من اصفهان هستم و نمایندگی دیجی کالا رو هم حضوری رفتم که همین قیمت بود . چند تا از فروشگاه ها رو هم رفتم که با ۱۰ تومن بالا و پایین تو همین رنج بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اصفهان هستم و نمایندگی دیجی کالا رو هم حضوری رفتم که همین قیمت بود . چند تا از فروشگاه ها رو هم رفتم که با ۱۰ تومن بالا و پایین تو همین رنج بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علاقه و پشتکار تون رو نگفتید ؟؟؟
فکر کنم برای اولین دوربین SLR مدل های D7000 یا 60D زیاد باشه
و مدل های D5100 یا 600D بهتر باشند این جوری بیشتر به لنز هم میتونید فکر کنید که خیلی خوبه
البته اگر علاقه و پشتکار بسیار بالایی دارید میتونید به مدل های D7000 یا 60D هم فکر کنید
[Casio Exilim EX-S200
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 116 گرم و به همراه باتری و کارت حافظه 132 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:حسگر CCD با کیفیت 14.5 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم:ابعاد HD - سرعت 20 فریم بر ثانیه
لنز:27-108 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 4 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 50 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4.2 متر - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش:2.7 اینچ با رزولوشن 230,400 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
کلا چطور دوربین بخرم یا مدلی دیگه می گیم یا کانن بخرم در ضمن باتری لیتیومی چطوری خراب بشه میشه پیدا کرد
SX230 در حالت AUTO ميگن كيفيت عكسش خوب نيست و بايد تنظيم بشه تا عكس خوب بگيره
اگه بخواين دوربيني معرفي كنين كه بدون دستكاري تنظيمات در حالت auto عكسهاي با كيفيت بندازه چي و معرفي ميكنين ؟؟؟
این مدل هم در حالت اوتو عکسهای خوبی میگیره ولی با داشتن مدهای دستی
و اولویت شاتر و دیافراگم کیفیت عکسهای بهتری هم میشه گرفت
اگر شما بیشتر در حالت اوتومات از دوربین استفاده میکنید بهتره Ixus 310 یا 220 بگیرید
قیمتش چنده؟
باتری که به این سادگیا خراب نمیشه
اگرم بشه راحت گیر میاد و قیمتی هم نداره
کاسیو الان خیلی تبلیغ میکنه و نباید گول تبلیغاشو خورد که ساعت میده و اینا
قطعا فکر منو شما رو نمیکنه
الان رو هر دوربینش یه ساعت میده اما مطمئن باش پول جفتشو میگیره
سلام به همه دوستان,
اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم :
من یک دوربین می خوام در درجه اول برای استفاده خانگی حالا یکم هم تنظیمات دستی داشت که بشه باهاش ور رفت بد نیست. قیمت تا 200 تومان و اگر ارزشش رو داره نهایت تا 250
در ضمن دوستان هر مدلی پیشنهاد می دن مزیت و معایب رو هم اگر بدن دیگه خیلی عالی میشه![]()
بهترین مموری کارت SD برای اینا چی درضمن کلاس رم که می نویسه 10 یا 4 یعنی چی؟
2700000ریال
کلاس رم سرعت استفاده رو مشخص میکنه
من توصیه می کنم برای دوربین کلاس 8 یا 10 بگیرید
کلاس های 2-4-6 اصلا برای دوربین مناسب نیست
با سلام خدمت دوستان
بنده در زمينه دوربين آماتورم و يه دوربين ساده زير 200 تومن مي خوام(حدود 150 باشه بهتره).نظرم با كانن است اما فوجي قيمتاش و امكاناتش بدجوري چشمك ميزنه!كيفيت فيلم يه فوجي كه مثلا hd هست از كانني كه dv است بهتره؟نظرتون راجع به Canon Powershot A1200 چيه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)