه متوسط مصرفم روزانم حدود 2 گیگ بود , حدود 100 گیگش می موند , اخر هر ماه دانلود میکردم (همشو بین الملل دانلود میکردم تا تموم شه) ولی دو دوره است مصرف متوسط روزانه شده 6 گیگ سر ماه کم میارم
    واسه همشیره و مغازه و عموم اینا همچین اتفاقی افتاده ! اوناهم که سروس 4 مگش کمی از ترافیکشون هر ماه می سوخت الن 20 روز ترافیک تموم میکنن
    مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رو
    منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم

4. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رو
    منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم
    شما که خودتون کارمند شاتل هستید, مگه میشه ازش بد بگید!!!!!...

6. 4 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
    بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.

یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
    خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟

8. 2 کاربر از Arcan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیز , یه سوال پرسیدم , حالا چرا بهم توهین میکنید

سلام
    منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
    بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.

یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
    خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟
    راستش من 6 ماهه قرداد بسته بودم دوست عزیز , ولی بازم مثل دفعه قبل همون پنجم دورم شروع شد

تو چند فروم دیگه هم پرسیدم , اونا هم مثل من می گفتند ترافیکشون تازیگیا بی دلیل بیشتر مصرف میشه

منم مجبور شدم تو 195 شکایت کنم , ببینم چی میشه
    Last edited by windows-ps3; 13-09-2018 at 10:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
    کسی این مشکل را داره؟؟؟

حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
    چرا اینطوری شده؟؟؟؟
    Last edited by MeHrDaD-91; 15-09-2018 at 19:55.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
    کسی این مشکل را داره؟؟؟

حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
    چرا اینطوری شده؟؟؟؟
    به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شده
    خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟
    زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!

لعنت بهشون

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟
    زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!

لعنت بهشون
    اگر تعداد مشترکینشون زیاد شده باشه احتمال این که IPV4 هاشون تموم شده هست و بسته به شانستون ممکنه آی پی ولید بگیرید یه ساعت و یه ساعت بعد بشه invalid و مثلا 10 نفر دیگه هم همون آی پی رو داشته باشن که دو راه حل هست براش
    1- شروع کنن به استفاده از IPV6 که دست شما نیست و دست شاتل هست که باید این کار رو بکنه
    2-شما IP static بگیرید ازشون

14. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا این داستان فیبر نوری چه داستان مزخرفی هست... نمیشه از شاتل سرویس گرفت...میگن تا اخر سال هم شاید نتونن
    از چه شرکتی حالا میشه سرویس گرفت برای خطی که فیبر نوری هست؟ جز مخابرات؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •