تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1079 از 1174 اولاول ... 795799791029106910751076107710781079108010811082108310891129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,781 به 10,790 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض آربلوا: شاید از لیورپول بروم

سایت گل- آلوارو آربلوا، مدافع راست تیم لیورپول با تیم ملی اسپانیا در جام کنفدراسیون‌ها حاضر است. رئال مادرید خواستار خرید او شده و او گفته ممکن است از لیورپول برود.

رافا بنیتس مربی قرمزها به خبرنگاران گفت که آماده دریافت پیشنهادهای دیگر باشگاه‌ها برای خرید آربلوا است و خود او هم گفته پیشنهادهای رئال را جدی می‌گیرد: «از کاری که رئال انجام می‌دهد احساس غرور می‌کنم. آنها پروژه بزرگی را با بازگشت فلورنتینو پرس شروع کرده‌اند. وقتی مادرید روی شما تمرکز داشته باشد باید به خود ببالید. اگر بگویم مطمئن هستم فصل آینده در لیورپول حاضر خواهم بود دروغ گفته‌ام. باید تا دوشنبه بعد در این باره فکر کنم.»

از قرارداد آربلوا یک فصل مانده است و فروش او به دلیل درگیری مشهورش در بازی آخر لیورپول در فصل گذشته با جمی کاراگر محتمل به نظر می‌رسد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض فان‌درفارت به هامبورگ بازمی‌گردد

هامبورگ قصد دارد این هافبک سابق خود را بازگرداند.

سایت گل- رافائل فان‌درفارت شاید در تابستان به هامبورگ بازگردد. هامبورگ به رئال مادرید اعلام کرده قصد خرید او را دارد و رئال هم پاسخ مثبت داده است. آژاکس و وردربرمن دیگر تیم های خواهان او هستند.

این ستاره هلندی یکی از بازیکنانی است که احتمالا در تابستان رئال را ترک می‌کند تا این تیم شکلی جدید بیابد و پول لازم برای خریدهای جدید را پیدا کند. به نظر می‌رسد تمام بازیکنان هلندی به فروش بروند و فان‌درفارت که در فصل گذشته خوب کار نکرده می‌تواند یکی از بازیکنان خروجی باشد.

او گفته دوست ندارد رئال را ترک کند اما شاید چاره دیگری نداشته باشد. او سه سال در هامبورگ بازی کرد. وردربرمن هم قصد دارد او را جانشین دیه‌گو سازد. مارتین یول هم می‌خواهد او را به آژاکس ببرد.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نــــه ! فان در فارت خوبه . نباید بذاریم بره !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض زلاتان:هر اتفاقی ممکن است بیفتد

ایبرا اعلام کرده که آینده اش را در اینتر می بیند ولی در این میان هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه اینتر این روزها در حال سپری کردن تعطیلاتش است و چندان نگران فصل آتی نیست.این در حالی است که شایعات متعددی در مورد انتقال این ستاره به رئال یا بارسلونا به گوش می رسد.

ایبراهیموویچ در گفت و گو با روزنامه ای سوئدی گفت:« من مشغول استراحت هستم و بسیار شیرین است که در خانه باشی. من در حال دیدار با دوستانم هستم و درحال برنامه ریزی یک سفر به خارج از سوئد هستیم، روزنامه ها را می خوانم و استراحت می کنم. هر از چندگاهی با رایولا، مدیر برنامه هایم تماس می گیرم و از او اوضاع را پرس و جو می نمایم و می پرسم آیا این خبر صحت دارد؟ او می خندد و می گوید نه! خواندن این خبر که من را روزی در مادرید می بینند و روز در بارسلونا و روزی در لندن بسیار خنده دار است.آینده من در باشگاه اینتر است ولی هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و هیچ کس نمی تواند آینده را تضمین کند ولی در حال حاضر تیم کنونی من اینتر است.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

من فابرگاس رو می خوام !!!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ببین چه حرصی میخورن که کلمه بازیکن با این آسونی رو اشتباه مینویسنبقیه غلط های املاییشون هم بماند
    خودتم ساعت 2:30 نصفه شب اون پست رو میدادی همین طوری می شد ... در ضمن برای چی حرص بخورم؟؟؟ ... رئال اگه مسی و هرچی بازیکن دیگه هست بخره ... بازم هیچ کاری نمی تونه بکنه ...

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

واقعا دم پرز گرم می دونین چرا ؟!
    چون باعث شده دشمنان تا اونجاشون آتیش بگیره ! خدا خیرش بده !

این ویا هم همه رو سر کار گذاشته ها ! گفته بعد از یکشنبه همه چی در مورد آیندش قطعی میشه !
    یاد ویرا افتادم ! هزار تا عشوه اومد آخر سر هم نیومد رئال, فصل بعد با نصف قیمت از آرسنال رفت ! : دی

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

AS : رئال می خواد پیشنهاد 50 میلیون پوندی واسه ریبری به بایرن بده !

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

رئال دیگه نمی خوا بازی کنی رو خراب کنه یا به اصطلاح خودش بخره ؟؟؟
    شما رو خراب می کنیم ! ببخشید منظورمه می خریم !!
    هیگوئین 3 پست رو می تونه بازی کنه. مهاجم نوک، مهاجم سایه و وینگر. بیشترین بازدهی رو در پست مهاجم نوک داشته و داره و در پست مهاجم سایه هم عالی بازی کرده، اما نه مثل مهاجم نوک. وینگر هم زیاد جواب نمیده.
    هیگویین گوشه از همشون بهتر بازی می کنه ها !!!
    فان‌درفارت به هامبورگ بازمی‌گردد
    بیچاره !! یه تیم بهتر نبود بخرش ؟؟؟؟ مثلا همین کوتوله ها !
    خودتم ساعت 2:30 نصفه شب اون پست رو میدادی همین طوری می شد ... در ضمن برای چی حرص بخورم؟؟؟ ... رئال اگه مسی و هرچی بازیکن دیگه هست بخره ... بازم هیچ کاری نمی تونه بکنه ...
    ببخشیدا من پستام خیلی هاش ساعت 3 و 4 صبحه شما شاید مانند یه حیوونی بود اسمش رو یادم نیس ! زود می خوابی یه روز بیدار موندی این جوری شدی !! همون ساعت 9 بخواب برات ضرر داره زیاد بیدار بمونی !
    AS : رئال می خواد پیشنهاد 50 میلیون پوندی واسه ریبری به بایرن بده !
    نمی ارزه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها
    باز با یک خبر جالب اومدم
    باز بگید عمو پرز به فکر دفاع نیست
    بله خبر از خرید یک دفاع هست.
    رائول آلبیول مدافع تنومند والنسیا با رئال به توافق رسیده است.
    گرچه هنوز رسمی نشده ولی از همین حالا اورا رئالی بدانید.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رئال- میلان، 25 آگوست

حدود دو ماه دیگر کهکشانی ها در برنابئو میزبان روسونری خواهند بود

سایت گل-در ماه های پایانی تابستان امسال، رئال مادرید در ورزشگاه برنابئو در دیداری که جایزه برنابئو نام دارد، به مصاف میلان خواهد رفت.

دو تیم بزرگ اروپایی روز بیست و پنجم آگوست 2009 در برنابئو مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و به احتمال فراوان این دیدار در ساعت 20.30CET برگزار خواهد شد. این اولین باری است که رئال در زمین خانگی خود میزبان تیمی بزرگ اروپایی است و کهکشانی ها با بهره گیری از رونالدو و کاکا میزبان میلان خواهند بود.

پیروزي در این دیدار می تواند نقش موثری در افزایش روحيه هر یک از این دو تیم داشته باشد و بازیکنان هر دو تیم قطعا برای رسیدن به پیروزی نهایت تلاش خود را به کار خواهند گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •