پس چرا تعرفه هاشو جایی نزده ؟؟؟ 2 مگ محدود ، نامحدود ؟؟ چی دقیقا ؟؟؟
پس چرا تعرفه هاشو جایی نزده ؟؟؟ 2 مگ محدود ، نامحدود ؟؟ چی دقیقا ؟؟؟
البته نمیدونم سرعت دانلودش چقدره
![]()
مخابرات خوزستان از اینا نداره !
این مال فارس هست تنها نامحدودی که میده همین اینترانت هست سرعت دانلودش را فردا زنگ میزنم 2020 میپرسم اما نمیدونم با وی پی ان داخلی برای اتصال به اینترنت جهانی جواب میده یا نه
تو یه روز ترافیکم از 8 گیگ رسیده به 6.65 گیگ
چه شکری خوردیم ها![]()
من تخلیه میکنم ترافیکم هم رو به اتمامه![]()
قبل از امتحانا... دومی سرور بازی APB هست:
بعد از امتحانات هم دیدنیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دزدی از مخابرات حلال است... از ما دزدی میکنه، ما هم چیزی که ازمون دزدیده رو می دزدیمیکی روش دزدی از مخابرات رو بگه... ترافیک، سرعت و ...
دزدی کاره خوبی نیست ولی اگه کسی بود که راهشو بلد بود ما رو هم شریک کنه اخه خیلی مزه میده از این مخابرات بزنیم![]()
عزیزم شما دیگه چی میخواید براتون گذاشتیم روی نامحدود حال کنید![]()
![]()
من از ايرانسل زياد اينترنت كش رفتم . زماني كه يك گيگش در مي اومد يك ميليون تومن(بله درسته هر كيلوبايت 1 ريال مگابايت 1000 تومن و گيگي 1000000 تومن ، كه البته الان هم 700 هزارتومن در مياد توي روز و شبانه ميشه 100 هزار تومن)
شايد نزديك 20 گيگ اينترنت استفاده كردم. همش هم سر خودم كلاه گذاشتم كه اشكالي نداره و حلاله حتي حكم شرعي هم براش پيدا كرده بودم؛ تا اينكه يه مشكلاتي پيش اومد برام پيش خودم گفتم صد در صد از اينه، آدم خرافاتي نيستم ولي جوري شد بهم كه باور كردم، خدا رو شكر بعد از 2 سال اينترنت مجاني كه استفاده كردم گذاشتمش كنار خيلي از مشكلاتم رفع شد. با اينكه هنوز هم قابل استفاده است.
دزدي ميكنه ، سرعت كمه ، شبانه مي زني مي بيني ترافيكت رفت ، قطع ميشه ، لينكت مي ره ، همه اينا جاي خودش ، رفتار ما هم جاي خودش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)