اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران در تاریخ 15 دی ماه به مدت 50 دقیقه دچار اختلال شد.
به گزارش سافتگذر به نقل از سیتنا، خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات استان تهران این اختلال را بدلیل خرابی ایجاد شده در یکی از روتر ها عنوان کرد و گفت: این اختلال منجر به کندی سرعت اینترنت پرسرعت مشترکین مخابرات به مدت 50 دقیقه شد.
وی افزود: در همین راستا این شرکت بابت اختلال بوجود آمده از تمامی کاربران اینترنت پرسرعت (مخابرات) عذرخواهی کرده و اعلام می دارد در حال حاضر هیچ گونه اختلالی در زمینه اینترنت پر سرعت در استان تهران وجود ندارد.
پ ن :

به گزارش اینجانب به نقل از خودم خیلی هم اختلال داریم چند مورد رو تیتروار عرض میکنم !
1-فیلـترینگ فله ای و محدود بودن تعداد بی شماری سایت و خدمات مبتنی بر وب با دلایل واهی!از فیسـبوک و یوتیوب تا وی چت و وایبر(انشا ا... به زودی!) تا سایتهای خبری آموزشی و و و
2- علی رغم افزایش 10 100 و حتی 1000 برابری پهنای باند اینترنت توسط وزیر خفن و محترم! همچنان مشکل کمبود پهنای باند کاملا محسوس و سرعت با سرورهای خارج از کشور یک دهم می باشد!
3-اقدام به شنود جاسوسی و نقض حریم خصوصی کاربران !
4-سرعت نهایی بسیار پایین اشتراک بیش از حد و مشکلات پینگ/تایم اوت قطعی و ...
5-چند تست:

...F for

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6-با همه این تفاسیر بر همگان کاملا واضح و مبرهن است که هیچ گونه اختلال و دوشواری وجود ندارد و شما خیلی خوبی!
7-نکنه منظور شما از اینترنت پرسرعت همون اینترنانته!؟
سلام دوستان
من یک از دوستام می خواد اطلاعاتی درباره ی شرکت های اینترنتی در تهران بگیره تا شاید اینترنت گرفت
وضعیت مخابرات تو تهران چه جوریه؟
بسیار عالیه هیچ اختلالی هم نداره
خب شما نوع استفاده رو ذکر نکردی برای دانلود (داخلی یا خارجی چند کانکشن) و وبگردی معمولی کاملا مناسبه نسبت به قیمتش(سرویس های نامحدود) برای براندازی نرم (یوتیوب و فیسـبوک و مخصوصا سرچ امن گوگل) گاهی آدم رو کلافه میکنه!!برای بازی آنلاین و ارتباط تصویری هم چندان مناسب نیست!و البته اینترنت کاربرد دیگه ای هم که نداره!!
باز اینها تجربه من + بررسی چند صفحه آخره ... منطقه ها متفاوته و سرویس های حجمی رو اطلاعی ندارم فراگیر هم نشده!