آره مطمئنم...مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
تو دفترچه ، بخش معافیت کفالت نوشته...
آره مطمئنم...مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
تو دفترچه ، بخش معافیت کفالت نوشته...
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز نکنی این کار رو! همچین چیزی نیست! اولا حداکثر دوز این دارو 4 تاست! 7 تا بخوری از پانکراست خدا حافظی کن! در ضمن این قدر مصرف کنی غش می کنی! قندت می کشه پایین شک هایپوگلایسمی بهت دست می ده. شما اگر دنبال معافیت پزشکی هستی ساده ترین راهش اینه لیست معافیت ها رو پرینت بگیری ببری پیش یک پزشک بگی این ها رو بخون من رو معاینه کن ببین کدوم مشکل رو دارم. بعد برو درخواست بده اقدام کن! هیچ وقت سر خود دارو مصرف نکنید!
دوستان من یه چیزی رو برای کسانی که برای اول آبان مازاد هستند بگم (یعنی تو برگه سفیدشون جلوی سازمان و مرکز آموزش نقطه چین کذاشتن)
من از وقتی برگه سفید رو گرفتم (10 مهر) مازاد بودم و محل مراجعم کرج ورزشگاه انقلاب بود
ولی وقتی (25 مهر) برای یه کار دیگه رفتم پلیس+10 و همینجوری از مسئول نظام وظیفه خواستم برگه سفید المثنی رو هم بده بهم. دیدم توش زده بود "نیروی زمینی ارتش - آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا" و محل مراجعه هم آدرس پادگان (01) بود.
یعنی اگه نمیرفتم پلیس+10، نمیفهمیدم که جام معلوم شده و 7 صبح میرفتم ورزشکاه انقلاب کرج، به جای 01 تهران. و اینجور که مسئول نظام وظیفه بهم گفت، احتمالاً 90 روز اضافه میخوردم !!!
برای من برگه سفید مازاد اومده خونه، و تا الان برگه سفیدی که افتادم 01 نیومده خونه.
پس توصیه من به کسایی که برای اول آبان مازاد هستند، اینه که فردا حتماً یه سری به پلیس+10 بزنند.
واللا ... ، خودشون پست نمیکنن، میگن غیبتم میزنیم !!!
موفق باشید.
------------------------------------------------------
**
راستی یه چیزایی شنیدم که از اول دی، سربازی میشه 24 ماه !!!!!!! شایعست؟؟؟ اگه درست باشه، شامل من هم که اول آبان اعزامم هم میشه یا فقط کسایی که از 1/10 اعزام میشن ؟؟؟
یه چیز دیگه هم هست، میگن مرخصی از 2.5 روز در ماه به یک روز کاهش پیدا کرده. (از خرداد 91 گویا) اینم شایعست؟؟؟
اگه کسی اطلاعات درستی (با منبع) داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
Last edited by omidox; 20-10-2012 at 15:53.
از الان به بعد رو نمی دونم چی پیش می یاد، ولی خرداد 91 همچین خبری نبوده... من الان خودم 2 هفته مرخصی گرفتم با استحقاق ماهی 4 روز.
کلا تو خدمت شایعات همه وظیفه ها رو اذیت می کنه چون هیچ شایعه خوبی، واسه وظیفه ها وجود نداره... تا وقتی رسما خبری اعلام نشده اصلا
در موردش صحبت نشه بهتره...
اینو یکی از کابرها توی پرشین تولز زده صحت داره ؟
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی سپاه هستم
این مشخص شدن محل آموزش شما به این علته که بعضی افراد مثل من تمدید میکنند برای دو ماه بعد، آموزشی آبان من 01 بود وقتی یک جا خالی میشه یک نفر از مازادها رو میزنند به جاش
سلام اضافه داشتی شما یا همینطورس 90روز اضاف خوردی
سلام
نه دیگه، میگم اگه برگه سبز جدیده رو نمیگرفتم و احتمالاً اول آبان اضافه میخوردم (چون پسفردا میرفتم یه جا دیگه ! )
اینو گفتم که اگه کسی شرایطش مثل منه، یه وقت الکی اضافه نخوره !
-- البته قبلاً هم 90 روز اضافه اشتباهی برای اینکه ارشد قبول شدم و قبلش دفترچه فرستاده بودم و اعزامم برای دی ماه (3 4 ماه بعد از ثبت نام دانشگاه) بود و اینکه دانشگاه دیر نامه زده بود که فلانی معافیت تحصیلی داره، برام ثبت شده بود که قبلاً رفتم نظام وظیفه درستش کردم و الان هیچ اضافه یا غیبتی ندارم![]()
خب خودم رفتم امروز و دفترچه پست کردم و جواب این سوالها رو از مسئول اونجا پرسیدم و اینجا میگم شاید بعدها کسی همین موارد براش پیش بیاد
دو تا پلیس+10 رفتم برای اطمینان از حرفاشونیکیشون گفت همون تیک کافیه و داخل جای خالی بنویس پزشکی چیزی هم ننونشتی ننوشتی
اون یکی هم گفت خالی بذار مهم نیست
اینم که برای کفالت هست
![]()
سلام
خوبی مسعود جان ، آقا منم امروز رفتم دفترچه پست کردم یه مشکل مشابه به مشکل شما برام پیش اومد
من کاردانی یه جا خوندم و بعد کاردانی به کارشناسی تهران قبول شدم....
الان امروز که دفترچه رو تحویل دادم اون برگه پرینت نهایی رو که داد بهم دیدم مدرک رو زده فوق دیپلمبهش گفتم من لیسانس هستم زده فوق دیپلم! گفت دانشگاه کارشناسیت باید یه نامه میزد به نظام وظیفه تا اطلاعات رو ثبت کنن ولی نزدن ، گفت برو نظام وظیفه و مدرک کارشناسی با نامه درخواست معافیت تحصیلی رو ببر سالن 3- قسمت صدور معافیت تحصیلی
مملکت گل و بلبل همینه دیگه ، دانشگاه باید 2-3 سال پیش این نامه رو میزد
یه مورد دیگه هم گفت میگم شاید بدرد کسی بخوره:
من تاریخ فارغ التحصیلیم 31 / 4 / 90 خورده بعد این خانمه گفت چون تاریخ صدور مدرک کارشناسیت 25 / 7 / 91 هست اگه معاف نشدی و سرباز بودی همین مدرک کارشناسیت که تاریخ صدورش 25 / 7 / 91 هست رو ببر نظام وظیفه و بگو دانشگاه مدرکم رو دیر صادر کرده ، غیبت رو پاک می کنن
Last edited by mehran_pqqp; 20-10-2012 at 17:35.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)