وات ایز پورت؟
سلام.
شما از کدوم منطقه پارس آنلاین دارید که شبانه استفاده میکنید؟
من شب ها به کل سرویسم قطعه. یعنی ظاهراً وصله ولی سرعت عملاً زیر 1 کیلو!
هرچی هم زنگ میزنم میگم بهشون، میگن ترافیک بالاست.
حالا این به کنار، دو هفته ست که هر 10 الی 15 دقیقه اینترنت من قطع میشه و باید مودم را خاموش روشن کنم تا راه بیفته. هرچی هم تماس میگیرم میگن ایراد از مخابراته. خودشون که ماشالا مشکلی ندارن.
کسی هم مثل من مشکل قطع و وصل شدن را داره یا من تنهام؟
امروز که حتی و .ی پی ان هم دیگه کانکت نمیشه. انگار همه راه ها داره بسته میشه!!!
واسه من یه 1 سالی هست که اینجوریه. بعضی وقت ها خود به خود قطع میشه که باید مودم رو خاموش و روشن کنم.
یعنی مثلا 5 دقیقه استفاده نکنم. اینجوری میشه. اگه یکسره استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد.
چه راحت میشود پارس را پیچ زد
کلهم مسنجر خالیه کسایی که نمیتونن کانکت شن چیز خاصی نداره که بخواید کانکت شید![]()
با پی پی ان تست کردم باز شد
اره پورت ش بسته است
منظور از پورت چیه؟ من همه رو تست کردم
با چه پورتی باز میکنید؟
5050
8001
8002
23
25
119
v,p,n هم که رایگان های خارجیش سرعتش پایینه (فعلا)
از همه بدتر AOL باز نمیشه![]()
آره منم تا چند روز پیش این مشکل. داشتم زنگ زدم بهشون میگن مشکل از مخابراته اگه مشکل از مخابراته شهر ما هست پس چرا برا شما هم اینطوریه!!!!![]()
رسما اینترنت حلال شد
لعنت خدا بر مدیر عامل پارس انلاین .
چرا بازمیشه.پورتشو عوض کن باز میشه.مراحلشم اینجوریه:بروsettingباز کن بعدروی گزینه connectivity setting کلیک کن.بعد روی advanced broadband کلیک کن.بعد ازت یه سوال میشه کلیک کن روی ادامه.بعد صفحه که باز شد بیاپایین سمت چپ گزینه manual proxy config رو انتخاب کن.بعد برو سمت راست قسمتproxy server قسمت پورتش رابذار روی11535 کاری به هاستش نداشته باش.و دست به قسمت بالا هم نزن قسمت سرور.بعد سیوش کن.همین.والسلام
نه نشد مثه اینکه مشکل ریشه ایه! تا دیشب ساعت 9 شب همه چی خوب بود
البته با روش home network باز شد و مسنجر هم با همین V,P,N باز شد ولی چه فایده سرعتش افتضاحه
باید کاری کرد ...
Last edited by SevenCity; 10-09-2011 at 15:23.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)