بله avp.exe همون سرویس اجرایی کسپرسکی هست احتمالا داره خودشو اپدیت میکنه
اگه یک تصویرو از حجم استفاده شده توسط کسپر بزارین بهتر میشه گفت
اما فک نکنم مشکل خاصی باشه
بله avp.exe همون سرویس اجرایی کسپرسکی هست احتمالا داره خودشو اپدیت میکنه
اگه یک تصویرو از حجم استفاده شده توسط کسپر بزارین بهتر میشه گفت
اما فک نکنم مشکل خاصی باشه
سلام
شما بهتره کسپرو کرک نکنید از کلید استفاده کنید بهتره کرک باعث
اسیب دیدن به نرم افزار میشه
بله شما میتونید رمووش کنید و از کلید های فعال استفاده کنید
این پیغام database corrupted انتی ویروس نمیتون به درستی اپدیت بشه
شما از این لینک کلید فعال به انتی ویروستوت بدبد احتمالا مشکلتون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان پس ینی من این کی رو ریموو کنم و مثل روش سنتی خودمون برم جلو مشکلی پیش نمیاد، مرسی داداش، شک داشتم در این باره، که اگه این کی رو ریموو کنم ممکنه به خاطر دستکاری های رجیستری که کرده کرک، برنامه کلا شوت بشه
به نظر من شما کسپر یک بار ریموش کنید دوباره نصب کنید ممکنه اون کرک به کسپر اسیب رسونده باشه
والا منم همین فکرو میکنم، دقیقا ینی از همین میترسم، ولی خب ممکنه نشه، ینی uninstaller خود ویندوز که حذفش میکنه، ریجیستری هاش میمونه اکثرا،
تو ویندوز قبلی یه ناد داشت، بهش گفتم ناد رو حذف کنه، با ویندوز ناد رو حذف کرد، دیدیم موقع نصب کاسپر میگه، رد پای ناد مونده نمیشه نصب کرد
بد بخ مجبور به تعویض ویندوز شد.
فقط یه راه که شاید جواب بده اونه که با نرم افزار های uninstaller حذفش کنم شاید اوکی بشه
اول کی رو ریمو میکنم و یه کی از کی های خودمون میذارم، درست شد که هیچ، وگرنه باید همین کار رو بکنم
وقتی در صفحه صفحه اصلی و ابتدایی کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 روی network monitor کلیک میکنم کلا کسپر هنگ میکنه و باید end task کنم و از tray ببندمش. مشکل چیه ؟
این مشکل فعلا برای کاربرا کسپر به وجود امده
نه فقط برای شما /
سلام خسته نباشید من دیروز انتی ویروس ارجینال کسپر اسکای رو گرفتم نصب کردم فعال هم کردم مشکلم اینه که ایکون اینترنت پایین صفحه فعاله و نوشته که من به اینترنت دسترسی دارم ولی وقتی با هر مرورگری وارد میشم اینو مینویسه (
Internet Explorer cannot display the webpage <H1 id=mainTitle>Internet Explorer cannot display the webpage) بعد که تیک گزینه protection (غیر فعال میکنم) رو بر میدارم درست میشه چی کار کنم که همه اینا کنار هم درست کار کنن . نسخه 2012
اینم بگم که قبل برداشتن گزینه protection خود انتی ویروس برای اپدیت کردن خودش به اینترنت دسترسی داره . من ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
</H1>
Last edited by dnlamiri; 19-03-2012 at 11:29.
تنظمات
web anti شما روی کدوم گزینه هست و ایا نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کردید یا انتی ویروس؟
انتی ویروس نصب کردم
action on threat detectio رو گزینه اول
securety level روی وسط
و داخل گزینه تنظیمات همه ی تیک های مربوط به general روشنه heyristic analysis در وسط قرار داره
و در سر برگ بعد safe surf تیک ceck urls روشنه ceck websites هم رو گزینه اوله
در سربرگ trusted url گزینه do not scan web...... روشنه
تو جدوله هم خالیه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)