تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1079 از 1903 اولاول ... 79579979102910691075107610771078107910801081108210831089112911791579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,781 به 10,790 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا يه سلاح هست بين 10 تا 70 دميج ميزنه و يكي هم هست بين 30 تا 54! به نظرم دومي بهتره ولي خواستيم نظر اساتيد روهم بشنويم(در واقع بخونيم!!)
    در ضمن اين كه دميجي كه ميزنه چند باشه يه عدد كاملا رندوم بين كمترين و بيشترين مقدار دميج سلاح هست يا اسكيل ها هم تاثير گذار هست مثلا ايم يا آپارانس؟
    اگه ایمت زیاد باشه ماکسیمم دمیج سلاحت را می تونی بزنی ولی اگر ایمت کم باشه مینیمم دمیج سلاحت به دردت می خوره
    ضمنا دیگر اسکیل ها هم فقط برای زیاد کردن به مقدار مساوی هم مینیمم و هم ماکسیمم است یعنی به طور مثال اگر شوتینگ یا ویگورت مثلا 10 باشه به طور مساوی 10 تا به دمیج سلاحت زیاد می شه یعنی اون سلاحی که 30 تا 54 دمیج می زنه برات می شه 40 تا 54
    بعدش در مورد کدوم سلاح برات بهتره بگم که اگه ایمت زیاده برو اولی را بخر تا طرف مقابلت را به خوبی کتک بزنی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من اونی که گرونتره بهتره.
    اینم در بعضی سلاح ها حرف درستی نیست مثلا بعضی از سلاح ها است که دمیج خوبی نداره ولی در عوض به اسکیلت زیاد می کنه که اون اضافه کردن اسکیل باعث شده که اون سلاح گرونتر باشه حالا شاید بگی خوب اسکیل خوبه منم می گم که شاید اون اسکیل اصلا به دردت نمی خوره چون سلاح هایی داریم که به تاکتیک اضافه می کنه اگر طرف مهاجم باشه تاکتیک به دردش نمی خوره
    و سلاح هایی است که به اپرنس اضافه می کنه که اگر مدافع باشی بازم به دردت نمی خوره
    پس بستگی به شرایط فرد و اسکیلاش می تونه هر دو سلاح خوب باشه که من در پست بالا یکم راهنمایی خوبی برای انتخاب بهترین کردم
    ضمنا من در این وست تازه واردم و نمی خواهم دخالتی در گفتت داشته باشم و یا زیاده روی کرده باشم فقط هدفم راهنماییر است وگرنه شما سالخورده وست هستین

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

الان اسكيل هام اين مدليه:
    ويگور :92
    توفنز(!) 40
    رفلكس : 0
    آيم: 42
    جاخالي: 36
    تاكتيك: 55
    اينا همه با لباس هست!!
    سلاحي كه بين 10 تا 70 هست 3 تا تافنز(!) ميده و اوني كه بين 30 تا 54 هست 3 تا تاكتيك! الان دوميه رو دارم برشدارم تاكتيك ميشه 52!! كلا لباس هاي جديد بخرم تاكتيكم ميرسه به 36! البته تا اون موقع طرفاي لول 45 هستم!!
    الانم لول آپ كردم يك اتريبيوت + 3 تا اسكيل دارم!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان اسكيل هام اين مدليه:
    ويگور :92
    توفنز(!) 40
    رفلكس : 0
    آيم: 42
    جاخالي: 36
    تاكتيك: 55
    اينا همه با لباس هست!!
    سلاحي كه بين 10 تا 70 هست 3 تا تافنز(!) ميده و اوني كه بين 30 تا 54 هست 3 تا تاكتيك! الان دوميه رو دارم برشدارم تاكتيك ميشه 52!! كلا لباس هاي جديد بخرم تاكتيكم ميرسه به 36! البته تا اون موقع طرفاي لول 45 هستم!!
    الانم لول آپ كردم يك اتريبيوت + 3 تا اسكيل دارم!
    اسکیلات را بزار برای ایم برو سلاح اولی را بخر ضمنا تا می تونی ( 2-3 لول ) کل اسکیلات را بزار برای ایم تا بتونی از حداکثر قدرت سلاحت استفاده کنی
    ضمنا فکر کنم دوئلر مدافع هستی چون نمی تونی آتاک خوبی بدی چون اپرنس نداری تاکتیکت الان 55 است حالا کاراکترت اگه سرباز باشی نصفش را هنگام آتاک دادن بهت روش اضافه می کنه ( در حالت پرمیوم 2 برابر ) اگه سرباز باشی تاکتیکت خوبه ولی باید منتظر باشی تا یکی بیاد بهت اتاک بده
    من خودم به شخصا دوئلر مدافع را دوست ندارم چون
    1 ) کسی که بهش آتاک می زنه و می بینه که داره کم می زنه اولین فکرش اینه که طرف تاکتیکش یا زیاده یا رزیستانسش و دفعه بعد بهش آتاک نمی ده
    2 ) چون اپرنس نداره نمی تونه آتاک بزنه ( البته می تونه ولی با لول های کمتر از خودش ) و باید بشینه ببینه کی می یان بهش آتاک می زنند
    الان ست دوئل ها تاکتیک را تا حدودی بر طرف می کنند و اگر طرف سرباز مهاجم باشه و پرمیوم باشه که 2 برابر می شه که در اون موقع دوئلری می شه که هم مهاجمه و تا حدودی مدافع مثل خود من که مهاجمم و تا حدودی مدافع البته مهاجم و مدافع بودم چون الان 17 - 18 روز می شه دوئل نکردم

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

اتفاقا من به لول پايين ها حمله نمي كنم!! برام افت داره! فقط با كسايي دوئل مي كنم كه لااقل بالاي 100 تا تجربه بدن!!
    الان هم آپارانسم صفره با لباس 14 هست!
    در ضمن من منتظر بودم تا خودمو تو فورت نشون بدم كه ...!!!

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

خب برای اینکه بخواد باهاش دوئل کنن کافی تو امضاش توهین کنه به میدل ها....اونوقت میبینه که چطور به خدمتش میرسن
    البته یه چیزی بنویس که بن نشی!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب برای اینکه بخواد باهاش دوئل کنن کافی تو امضاش توهین کنه به میدل ها....اونوقت میبینه که چطور به خدمتش میرسن
    البته یه چیزی بنویس که بن نشی!
    مثلا بگه شماها جوجه اید تا منو ببرین

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

مثلا بگه شماها جوجه اید تا منو ببرین
    عالیه
    یا میتونه به کارگراشون حمله کنه...گرچه من الان به سه کارگر مختلف حمله کردم ولی هیچ کس نیومد انتقام بگیره...فکر کنم از ابهتم ترسیدن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عالیه
    یا میتونه به کارگراشون حمله کنه...گرچه من الان به سه کارگر مختلف حمله کردم ولی هیچ کس نیومد انتقام بگیره...فکر کنم از ابهتم ترسیدن
    الان بهشون تلگرام می زنم می گم این یارو فقط لباس دوئل داره نترسین اسکیلاش پخشه
    برین حسابش را برسین

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Zinovjev
    این الان خیار را زد و بیشتر از نصف جونش رفت فکر کنم اگه بیدار باشی تو را هم می زنه البته نمی دونم کدومتون می برید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •