100 درصد 30-30 هست مگه اخبار نمیبینی ترکیه رییس جمهورش که عوض شده اینترنتشون داره فیلترینگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی امکان داره واسه عیدم باشه (آخه سالایه پیش اینجوری نبود)
100 درصد 30-30 هست مگه اخبار نمیبینی ترکیه رییس جمهورش که عوض شده اینترنتشون داره فیلترینگ میشه
ولی امکان داره واسه عیدم باشه (آخه سالایه پیش اینجوری نبود)
16/05/2011
دلیل تراشی نکنید ، مشکل داره (یعنی مشکل دارش کردن) به هر دلیلی و جز صبر کردن راه دیگه ای ندارید
دلیل تراشی چیه حاجی همین اول عید زدن یوتوبم هیلتر کردن
تاریخشم که میگی خوب گفتم که رییس جمهور جدیدشون...
ممکنه ربط داشته باشه چمیدونیم ما که... فقط میگم آخرین خبر مهم که میتونه به اینترنت ایران ربط پیدا کنه این بوده(Twitter هم روز قبلش هیتلر شد) مسیر بیشتر خطای اینترنت ایران از ترکیه میره
Last edited by egorlord; 30-03-2014 at 10:46.
این دوست عزیز راس میگه تمام اینترنت ایران از روسیه تامین میشه که خطاش از ترکیه رد میشه و خبر بد اینه که روسیه به خاطر زورگوییهای اخیر تحریم شده به همین دلیل نته ما هم به فاک رفته و تا زمانی که مشکل اونا حل نشه همین آشه و همین کاسه پس بیخدی صابون به دل نزنید که بعد عید درست میشه...![]()
من فکر میکنم بخاطر تشعشعات خورشیدی که به گفته ناسا الان زیاد شده باید قضیه رو از طریق ناسا پیگیری کرد..کسی اونجا آشنا نداره؟؟![]()
دوستان بهترین راه همون عوض کردن ip هست البته نه با خاموش و روشن کردم مودم(چون طول می کشه) .. با دیس کانکت و کانکت کردم مودم از توی تنظیمات چون خیلی سریع انجام می شه.
من دیشب 4 دست بازی کردم و زیاد اذیت نشدم![]()
ip رو چطور عوض میکنی؟
رو پورت 443 سروراش ساپورت نمیکنه.
تو اکثر مودما کانکت دیس کانکت داره، اگه نبود یوزرتون رو عوض کنید و apply کنید و دوباره یوزرتون رو تصحیح کنید و apply کنید
مثلا یوزرتون:22554433 هست میکنید 22554434 و apply میکنید و دوباره بر میگردونید به 22554433 apply میکنید
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)