قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي در گفت و گویی، اظهار داشت: متاسفانه پس از يك مصدوميت بد از ناحيه ران پا كه قبلا نيز در بايرن مونيخ گريبانگير من بود، يك ديدار حساس را از دست دادم. اين مصدوميت براي بازيكنان فوتبال طبيعي است
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي در گفت و گویی، اظهار داشت: يك مربي حرفهاي هستم و در باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس كه اعضاي هيئت مديره با سابقهاي دارد، حضور دارم. ميدانم بايد چگونه رفتار كنم.
کانون هواداران پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در چهار دیدار باقی مانده خود در هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) تا نیم فصل بترتیب به مصاف تیم های صبا باتری قم، پیکان قزوین، استقلال اهواز و راه آهن می رود.
تا هفته سیزدهم هشتمین دوره لیگ برتر پرسپولیس با 45 باخت شکست ناپذیرترین تیم لیگ برتر است و تیم های استقلال تهران با 46 شکست و پاس با 49 باخت از این جهت در رده های بعدی قرار دارند.
رضايي : براي حضورم در پرسپوليس اقدامي نشده
آتسو : پرسپولیسی ها به من بی احترامی کردند
کعبی: پرسپولیس با قطبی تا ابد قهرمان نمی شود
احتمال غيبت واعظي مقابل صبا افزايش يافت
پتروويچ: هنوز چهار فينال تا نيم فصل مانده است
رحیم رحیمی مقدم دیدار پرسپولیس و صباباتری را قضاوت خواهد کرد !
هدايتي از سوي كميته انضباطي تشويق شد
قطبي به كميته انضباطي احضار شد
توره :هواداران غیبتم را بعنوان کادوی عروسی بر من ببخشند // هیچ تیمی محبوب تر از پرسپولیس نیست
ضرابی : هيات مديره نمي تواند کسي را اخراج کند
فرخزادي: امتيازات ما را داوران بر باد مي دهند
افشین پیروانی : فرانک آتسو از پرسپوليس جدا نمي شود
ابراهیم توره : اشتباه كردم؛ جريمهي باشگاه را ميپذيرم
فقط 10 درصد طرفداران پرسپوليس حق ورود به ورزشگاه را دارند
الونگ چهار هفته ديگر به ميادين بازميگردد
دکتر فرید زرينه : كريمي و پترويچ مقابل صباباتري بازي ميكنند
قطبي : دو كارمو مثل رونالدو يا ريوالدو نيست
نگفتم دوكارمو اخراج شود، من هم ميروم / سال پيش مهاجمي به نام خليلي داشتيم
پس از جلسه با توره ؛ مصطفوي: شكايت خود را از فيفا پس ميگيريم
در غياب ماركو، واعظي، علوي، بادامكي و الونگ، تمرين پرسپوليس برگزار شد
ابراهيم توره 40 هزار دلار جريمه شد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در مورد حواشي پس از بازي مقابل مقاومت و اظهارنظر شيرازي ها مبني بر فحاشي وي، اظهار داشت: آنقدر ظرفيت دارم كه از باخت ناراحت نشوم و به تيم حريف بي احترامي نكنم.
وي افزود: هرگز نميگويم كاري نكردهام؛ اما فقط جواب بياحترامي هواداران مقاومت را دارم كه هرچه خواستند به من گفتند و هيچكس جلودار آنها نبود.
نيكبخت ادامه داد: هرگز به بازيكنان و كادر فني مقاومت بياحترامي نكردهام؛ اما تا كي بايد ورزشگاههاي ايران اينگونه باشد و توهين بشنويم؟
نيكبخت يادآور شد: از شكايت مسئولان مقاومت ناراحت نيستم؛ ولي بايد جواب آنهايي كه 80 دقيقه به من بي احترامي كردند را مي دادم. اميدوارم كميته انظباطي نيز به اين بياحتراميها رسيدگي كند.
نيكبخت در خصوص حضورش در جمع 5 بازيكن محبوب جهان گفت: خوشحال هستم چون افتخار بزرگي در كارنامه فوتبالي من محسوب مي شود؛ اما اطلاعرساني خوبي در اين زمينه صورت نگرفته است و اميدوارم رسانه ها اين خبر را به خوبي پوشش دهند.
وي در خصوص بياحترامي هواداران استقلال گفت: ديگر به آنها كاري ندارم و فقط به فكر تيم خودم هستم. استقلال براي من محبوب بود؛ اما پس از دربي 65 علاقه ام را به اين تيم از دست دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)