تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1078 از 1185 اولاول ... 7857897810281068107410751076107710781079108010811082108811281178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان عزیز
    میخواستم رایحه های سبک Aventus رو معرفی کنید. این سبک رایحه خیلی خیلی به دلم میشینه

ممنون
    mine از مارک جوزف

و

جگوار ویژن 3

2. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حتما نظر و بررسی تو در مورد اسپایس بزار.

خوب تحلیلش کن

ممنون
    نوت ها:
    نوت های چوب (سدر، کاج)، ادویّه ­ای، بسیار تلخ و تند، بسیار کم شیرین و عنبربو در این عطر خودنمایی می کنند.
    شخصیّت رایحه:
    تلخ، تند، چوب ­بو، عربی و غیرشیرین.
    خواص رایحه:
    شبیه لالیک اینسر نویر (لالیک سیاه)، بلک افگانو؛
    نوت پایه ی این عطر زیباتر از نوت ابتدایی آن است.
    رایحه ی این عطر خطّی است. بدین معنی که رایحه ی آن پس از استفاده، چندین ساعت، بدون تغییر باقی می ماند یا سبک فرمول بندی آن آمریکایی است؛
    رایحه ی این عطر خاص، غیررایج در میان مردم، بشدّت مردانه (به بیان دیگر، از عناصر زنانه در این عطر خبری نیست و اصلاً به سمت تک جنسیّتی نرفته است) و ناآشنا و قطبی می باشد؛
    شدّت و غلظت عطر متوسّط رو به بالاست؛
    رایحه غنی می باشد. یعنی به اندازه ی کافی از نوت های مختلف در عطر استفاده گردیده است. بعلاوه عطر چند وجهی می باشد. به بیان دیگر نوت های متضاد در عطر استفاده شده است؛
    بافت رایحه کدر است؛
    انتشار، حجم این عطر متوسّط می باشد؛
    ماندگاری این عطر عالی می ­باشد؛
    رایحه ی این عطر، متعادل است. بگونه ای که هیچ کدام از نوت ها در حالت غالب و مغلوب نیستند.
    زمان و مکان استفاده:
    این عطر که یادآور جنگل و رنگ قهوه ای می باشد، برای مردان طرّاحی شده و مناسب روزهای سرد سال و در مجالس رسمی (مخصوصاً مراسمات سوگواری) می­ باشد و به هیچ وجه مناسب استفاده در اتاق خواب نیست.
    Last edited by sharif.1.attar; 18-02-2015 at 20:12.

4. 7 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان عزیز
    میخواستم رایحه های سبک Aventus رو معرفی کنید. این سبک رایحه خیلی خیلی به دلم میشینه

ممنون
    بولگاری آکوا کمی شباهت دارد.

6. 5 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من امروز این عطر از روبرتو کاوالی رو تست کردم
    آکوا!
    چیزی که در ابتدا به مشام میرسه رایحه تندی از گل یاس هست خیلی اگر دقت بشه ته مایه هایی از لیمو هم حس میشه
    و بعد از گذشت نیم ساعتی (حدودی) عطر خیلی رایحه بهتری پیدا میکنه . جلوه ی کامل گل سوسن
    و تا انتها همین رایحه سوسن باقی میمونه

عطر خیلی اسپورت و فرشی نیست و علیرغم خنک بودن میشه گفت گل بو هست
    ماندگاری و پخش متوسط
    من برای استفاده روزانه مناسب نمیدونمش
    و بیشتر به درد موارد رسمی میخوره

در مجموع رایحه خوبی داری ولی فوق العاده نیست

8. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سالوت

داشتم در سایت basenotes میگشتم که یک تاپیک جالب دیدم با این عنوان که چند شیشه ادکلن تا بحال تمام کرده اید؟ حالا من از شما میپرسم که شیشه ادکلنهایی که تمام کرده اید رو - با ذکر نام-اینجا بنویسید.
    برای من

axe instinct
    best lomani
    ck eternity
    hugo hugo boss
    michael jordan
    adidas ice dive

10. 5 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض برترین عطرهای مردونه ای که دیدم!

قطعا از نظر شخصی من پیور هاوانا بهترین عطر مردونه ای هست که تا الان حس کردم
    بسیار گرم، شیرین، سنگین
    عجیبه معمولا عطرهای سنگین رو خیلی نمیتونم تحمل کنم ولی شیفته ی این عطر هستم
    بیشترین رایحه ای که ازش به مشامم میرسه به ترتیب زیاد حس شدن نت: تنباکو ، عنبر، کاکائو (همون رایحه شکلاتی)
    یادمه اولین بار روی کاغذ تستش کردم و کاغذ رو در کیف پولم گذاشتم بی اغراق تا مدت زمان بسیار طولانی وقتی کیف پولم رو فرضا داخل تاکسی باز میکردم براحتی رایحه ی عطر رو حس میکردم...
    ماندگاری و پخش بوی بسیار بالا جز بهترین ها هست!
    مخصوص فصول سرد سال

وان میلیون اگرچه بسیار مشابه سازی شده اگرچه چندین ورژن داره ولی برای من وان میلیون اصلی هنوز هم بسیار دلچسب و دوست داشتنی هست
    گرم و سنگین
    بیشترین رایحه ای که ازش حس میکنم به ترتیب زیاد حس شدنش: چرم، دارچین و عنبر به نسبت مساوی

در مورد ماندگاری و پخشش هم که حتما میدونید جز بسیار خوب ها محسوب میشه اگرچه که پیورهاوانا بهش سر هست بی شک!(هم رایحه هم پخش)
    مناسب فصول سرد سال
    خاطره هم اینکه اولین بار این عطر رو برای یک عزیزی هدیه گرفته بودم که برادرم ازم گرفت و به تصاحب خود در اورد

ازارو پور هوم به مشام من یک تم تیره و خاکی داره
    البته از نوع گرم!
    تلخی لذت بخشی که من رو به سال های قبل میبره...
    یک عطر کلاسیک و شیک که هرگز قدیمی نمیشه و همواره قابل ستایش هست از دید من

در ازارو نمیتونم قضاوت کنم که کدوم نت ها بیشتر خودنمایی میکنند اما
    میتونم بگم رایحه خطی نداره
    رایحه چوب صندل در اون رو به خوبی حس میکنم و یک ترکیب گیاهی که دقیقا نمیدونم چیه
    و من از نت میانی و انتهاییش بیشتر لذت میبرم
    ماندگاری بالا ولی پخش بوی عالی نداره! قطعا به پای دو مورد قبل نخواهد رسید اما نمیشه گفت پخشش بده (مبنای قضاوتم ورژن های قدیمی تر هست جدیدا کمی تغییر کرده...)

و اما خاطره مرتبط:
    بچه بودم حدودا دبستانی بعد یکسری سرمدادی بود شکل عروسک (عروسکهای زشت با موهای بهم ریخته) دقیقا این:

یه بوی پلاستیک بدی میداد کلا من عطر پدر رو که ازارو پور هوم بود به این عروسک زده بودم تا مدتهای مدید بسیار عطر خوشی داشت! در واقع رایحه عطر با اون پلاستیک ترکیب جالبی پیدا کرده بود...

قطعا عطرهای گرم دیگری هم هستند که بسیار عالی اند اما خب من این 3 مورد رو به بقیه ترجیح میدم
    در پست بعدی عطرهای ملایم و خنک مورد علاقم رو معرفی خواهم کرد

12. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سالوت

داشتم در سایت basenotes میگشتم که یک تاپیک جالب دیدم با این عنوان که چند شیشه ادکلن تا بحال تمام کرده اید؟ حالا من از شما میپرسم که شیشه ادکلنهایی که تمام کرده اید رو - با ذکر نام-اینجا بنویسید.
    برای من

axe instinct
    best lomani
    ck eternity
    hugo hugo boss
    michael jordan
    adidas ice dive

• جادور از دیور
    • لایت بلو از دی & جی
    • کول واتر سامر fizz از داویدوف
    • l'amour از ایوروشه
    • nexity از euroluxe
    • اکسیژن لانوین هم دیگه اخراشه
    • دو شیشه اکوا وومن

و سه تا از اولین عطرهام در دوره نوجوانی

• بلو لیدی
    • رِمی
    • چاستیتی

14. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پست حذف شد
    Last edited by shervin1996; 25-07-2015 at 12:39.

16. 4 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض بهترین عطرهای مردونه ای که دیدم! (ملایم و خنک)

بعضی ها این عطر رو گرم میدونن! ولی بنظر من کاملا ملایمه
    کاکائو در این عطر به گونه ای خاص مورد استفاده قرار گرفته که وقتی با بقیه عطرهای دارای این نت مقایسه میکنم شباهتی نمیبینم
    یک رایحه چوبی بسیار دلنشین در این عطر وجود داره که با توجه به اطلاعات نت شناسی یا چوب سدر هست و یا گویاک که من احتماله دومی رو بیشتر میدونم چون چوب سدر برخورد داشتم و این متفاوتتر از اونه!

بهرحال در حدی این عطر رو دوست دارم که گهگاه بی اجازه بر میدارم و به مچم میزنم و تا ساعاتی ازش لذت میبرم
    پخش بو متوسط ((پایین نیست!)) و ماندگاری هم به نسبت متوسط
    اما باعث نمیشه که دوستش نداشته باشم

اولش کاملا مرکباتی هست
    به نت ها که نگاه میکنم خیلی چیزها در اون هست و دقیقا قابل بیان نیست برام
    اما رایحه چرم رو به خوبی در اون حس میکنم
    ترکیب بسیار خوش رایحه ای هست اما متاسفانه پخش رایحه و حتی ماندگاریش خیلی بد!
    اینو معرفی کردم صرفا برحسب جالب بودن رایحه ای که داره
    اگر بخوام در مورد گروه بویایی قضاوت کنم در درجه اول قطعا مرکباتی هست بعد از اون میشه گفت چوبی و اندکی چرمی

کاربردش میتونه برای چهارفصل باشه

از اون دسته عطرهایی هست که اگر کسل باشید با استفاده از اون حسابی سرحال خواهید شد.
    در نت های ابتدایی کاملا مرکباتی و با طراوت هست
    با گذشت زمان کمی از اون حس خنکی کم میشه و بیشتر بوی فلفلی و ادویه ای پیدا میکنه
    بهرحال بین اینهمه عطر خنک خوش رایحه انتخاب برام خیلی سخت بود ولی واقعا از رایحه این آلور لذت میبرم

به نسبت عطرهای خنک این عطر ماندگاری خیلی خوب و پخش رایحه مناسبی داره
    انتخابی که میتونید روی خوب بودنش حساب باز کنید
    فصل هم که قطعا فصل های گرم سال شاید بشه برای پاییز هم استفاده کرد منتهی من فکر میکنم اصلا بدرد زمستان نمیخوره

وقتی در ابتدا پلو بلو رو استشمام میکنید بنظر میرسه که چقدر شبیه خیلی عطرهای دیگه هست !
    ولی در واقع اینطور نیست و با گذشت زمان میبینید که متفاوته قطعا
    یک رایحه دوست داشتنی نه چندان پیچیده!
    کاملا خنک از نوع رایحه خربزه و خیار
    از اون خنک هایی نیست که به واسطه ی رایحه چوب یا ادویه بخوان کمی سنگینیش رو بیشتر کنن بلکه همواره اون نت خنک بودن خودش رو تا انتها حفظ میکنه و گیاهی هست

بنظرم یک انتخاب بسیار عالی در بین عطرهای خنک هست عطرهای زیادی با پیچیدگی بیشتر وجود دارند اما برای من هیچکدوم به اندازه ی پولو بلو جذاب نیستند
    ماندگاری و پخش متوسط مایل به خوب

تنها عطری که حس سرماگونه ی زیادی رو القا میکنه برای من پورشه هست
    خنک و تلخ
    نعناعی و رایحه ای از درخت کاج میتونه خیلی کم ادویه ای هم باشه البته به طور کاملا نامحسوس
    خیلی دوست داشتنی هست این رایحه
    ولی از لحاظ پخش نمیتونه راضی کننده باشه ماندگاریش هم متوسط
    ولی واقعا رایحه ای که داره رو دوست دارم

+

قطعا عطرهای دیگه ای هم هست که میتونه در این لیست باشه اما خب سعی کردم خیلی انتخاب ها رو محدود کنم...

18. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باتوجه به پست اتقیا خانم پس واجب شد ماهم بهترین عطرهای زنونه ای که دیدیم یاتست کردیم بنویسیم

1.J`adore Dior : عطری که دردنیای بزرگ عطرهای شیرینِ زنانه شیرینیش حتی یک درصدآزاردهنده نیست. بسیار ظریف و لطیف مخصوص افرادی که فقط به دنبال یه رایحه ملایم هستن. بدون هیچ بوی تندی که بعد از اسپری وحشی گونه بخواد خودشو نشون بده و فرصت ابراز وجود رو از رایحه های ملایم ودلنشین بگیره.
    دور همی با شکوهی از گلها و میوه های خوش رایحه که هرکدوم در خودنمایی از دیگری پیشی میگیره.
    ازنت اول تا نت آخر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.Chance Chanel : عطری باطراوت و نسبتا خنک که لفظ میوه ای وگلی واقعا شایستشه. عطری که به زیبایی، استشمام بوی لیمو وآناناس رو بین رایحه گلها لذت بخش کرده. ممکن نیست یه خانم مشکل پسند این عطرو بو کنه ونپسنده. درکل رایحه ی جذابی داره که توجه هارو به خودش جلب میکنه ونمیشه بی تفاوت ازکنارش گذشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [

3.Gucci Guilty :
    عطری بارایحه ای بسیار باشکوه و باوقار برای یک خانم باوقار.
    درتعریف همه پسند بودنش همین بس که من وقتی هنوز هیچ اطلاعی از عطرها و برندها نداشتم بدون اطلاع از زنانه بودنش اونو خریدم

اماحالا با اطلاعات کمی که دارم میتونم شیکی ومنحصر به فرد بودن اون رو تشخیص بدم. یکی از کارهای برجسته در سطح جهانی که میل به خاص بودن و تک بودن رو در هر بانوی شیک و سنگینی ارضاء میکنه.
    کمی رایحه ی تند که از فلفل به کاررفته در اون نشات میگیره به علاوه ی لطافت یاس و بوی میوه ایه هلو این عطرو ممتاز میکنه.

4. la petite robe noire guerlain : عطری با رایحه ی آلبالو و گیلاس که وقتی اشانتیون این عطرو استشمام میکردم نتونستم تا حدود یکی دو دقیقه اونو از بینیم دورکنم و سر جاش بذارم. گرم وشیرین اما نه آزار دهنده و سنگین وسر درد آور. عطری به معنای واقعی کلمه، زنانه ومخملی.
    من به توصیف عالی یکی از سایت ها درمورد این عطر بسنده میکنم:

از محصولات برند متخصص و کارآزموده گرلن میباشد که در سال 2012 و توسط
    Thierry Wasser معرفی شد. این عطرِ بسیار خاص، الهام گرفته از روح ظرافت و جاودانگی و ابدیت و مدرنیته به وسعت لباس کوچک مشکی رنگی میباشد.رایحه این محصول با شروعی هیجان انگیز و ترکیبی استثنائی از دانه های قرمز و بادام و در ادامه با خط بوی رز بلغارستانی و ترکی ادامه پیدا میکند ولی نقطه هیجان این نوت بو در آنجاییست که رایحه بسیار ملایمی از چای سیاه و دودی ترکیب شده و متصاعد میشود که تمامی احتمالات هر انسانی را بهم میزند و یکبار دیگر به همگان ثابت میکند برند گرلن در ساخت عطر بسیار متخصص و حرفه ای است.اینکه چه رابطه ای بین لباس زنانه مشکی و رایحه بسیار خاص این محصول وجود دارد را به عنوان یک راز درون نهفته در اعماق بوی این عطر برای شما کنار گذاشته ایم تا با تست این محصول به این راز ابدی پی ببرید.

5. versace bright crystal : عطری با اسمی با مسما که همانند اسمش درخشانه. ترکیب بوی انار و گلها رایحه ای رو ایجاد کرده که هر خانمی (یاحتی آقایی) رو به وجد میاره. عطری برخلاف بیشتر عطر های زنانه خنک، که شیرینی رایحشو دلچسب میکنه. این عطر همه سلیقه هارو راضی میکنه مخصوصا کسانی که دنبال بوهای ملایم هستن.
    باتوجه به همه پسند بودنش میتونه اولین انتخاب برای خرید کادو هم باشه

6.Gucci Rush: رایحه ای جاودان که بعد از سال ها هنوز تکراری نشده. ترکیب رایحه ی هلو با گل ها وگیاهان به خصوص گل رز ، شاخصی در دنیای عطر های زنانه خلق کرده که هیچوقت از یاد نمیره. برای کسی که این عطرو داره مسلما پیدا کردن جایگزین سخته.من به شخصه حتی مردان زیادی رو دیدم که این بوی خارق العاده رو به عنوان عطر اصلیشون استفاده کردن.
    7.Versace Crystal Noir :و در آخر از پر طرفدار ترین عطر های زنانه که با رایحه ای بی مانند همه رو مجذوب خودش کرده. رایحه ای تلخ ولی دلنشین که در دنیای عطرها برای خودش شخصیتی تک و بی نظیر به حساب میاد. بوی برجسته نارگیل وزنجبیل که با وجود سنگین بودنشون در ترکیب با گل ها ، چوب ، مشک وعنبر دلپذیر و دوست داشتنی شدن.
    بویی که نگاه هارو به سمت خودش برمیگردونه و حکایت از رایحه ای جدید و خاص در دنیای عطر ها داره.
    Last edited by shervin1996; 21-02-2015 at 15:03.

20. 8 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •