سلام
بازی روی ویستا نصب میشه؟
چون من روی 7 64 بیت نصب کردم مشکل داشت؟
کسی هست روی ویستا نصب کرده باشه بدون مشکل؟
سلام
بازی روی ویستا نصب میشه؟
چون من روی 7 64 بیت نصب کردم مشکل داشت؟
کسی هست روی ویستا نصب کرده باشه بدون مشکل؟
سلام
یه سوال داشتم
من میخام یه تیم منتخب درست کنم
میخاستم ببینم میشه از یه بازیکن کپی گرفت یعنی رونالدو هم تو تیم من باشه هم تو رئال مادرید
ممنون
این امکان توی PES وجود نداره بازیکن توی یک تیم می تونه ترانسفر بشه و به تیم ملی کشورش Call بشه توی فیفا میشد با برنامه کریشن مستر یه بازیکن رو به n تا تیم Call کرد . برای اینکار یعنی ساخت تیم منتخب اول برو یه بک آپ از سیو ادیت فایلت بگیر حالا بازیکنان بزرگ که می خوای انتخابی باشن رو به یک تیم باشگاهی دستی ترانسفر کن از داخل ادیت بازی. براش ترکیب و غیره بچین حالا از بخش ادیت بیا بیرون و اون تیم رو به عنوان مسترلیگ انتخاب کن یعنی مستر لیگ رو با اون تیمی که ویرایش کردی و انتخابیش کردی شروع کن حالا مستر لیگ رو سیو کن. حالا می تونی بعدا وقتی می خوای با دوستت تک بازی انجام بدی این تیم مستر لیگت رو واسه بازی دوستانه لود کنی البته یادت نره ادیت فایلت رو برگردون سر جاش تا اون تیمی که از ادیت بازی دستکاری کردی به همون شکل باقی نمونه
منم سوال کردم کسی نبود؟![]()
خیلی وقته که pes بازی نکردم
آخریش شماره 6 بود(البته رو pc)روی ps2 تا 2010 رو بازی کردم ولی تغییری حس نکردم!خیلی تغییر کرده بازی روی کامپیوتر؟؟؟؟
در ضمن
رغیبش فیفا در چه حاله؟
خوب کار میکنه یا هنوز بازیکنا انگار عصا قورت دادن؟
فیفا 10 بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد
هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 هرتز درست میشه
سلام
من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید
دوستاني كه ايكس باكس 360 دارن
pes 10 up شده هم امد
تمام لباس ها اصلي
ليگ آلمان امده
اسم تيمها درست
توپ جديد.............................
سلام
من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید
یکی جواب منو بده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)