تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1079 از 4105 اولاول ... 795799791029106910751076107710781079108010811082108310891129117915792079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,781 به 10,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
    در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
    آره مطمئنم...
    تو دفترچه ، بخش معافیت کفالت نوشته...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یکی از دوستانم گفته بود اگه 7 عدد قرص گلی بنکلامید رو یه جا بخوریم میتونیم معاف بشیم . میخاستم بدونم حرفش صحت داره یانه؟ چی کار میکنه که معاف میشیم؟
    چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز نکنی این کار رو! همچین چیزی نیست! اولا حداکثر دوز این دارو 4 تاست! 7 تا بخوری از پانکراست خدا حافظی کن! در ضمن این قدر مصرف کنی غش می کنی! قندت می کشه پایین شک هایپوگلایسمی بهت دست می ده. شما اگر دنبال معافیت پزشکی هستی ساده ترین راهش اینه لیست معافیت ها رو پرینت بگیری ببری پیش یک پزشک بگی این ها رو بخون من رو معاینه کن ببین کدوم مشکل رو دارم. بعد برو درخواست بده اقدام کن! هیچ وقت سر خود دارو مصرف نکنید!

3. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من یه چیزی رو برای کسانی که برای اول آبان مازاد هستند بگم (یعنی تو برگه سفیدشون جلوی سازمان و مرکز آموزش نقطه چین کذاشتن)
    من از وقتی برگه سفید رو گرفتم (10 مهر) مازاد بودم و محل مراجعم کرج ورزشگاه انقلاب بود
    ولی وقتی (25 مهر) برای یه کار دیگه رفتم پلیس+10 و همینجوری از مسئول نظام وظیفه خواستم برگه سفید المثنی رو هم بده بهم. دیدم توش زده بود "نیروی زمینی ارتش - آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا" و محل مراجعه هم آدرس پادگان (01) بود.
    یعنی اگه نمیرفتم پلیس+10، نمیفهمیدم که جام معلوم شده و 7 صبح میرفتم ورزشکاه انقلاب کرج، به جای 01 تهران. و اینجور که مسئول نظام وظیفه بهم گفت، احتمالاً 90 روز اضافه میخوردم !!!
    برای من برگه سفید مازاد اومده خونه، و تا الان برگه سفیدی که افتادم 01 نیومده خونه.

پس توصیه من به کسایی که برای اول آبان مازاد هستند، اینه که فردا حتماً یه سری به پلیس+10 بزنند.
    واللا ... ، خودشون پست نمیکنن، میگن غیبتم میزنیم !!!

موفق باشید.

------------------------------------------------------
    **
    راستی یه چیزایی شنیدم که از اول دی، سربازی میشه 24 ماه !!!!!!! شایعست؟؟؟ اگه درست باشه، شامل من هم که اول آبان اعزامم هم میشه یا فقط کسایی که از 1/10 اعزام میشن ؟؟؟
    یه چیز دیگه هم هست، میگن مرخصی از 2.5 روز در ماه به یک روز کاهش پیدا کرده. (از خرداد 91 گویا) اینم شایعست؟؟؟
    اگه کسی اطلاعات درستی (با منبع) داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
    Last edited by omidox; 20-10-2012 at 15:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میگن مرخصی از 2.5 روز در ماه به یک روز کاهش پیدا کرده. (از خرداد 91 گویا) اینم شایعست؟؟؟
    از الان به بعد رو نمی دونم چی پیش می یاد، ولی خرداد 91 همچین خبری نبوده... من الان خودم 2 هفته مرخصی گرفتم با استحقاق ماهی 4 روز.

کلا تو خدمت شایعات همه وظیفه ها رو اذیت می کنه چون هیچ شایعه خوبی، واسه وظیفه ها وجود نداره... تا وقتی رسما خبری اعلام نشده اصلا

در موردش صحبت نشه بهتره...

6. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

اینو یکی از کابرها توی پرشین تولز زده صحت داره ؟
    بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
    1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
    2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
    3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
    4-و...
    من سرباز نیرو هوایی سپاه هستم

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

دوستان من یه چیزی رو برای کسانی که برای اول آبان مازاد هستند بگم (یعنی تو برگه سفیدشون جلوی سازمان و مرکز آموزش نقطه چین کذاشتن)
    من از وقتی برگه سفید رو گرفتم (10 مهر) مازاد بودم و محل مراجعم کرج ورزشگاه انقلاب بود
    ولی وقتی (25 مهر) برای یه کار دیگه رفتم پلیس+10 و همینجوری از مسئول نظام وظیفه خواستم برگه سفید المثنی رو هم بده بهم. دیدم توش زده بود "نیروی زمینی ارتش - آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا" و محل مراجعه هم آدرس پادگان (01) بود.
    یعنی اگه نمیرفتم پلیس+10، نمیفهمیدم که جام معلوم شده و 7 صبح میرفتم ورزشکاه انقلاب کرج، به جای 01 تهران. و اینجور که مسئول نظام وظیفه بهم گفت، احتمالاً 90 روز اضافه میخوردم !!!
    برای من برگه سفید مازاد اومده خونه، و تا الان برگه سفیدی که افتادم 01 نیومده خونه.

پس توصیه من به کسایی که برای اول آبان مازاد هستند، اینه که فردا حتماً یه سری به پلیس+10 بزنند.

موفق باشید.
    این مشخص شدن محل آموزش شما به این علته که بعضی افراد مثل من تمدید میکنند برای دو ماه بعد، آموزشی آبان من 01 بود وقتی یک جا خالی میشه یک نفر از مازادها رو میزنند به جاش

9. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

موفق باشید.

------------------------------------------------------
    **
    راستی یه چیزایی شنیدم که از اول دی، سربازی میشه 24 ماه !!!!!!! شایعست؟؟؟ اگه درست باشه، شامل من هم که اول آبان اعزامم هم میشه یا فقط کسایی که از 1/10 اعزام میشن ؟؟؟
    یه چیز دیگه هم هست، میگن مرخصی از 2.5 روز در ماه به یک روز کاهش پیدا کرده. (از خرداد 91 گویا) اینم شایعست؟؟؟
    اگه کسی اطلاعات درستی (با منبع) داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
    سلام اضافه داشتی شما یا همینطورس 90روز اضاف خوردی

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام اضافه داشتی شما یا همینطورس 90روز اضاف خوردی
    سلام
    نه دیگه، میگم اگه برگه سبز جدیده رو نمیگرفتم و احتمالاً اول آبان اضافه میخوردم (چون پسفردا میرفتم یه جا دیگه ! )
    اینو گفتم که اگه کسی شرایطش مثل منه، یه وقت الکی اضافه نخوره !

-- البته قبلاً هم 90 روز اضافه اشتباهی برای اینکه ارشد قبول شدم و قبلش دفترچه فرستاده بودم و اعزامم برای دی ماه (3 4 ماه بعد از ثبت نام دانشگاه) بود و اینکه دانشگاه دیر نامه زده بود که فلانی معافیت تحصیلی داره، برام ثبت شده بود که قبلاً رفتم نظام وظیفه درستش کردم و الان هیچ اضافه یا غیبتی ندارم

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سوالات من تموم شدنی نیست!

تو برگه شماره یک معافیت پزشکی رو علامت زدم ، الان جلوش جا گذاشته نوع بیماری ...............
    من که برای چشم میخوام اقدام کنم نوع بیماری رو که دقیق نمی دونم چی باید بنویسم؟ بنویسم چشم و عوارض بینایی؟
    خب خودم رفتم امروز و دفترچه پست کردم و جواب این سوالها رو از مسئول اونجا پرسیدم و اینجا میگم شاید بعدها کسی همین موارد براش پیش بیاد

دو تا پلیس+10 رفتم برای اطمینان از حرفاشون یکیشون گفت همون تیک کافیه و داخل جای خالی بنویس پزشکی چیزی هم ننونشتی ننوشتی
    اون یکی هم گفت خالی بذار مهم نیست

آخرین سوالم در این تاپیک:
    آیا نیاز هست برگه شماره 3 -- مشخصات بستگان مشمول را هم پر کنیم؟

تو مدارک صفحه 5 که ننوشته این برگه رو ، لازمه پر کنیم و ببریم؟
    اینم که برای کفالت هست

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز رفتم دفترچه پست کردم،
    تو برگه ای که پلیس +10 به من داد رشته دانشگاهیمو اشتباهی نوشتن،مسئولش گفت برو نظام وظیفه درستش کن،منم رفتم نظام وظیفه،ولی مسئول نظام وظیفه گفت که اینجا رشته درست وارد شده،پلیس +10 اشتباه کرده،منم دوباره برگشتم پلیس +10 اونا هم گفتن برو چند روز دیگه بیا.
    قضیه چیه؟چرا این اتفاق افتاد؟اشتباه از کی بوده؟
    من رشته ام کامپیوترِ ولی اونا زدن صنایع،میخواستم بدونم تو سربازی واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟
    سلام
    خوبی مسعود جان ، آقا منم امروز رفتم دفترچه پست کردم یه مشکل مشابه به مشکل شما برام پیش اومد
    من کاردانی یه جا خوندم و بعد کاردانی به کارشناسی تهران قبول شدم....
    الان امروز که دفترچه رو تحویل دادم اون برگه پرینت نهایی رو که داد بهم دیدم مدرک رو زده فوق دیپلم بهش گفتم من لیسانس هستم زده فوق دیپلم! گفت دانشگاه کارشناسیت باید یه نامه میزد به نظام وظیفه تا اطلاعات رو ثبت کنن ولی نزدن ، گفت برو نظام وظیفه و مدرک کارشناسی با نامه درخواست معافیت تحصیلی رو ببر سالن 3- قسمت صدور معافیت تحصیلی
    مملکت گل و بلبل همینه دیگه ، دانشگاه باید 2-3 سال پیش این نامه رو میزد

یه مورد دیگه هم گفت میگم شاید بدرد کسی بخوره:

من تاریخ فارغ التحصیلیم 31 / 4 / 90 خورده بعد این خانمه گفت چون تاریخ صدور مدرک کارشناسیت 25 / 7 / 91 هست اگه معاف نشدی و سرباز بودی همین مدرک کارشناسیت که تاریخ صدورش 25 / 7 / 91 هست رو ببر نظام وظیفه و بگو دانشگاه مدرکم رو دیر صادر کرده ، غیبت رو پاک می کنن
    Last edited by mehran_pqqp; 20-10-2012 at 17:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •