سوالات من تموم شدنی نیست!
تو برگه شماره یک معافیت پزشکی رو علامت زدم ، الان جلوش جا گذاشته نوع بیماری ...............
من که برای چشم میخوام اقدام کنم نوع بیماری رو که دقیق نمی دونم چی باید بنویسم؟ بنویسم چشم و عوارض بینایی؟
سوالات من تموم شدنی نیست!
تو برگه شماره یک معافیت پزشکی رو علامت زدم ، الان جلوش جا گذاشته نوع بیماری ...............
من که برای چشم میخوام اقدام کنم نوع بیماری رو که دقیق نمی دونم چی باید بنویسم؟ بنویسم چشم و عوارض بینایی؟
دوستان كسي نيست كه از ارتش پذيرش گرفته باشه؟
دوستان كسي نيست كه از ارتش پذيرش گرفته باشه؟
آخرین سوالم در این تاپیک:
آیا نیاز هست برگه شماره 3 -- مشخصات بستگان مشمول را هم پر کنیم؟
تو مدارک صفحه 5 که ننوشته این برگه رو ، لازمه پر کنیم و ببریم؟
دوستان یکی از دوستانم گفته بود اگه 7 عدد قرص گلی بنکلامید رو یه جا بخوریم میتونیم معاف بشیم . میخاستم بدونم حرفش صحت داره یانه؟ چی کار میکنه که معاف میشیم؟
سلام دوستان
من متولد 72 هستم
فقط یک داداش بزرگ دارم که سربازی رفته و الان هم متاهل است
پدرم یک زن دیگه خارج کشوره داره البته هرسال چند ماهی میاد ایران
حالا من راهی هست برای گرفتن معافی سربازی مثلا بعنوان سرپرست یا...
سلام دوستان....
من 9/18 اعزام هستم.
متولد 72/6/2 هستم.
مدرک تحصیلیم پیش دانشگاهی هست..
کلی دوندگی دنبال اینکه امریه بگیرم همین نزدیکیا خدمت کتم.. داخل اداره زندان شهرمون کاراشو کردم اخراش موقع تایید از رییس بهم گیر دادن هیکل و جثت کوچیه!!! در صورتی که داخل هامون اداره و زندان شهرمون از منم ریز تر بودند!!!!
خلاصه مارو بر نداشتند....
بیخیال.. خدا کریمه.
دوستان به نظر من کی کدمیخورم و میتونم بفهمم کجا اعزام میشم؟؟؟
ما که آموزشی بابل ( آموزشگاه المهدی - معروف به هتل ولیک بودیم ) هر کی اون جا بیفته واقعا حال می کنه. ما کلا 23 روز اون جا بودیم و یه هفته کلاس رفتیم وکه کلاس ها برای رژه تعطیل شد و اومدیم تهران .
روز اول هم هیچی نمی خواهد ببرید خودشون همه چی می دن .
هفته اول سخته و بقیه روزا سریعتر از اون چی که فکر می کنید می گذره .
باور کنید الان حاضرم یه بار دیگه برم آموزشی رو . خیلی دلم تنگ شده دوران خیلی خیلی خیلی خوبیه .
موفق باشید .
سلام
دوستان من امروز رفتم دفترچه پست کردم،
تو برگه ای که پلیس +10 به من داد رشته دانشگاهیمو اشتباهی نوشتن،مسئولش گفت برو نظام وظیفه درستش کن،منم رفتم نظام وظیفه،ولی مسئول نظام وظیفه گفت که اینجا رشته درست وارد شده،پلیس +10 اشتباه کرده،منم دوباره برگشتم پلیس +10 اونا هم گفتن برو چند روز دیگه بیا.
قضیه چیه؟چرا این اتفاق افتاد؟اشتباه از کی بوده؟
من رشته ام کامپیوترِ ولی اونا زدن صنایع،میخواستم بدونم تو سربازی واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟
ما که افتادیم اباده شیراز اموزشیو اسمش سپاه بود از صدتا ارتش بدتر بود پدر مارو در اوردن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)