جریان پورت ارور چی شد؟ هنوز شبانه داغون میشه دانلود؟
من یادمه با نمایندگی شهرمون حرف میزدم میگفت روی DSlam مخابرات 6 مگ بیشتر ست نمیشه بالاتر هم ببندن عملا سرعتت بالاتر نمیره
جریان پورت ارور چی شد؟ هنوز شبانه داغون میشه دانلود؟
من یادمه با نمایندگی شهرمون حرف میزدم میگفت روی DSlam مخابرات 6 مگ بیشتر ست نمیشه بالاتر هم ببندن عملا سرعتت بالاتر نمیره
اگه بیشتر از 6 مگ ست نمیشد که من دان استریمم نباید روی 12295 میبود. این محدودیت از طرف پورت و DSLAM نیست و مربوط به سیستمای مانیتورینگ یا اکانتینگشونه.از دوستانمون تو همین تاپیک بودن که با سرعت 900 از همین سرویسای جشنواره دانلود کردن که میشه معادل 8 مگ. پس فکر میکنم کاربرایی که از اول سرویس جشنواره گرفتن و اکانتشون از همون اول با سرویس جشنواره تعریف شده، سرعتشون محدود نیست ولی اونایی که مثل ما از قبل سرویس دیگه ای داشتن، از ابتدا یه محدودیتی روی سرعتشون تعریف شده.
اون باگی رو که بعد از اتمام سرویس جشنواره هر سرویسی رو که میگرفتن سرعتشون کم نمیشد واسه ما برعکس عمل میکنه چون اون محدودیت سرعت از قبل واسه ما تعریف شده ولی واسه کاربرایی که از اول سرویس جشنواره گرفتن هیچ محدودیت سرعتی تعریف نشده و به اندازه دان استریمشون دانلود میکنن که چون دان استریم رو هم باید کارمندای مخابرات دستی تغییر بدن و این کارو نمیکنن، بعد از اتمام جشنواره هم سرعتشون کم نمیشه.
Last edited by AliMirzaie; 23-05-2016 at 22:13.
از دوستان کسی هست که با پورت زایکسل از سرویس جشنواره با سرعت 6 مگ یا بیشتر دانلود کنه؟
دوستان طی دو هفته گذشته دوبار توی ساعات رایگان از حجم سرویسم کم شد، بار اول دو گیگ کم شد، زنگ زدم برگشت به حساب، دو شب پیش هم چک کردم 790 مگ کم شده بود، هرچقدر باهاشون جر و بحث کردم میگفتن خودت تو ساعت غیر رایگان مصرف کردی، آخرشم مجبور شدم شکایت کنم. دیشب اومدم مودمو سر ساعت یک روشن و سر هفت صبح خاموش کردم، باز چک کردم 100 مگ کم شده بود. این بی همه چیزا دیگه حروم خوری رو به حد اعلای خودش رسوندن. اونایی که دانلود شبانه دارن برید تو ریز مصرفاتون چک کنین که مثل من از حجمتون ندزدیده باشن.
گفتم شارژ منم زود تمام شد!!!!تو نگو ساعات رایگان شارژ کم میکنه!!!روزانه هم هیچ کاری نکردم که بگیم شارژم تموم بشه!!!!!!!!
واقعا دیگه شورشه درآوردن. اول با پورت ارور تو ساعات رایگان بهمون ظلم میکردن، بعد که دیدن کلی ازشون شکایت کردن بعد از یکی دو ماه این راه رو واسه دزدی کشف کردن. خیلی ها هم هستن یا اصلا حجم مصرفی رو چک نمیکنن یا اگه چک کنن ریز مصرف رو نگاه نمیکنن که ببینن چه ساعتی حجمشون هدر رفته. لطفا همه برید و چک کنید و اگه برای شما هم همین قضیه وجود داره، ساکت نشینید زنگ بزنید به پشتیبانی و اگه کمکتون نکردن شکایت کنین. اگه ساکت باشیم از این بدتر هم میشه. اگه نمیخوان ساعات رایگان رو کلا حذف کنن تا تکلیف خودمونو بدونیم ولی اگه قراره باشه اینجوری به شعورمون توهین نکنن.
همین الان داخل اخبار گفت،تعرفه خرید ترافیک از 3600 به 1500 تومن تغییر میکنه!!!ولی فکر نکنم مخابرات از این کارا بکنه!!
![]()
عزیز تعرفه ترافیک داخلی هست که اون قیمت میشه که توی کل دنیا مجانی هست!
سلام.
دادا منظورتون از "تعرفه ترافیک داخلی" چیه؟...
سلام
شما یه ترافیک خارجی هست مثلا میری اینستاگرام یا مایکروسافت یا ... یا کلا هر سایتی یا چیزی که سرورش خارج از ایرانه یعنی از پهنای باند بین المللی استفاده میکنی که خب تعرفه ترافیکش مثل سابق گیگی 3600 هست یا شاید گرون تر شه
پهنای ابند داخلی هم یعنی میری سایت بانک ها یا از سرورهای داخلی مثلا تاینی موویز دانلود میکنی کلا سرورشون داخل کشور هست و اینترانت داخلی هستند. زمان هایی که نت مشکل داره این سایت ها عالی کار میکنند بدون قطعی اکثر بانک ها و ادارات اینجورند. استفاده اینا میشه ترافیک داخلی که عملا هزینه ای نداره فقط یه هزینه تجهیزات اولیه بوده که مطمئنا سودش در اومده اون قراره ارزون شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)