تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1078 از 2608 اولاول ... 785789781028106810741075107610771078107910801081108210881128117815782078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض عذرخواهی شرکت مخابرات تهران بابت اختلال اینترنتی

اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران در تاریخ 15 دی ماه به مدت 50 دقیقه دچار اختلال شد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات استان تهران این اختلال را بدلیل خرابی ایجاد شده در یکی از روتر ها عنوان کرد و گفت: این اختلال منجر به کندی سرعت اینترنت پرسرعت مشترکین مخابرات به مدت 50 دقیقه شد.

وی افزود: در همین راستا این شرکت بابت اختلال بوجود آمده از تمامی کاربران اینترنت پرسرعت (مخابرات) عذرخواهی کرده و اعلام می دارد در حال حاضر هیچ گونه اختلالی در زمینه اینترنت پر سرعت در استان تهران وجود ندارد.

پ ن :

3. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
    هدف از گذاشتن اسپلیتر اینه که شما نویز دیتا ADSL رو روی در هنگام صحبت کردن با تلفن نداشته باشی و بر عکس این فضیه.
    اگه شما بدون اسپلیتر مشکلی نداری و SNR خطت هم بعد از وصل کردن تلفن به آن خط پایین نمی آید میتونی اصلا از اسپلیتر استفاده نکنی.

اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران در تاریخ 15 دی ماه به مدت 50 دقیقه دچار اختلال شد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات استان تهران این اختلال را بدلیل خرابی ایجاد شده در یکی از روتر ها عنوان کرد و گفت: این اختلال منجر به کندی سرعت اینترنت پرسرعت مشترکین مخابرات به مدت 50 دقیقه شد.

وی افزود: در همین راستا این شرکت بابت اختلال بوجود آمده از تمامی کاربران اینترنت پرسرعت (مخابرات) عذرخواهی کرده و اعلام می دارد در حال حاضر هیچ گونه اختلالی در زمینه اینترنت پر سرعت در استان تهران وجود ندارد.

پ ن :
    در راستای نبودن هیچ گونه اخلال،
    سرویس 1 مگ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Firebirds; 07-01-2014 at 22:22.

5. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

میشه یکی بگه بره تست سرعت اینترنتم چیکار باید کنم تست سرعت و اینا ؟؟ممنون

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک از دوستام می خواد اطلاعاتی درباره ی شرکت های اینترنتی در تهران بگیره تا شاید اینترنت گرفت
    وضعیت مخابرات تو تهران چه جوریه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پ ن :
    به گزارش اینجانب به نقل از خودم خیلی هم اختلال داریم چند مورد رو تیتروار عرض میکنم !

1-فیلـترینگ فله ای و محدود بودن تعداد بی شماری سایت و خدمات مبتنی بر وب با دلایل واهی!از فیسـبوک و یوتیوب تا وی چت و وایبر(انشا ا... به زودی!) تا سایتهای خبری آموزشی و و و

2- علی رغم افزایش 10 100 و حتی 1000 برابری پهنای باند اینترنت توسط وزیر خفن و محترم! همچنان مشکل کمبود پهنای باند کاملا محسوس و سرعت با سرورهای خارج از کشور یک دهم می باشد!

3-اقدام به شنود جاسوسی و نقض حریم خصوصی کاربران !

4-سرعت نهایی بسیار پایین اشتراک بیش از حد و مشکلات پینگ/تایم اوت قطعی و ...

5-چند تست:

...F for

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    6-با همه این تفاسیر بر همگان کاملا واضح و مبرهن است که هیچ گونه اختلال و دوشواری وجود ندارد و شما خیلی خوبی!

7-نکنه منظور شما از اینترنت پرسرعت همون اینترنانته!؟

سلام دوستان
    من یک از دوستام می خواد اطلاعاتی درباره ی شرکت های اینترنتی در تهران بگیره تا شاید اینترنت گرفت
    وضعیت مخابرات تو تهران چه جوریه؟
    بسیار عالیه هیچ اختلالی هم نداره

خب شما نوع استفاده رو ذکر نکردی برای دانلود (داخلی یا خارجی چند کانکشن) و وبگردی معمولی کاملا مناسبه نسبت به قیمتش(سرویس های نامحدود) برای براندازی نرم (یوتیوب و فیسـبوک و مخصوصا سرچ امن گوگل) گاهی آدم رو کلافه میکنه!!برای بازی آنلاین و ارتباط تصویری هم چندان مناسب نیست!و البته اینترنت کاربرد دیگه ای هم که نداره!!

باز اینها تجربه من + بررسی چند صفحه آخره ... منطقه ها متفاوته و سرویس های حجمی رو اطلاعی ندارم فراگیر هم نشده!

9. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما انصافا اوضاع خیلی بهتر از قبل شده، قبلا از فاجعه هم اونورتر بود الان مشکل پکت لاس تا حد زیادی رفع شده مشکل سرعت هم با بعضی از روت ها مثل دلتا و ایرتل تا حد زیادی وجود نداره در صورتی که تا همین ۱ماه پیش سرعت عملا تو روز ۱۰ هم نبود اما الان روزا با نوسان تا سقف 125 رو پر میکنه با تک کانکشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم میخوام تبدیلش کنم به 1024 با ترافیک 4 گیگ
    چجوری امکانپذیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. کسی هست که بخواد از طریق اینترنت مخابرات از APP STORE اپلیکشن دانلود کنه؟من شنیدم بودم تحریم اپل رفع شده ولی باز هم خطای 1009 رو میگیرم. کسی میتونه راهنمایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان. کسی هست که بخواد از طریق اینترنت مخابرات از APP STORE اپلیکشن دانلود کنه؟من شنیدم بودم تحریم اپل رفع شده ولی باز هم خطای 1009 رو میگیرم. کسی میتونه راهنمایی کنه
    اوپس!!
    تا دیروز بدون مشکل کار میکرد ، از امروز اینطوری شده
    Last edited by old_snake1370; 08-01-2014 at 10:15.

14. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •