چه تفاوت هایی و اینکه پینگ کدوم بهتره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چه تفاوت هایی و اینکه پینگ کدوم بهتره؟
کلا اسیا تک مزخرفه.
من 2 مگ محدود دارم سرعتم ماکزیمم 32 هستش و خطمم هیچ مشکلی نداره. فقط هفته اول سرعت خوب بود اما پینگ هیچ وقت.
یک مدت برای اینکه مشتری بیشتری بگیرن تبلیغ کردن و سرعت بالا دادن .
پینگ که افتضاحه 450 به بالا حساب کن.
منم 2مگ دارم با 20 گیگ ترافیک نویز خطم هم بالاست ولی 300 کیلوبایت دانلود می کنم
پینگ هم رو 400 ثابته
بهتره زنگ بزنی پشتیبانی مشکلت رو بگو حتما حل میشه
از کجا می دونید؟خطمم هیچ مشکلی نداره
۱. تمام شرکتها از منطقه مخابراتی به منطقه دیگه سرعتشون فرق میکنه و درواقع نمیشه گفت مثلا این شرکت سرویسش خوبه چون در بهترین شرایط هم در خیلی از مناطق کیفیت بدی دارند :eek: مثلا سرویس ۵۱۲ مخابرات یهجا کلا در تمام روز سرعتش عین دیالآپ میمونه یهجا دیگه شبها سرعتش تا ۲۵۰ کیلوبایت هم میشه یا آسیاتک یه شهر یا منطقه مخابراتی دائم قطع و وصل میشه اما کاربرهای یه جای دیگه میگن برای ما سالمه
۲. برای من پینگ مخابرات پایینتر(بهتر) هست اما سرعت افتضاحه
نتیجه اینکه بهدلیل عدم یکپارچگی سیستم، کمبود امکانات و بیاهمیتی اینترنت از نظر مسئولانش، حتی اگر isp هم پهنای باند یکسانی را در مناطق پخش کند با کیفیت مساوی بدست مصرف کننده نمیرسد هر چند گاهی ISP ها هم برای مدتی پهنایباند مناطق پر استفاده رو کم میکنند
Sent from my Nexus 7
Last edited by mahsmahs; 09-05-2013 at 17:01.
دوستان تهرانی دانلود شبانه شما درسته؟
من الان 2 مگ دارم تو شبانه سرعتم 32 اینا میشه چرا؟!!!
تو روز 450 اینا هست و پینگ هم درست شده ولی تو شبانه سرعت دانلود انگار میترکه!
Last edited by amin_v30; 09-05-2013 at 17:37.
تایید میشه۱. تمام شرکتها از منطقه مخابراتی به منطقه دیگه سرعتشون فرق میکنه و درواقع نمیشه گفت مثلا این شرکت سرویسش خوبه چون در بهترین شرایط هم در خیلی از مناطق کیفیت بدی دارند :eek: مثلا سرویس ۵۱۲ مخابرات یهجا کلا در تمام روز سرعتش عین دیالآپ میمونه یهجا دیگه شبها سرعتش تا ۲۵۰ کیلوبایت هم میشه یا آسیاتک یه شهر یا منطقه مخابراتی دائم قطع و وصل میشه اما کاربرهای یه جای دیگه میگن برای ما سالمه
۲. برای من پینگ مخابرات پایینتر(بهتر) هست اما سرعت افتضاحه
نتیجه اینکه بهدلیل عدم یکپارچگی سیستم، کمبود امکانات و بیاهمیتی اینترنت از نظر مسئولانش، حتی اگر isp هم پهنای باند یکسانی را در مناطق پخش کند با کیفیت مساوی بدست مصرف کننده نمیرسد هر چند گاهی ISP ها هم برای مدتی پهنایباند مناطق پر استفاده رو کم میکنند
شما واسه اینکه بفهمی باید در مجل خودتون تحقیق کنید و از کاربرای دیگه سوال کنید
ثبت اشتراک در سامانه امور مشترکين
این چی هست؟
Last edited by Armin.Computer; 09-05-2013 at 17:53.
در تنظیمات مودم موجوده snr و.....ضمن اینکه خود پشتیبانی هم بهانه ای پیدا نکرد و گفت خطت سالمه و اینکه قبلا سرعتم بهتر بود.
اگه حجم یا روز تموم بشه سایت آسیاتک باز میشه برای تمدید ؟
چندتا فایل واسه دانلود می ذارید؟در تنظیمات مودم موجوده snr و.....ضمن اینکه خود پشتیبانی هم بهانه ای پیدا نکرد و گفت خطت سالمه و اینکه قبلا سرعتم بهتر بود.
از سرور معتبر دانلود کنید
تا حالا با ایم مشکل برنخوردماگه حجم یا روز تموم بشه سایت آسیاتک باز میشه برای تمدید ؟
ولی به احتمال زیاد باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)