تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1078 از 1320 اولاول ... 7857897810281068107410751076107710781079108010811082108811281178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان با پین کدهای هدیه 6ماهه 10گیگ میشه از شبانه رایگان استفاده کرد؟

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

من یه پین 20 گیگ شش ماهه دارم که اسمش هدیه است اما خریدمش و در استفاده رایگان شبانه تا پنج شنبه صبح مشکلی نداشت و بین 3 تا 7 صبح کسر نمی کرد اما جمعه 4 صبح که حدود 100 مگ اپ آپدیت کردم دیدم از حجم بسته کم کرد. نمی دونم مشکل از سیستم اکانتینگ همراه اول هستش یا تو این چند روز باز تغییرات تازه ای داده در پالسی استفاده رایگان 3 تا 7 صبح و بسته های بیشتری را مشمول محدوودیت استفاده کرده
    Last edited by NetizeN; 04-08-2018 at 15:09.

2. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کارت های هدیه که به صورت کارت هایی با 10 گیگ 6 ماهه یا 20 گیگ مثلا ارائه میشن و روشون قید شده هدیه و یا اینترنت هدیه صراحتا طبق قانون جدید دارای شبانه رایگان نیستند. دیدم برخی فروشنده ها با اینکه تصویر کارت هدیه را گذاشتند ولی ذکر کردند دارای شبانه رایگان که یا ناشی از اطلاعات قدیمیشون هست یا اینکه اطلاعات صحیحی به خریداران احتمالیشون نمیدند.

اینکه برخی بسته های قدیمی هم به مرور قطع میشه این پکیج رایگانشون هم احتمالا به خاطر اعمال قوانین جدید به صورت تدریجی است شاید یا عوامل فنی دخیل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .

تصویر:
    من یه پین 20 گیگ شش ماهه دارم که اسمش هدیه است اما خریدمش و در استفاده رایگان شبانه تا پنج شنبه صبح مشکلی نداشت و بین 3 تا 7 صبح کسر نمی کرد اما جمعه 4 صبح که حدود 100 مگ اپ آپدیت کردم دیدم از حجم بسته کم کرد. نمی دونم مشکل از سیستم اکانتینگ همراه اول هستش یا تو این چند روز باز تغییرات تازه ای داده در پالسی استفاده رایگان 3 تا 7 صبح و بسته های بیشتری را مشمول محدوودیت استفاده کرده

متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
    هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
    فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.

- - - Updated - - -

من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .

تصویر:

متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
    هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
    فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.

5. این کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... . تصویر:
    شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.

7. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال الآن اگه از بسته های ده گیگ به بالا تهیه کنیم شبانه رایگانه؟ باگی چیزی نداره؟ کسی به مشکل برنخورده؟ 4g ایرانسل واقعا خیلی ضعیف شده و همراه هم که شبانه رایگانش خیلی خوبه فقط میگه تا اطلاع ثانوی آدم میترسه یهو تغییر کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال الآن اگه از بسته های ده گیگ به بالا تهیه کنیم شبانه رایگانه؟ باگی چیزی نداره؟ کسی به مشکل برنخورده؟ 4g ایرانسل واقعا خیلی ضعیف شده و همراه هم که شبانه رایگانش خیلی خوبه فقط میگه تا اطلاع ثانوی آدم میترسه یهو تغییر کنه.
    مشکلی نداره و رایگان داره ۱۰گیگ به بالاها

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

من دارم از بسته 20 گیگ 6ماهه استفاده میکنم و از سرعتش راضی هستم ، البته تو محل ما ایرانسل ضعیفه و به اجبار همراه اول گرفتم، در کل راضی هستم

12. این کاربر از applecenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تصویر:
    شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.
    من 2 تا خط دارم
    وقتی با *140 اعلام موجودی میگیرم میزنه اعتبار شارژ تا 1399
    ولی تو سایتشون میرم جفت اعتبار ها رو میزنه 14 مرداد 97 که میشه همین امروز
    من اصلا این 2 رو با هم شارژ نکردم که باهم تموم بشه

یعنی باگ داره ؟
    دوم اینکه مگه وقتی شارژ میخرید زمان قبلی به فعلی اضافه نمیشه ؟ اگه اینطور باشه واسه من باید 3 4 سال دیگه زمانش منقضی بشه !

چه میشه کرد ؟

14. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من 2 تا خط دارم وقتی با *140 اعلام موجودی میگیرم میزنه اعتبار شارژ تا 1399 ولی تو سایتشون میرم جفت اعتبار ها رو میزنه 14 مرداد 97 که میشه همین امروز من اصلا این 2 رو با هم شارژ نکردم که باهم تموم بشه یعنی باگ داره ؟ دوم اینکه مگه وقتی شارژ میخرید زمان قبلی به فعلی اضافه نمیشه ؟ اگه اینطور باشه واسه من باید 3 4 سال دیگه زمانش منقضی بشه ! چه میشه کرد ؟
    نمیدونم چه جوری شده یعنی سر در نیاوردم با این توضیحی که دادی.الآن با *140 باید اعتبار درست بگه دیگه؟ بعدش یه چیز عجیب دیگه وقتی اعتبار زمانی تموم بشه کل شارژ مگه نباید از بین بره؟ پس چرا یه مقدارش مونده بود؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من الان این مشکل رو دارم 1000 هم اضافه شارژ کردم به تاریخ شارژ اضافه نشد.یعنی امشب با این شارژ کاری نکنم فردا از بین میره؟ این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 14 مرداد 1397 می‌باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •