تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1078 از 1124 اولاول ... 78578978102810681074107510761077107810791080108110821088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

در مورد اوضاع این روزهای مخابرات
    من تو عید که مخابرات خیلی داغون شد رفتم آسیاتک. سرعت دانلود فوق العاده بود ولی وبگردی تتعطیل. قندشکن هم داغون
    به خاطر وبگردی تغییر دادم اومدم های وب. 10 روزی هست دارم استفاده میکنم. خیلی کند و قندشکن کامل تعطیل. کلا کلافه میکنه در حدی که شاید بشه گفت آسیاتک کمی بهتر بود! حالا نمیدونم مشکل سراسری اینترنت هست یا مرکز ما مشترک زیاد داره های وب
    گفتم ببینم اوضاع مخابرات درست شده یا خیر؟ که یا برگردم مخابرات یا برم صبانت رو تست کنم. مشکل پورت ارور و دانلود شبانه مخابرات و ...

2. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مشکل پورت ارور که کمتر شده مثلا من هفته پیش دو بار داشتم اونم مواقع ساعت رایگان بود ولی باز نمیشه به اینا اعتماد کرد کلا یه ای پی شون خوبه که میشه وبگردی کرد دانلود هم در طول روز خوبه همون سرعت که گرفتی رو میده به شما ولی شب ها بعضی مواقع ممکنه اذیت کنن ...

اگه دانلود اونجا خوبه همون جا بمون چون وبگردی مخابرات خوب نیست دانلودش هم اعتمادی بهشون نیست ...فعلا خوبه بعدا ممکنه داغون بشه

4. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

مشکل پورت ارور که کمتر شده مثلا من هفته پیش دو بار داشتم اونم مواقع ساعت رایگان بود ولی باز نمیشه به اینا اعتماد کرد کلا یه ای پی شون خوبه که میشه وبگردی کرد دانلود هم در طول روز خوبه همون سرعت که گرفتی رو میده به شما ولی شب ها بعضی مواقع ممکنه اذیت کنن
    اگه دانلود اونجا خوبه همون جا بمون چون وبگردی مخابرات خوب نیست دانلودش هم اعتمادی بهشون نیست ...فعلا خوبه بعدا ممکنه داغون بشه
    این نسبت به مخابرات وبگردیش خیلی بدتره. روی مخابرات من همه قندشکن هام چه پولی په رایگان کار میکرد
    سایت های عادی رو هم میاورد حالا شاید یخده دیرتر. ولی این کلا ... . آسیاتک هم با سرور کش شاهکاره یا کلا نمیاره یا مثل باد :|. در کل مخابرات در ساعت غیر رایگاه خیلی برای وبگردی برای من بهتر بود به نسبت آسیاتک و های وب
    در مورد دانلود نسبت به قیمت آسیاک محضر بود بعد مخابرات بعد های وب. کلا های وب واسه دانلود خیلی چیز خفنی نیست مخصوصا الان که همه شرکت ها گیگ ارزون زمان دار میدن

6. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه واسه وب میخوای برو سمت حسابگر ولی واسه دانلود و تاحدودی وب بیا مخابرات فعلا

8. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

در مورد اوضاع این روزهای مخابرات
    من تو عید که مخابرات خیلی داغون شد رفتم آسیاتک. سرعت دانلود فوق العاده بود ولی وبگردی تتعطیل. قندشکن هم داغون
    به خاطر وبگردی تغییر دادم اومدم های وب. 10 روزی هست دارم استفاده میکنم. خیلی کند و قندشکن کامل تعطیل. کلا کلافه میکنه در حدی که شاید بشه گفت آسیاتک کمی بهتر بود! حالا نمیدونم مشکل سراسری اینترنت هست یا مرکز ما مشترک زیاد داره های وب
    گفتم ببینم اوضاع مخابرات درست شده یا خیر؟ که یا برگردم مخابرات یا برم صبانت رو تست کنم. مشکل پورت ارور و دانلود شبانه مخابرات و ...
    داداش دانلود ساعات رایگان آسیاتک واست چطور بود؟.
    میگن شبی ۱۰گیگ رو راحت جواب میده، درسته؟

Sent from my Farassoo 5050 using Tapatalk

10. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

اگه واسه وب میخوای برو سمت حسابگر ولی واسه دانلود و تاحدودی وب بیا مخابرات فعلا
    ترکیبی میخوام
    ساعت غیر رایگان ماهی 10-15 گیگ مصرف میشه. 30-35 تا هم شبانه داشته باشم کمی بیشتر کمی کمتر خوبه. مشکل من به خاطر اون جریان پورت ارور و سرعت شبانه بود که بهمن اسفند و فروردین کلا نت مخابرات تعطیل شد. بالا و پایین های همیشگیش هم که ... بهتر در جریانید.
    نمیدونم والا همه داغونند. حسابگر هم رفیقم داره سر دانلود شبانه بد ازش شاکیه حالا آخر این ماه برم احتمالا صبانت رو چک کنم
    داداش دانلود ساعات رایگان آسیاتک واست چطور بود؟.
    میگن شبی ۱۰گیگ رو راحت جواب میده، درسته؟
    Sent from my Farassoo 5050 using Tapatalk
    من سرویس شهاب داشتم که نویزم عالی بود ولی نمیدونم چه مرضی پورتم داشت ست نمیشد روی 10 مگ گذاشتم روی 8 مگ
    ساعت رایگان از سرور غیر آسیاتک 400-500 کیلو میداد که شبی میشد 9-12 گیگ گرفت
    از سرور آسیاتک هم برای من کامل باز بود 900 کیلو دانلود میکرد که البته هاردم جا نداشت اونقدر هم لینک نداشتم ببینم یه شب چقدر میگیره
    برای دانلود حرفه ای سرویس شهابش به صرفه است ولی بقیه سرویس هاش تعریفی نداره از نظر من
    و اینکه به خاطر سرور کش وبگردی و اینستا به شدت مشکل دارند

12. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از بین دوستان کسی هست که قبلا سرویس دو مگ یا پایین تر داشته و بعدش سرویس جشنواره خریداری کرده باشه؟ واسه من دان استریم بدون مشکل رو 12 مگ ست شده و snr هم خوبه و اصلا قطعی با packet crc error ندارم اما سرعت دانلود روی همون حد سرویس 2 مگ که دان استریمش 4 مگ بود مونده (یعنی در حدود 450-470 کیلوبایت) و اصلا تغییر نکرده در حالی که باید حداقل 1 مگابایت باشه. حتی مسئول پروفایلای 2020 هم پروفایلم رو چند بار چک کرد و تغییر داد، در نهایت هم فرستادش تهران و بررسی شد و گفتن که هیچ مشکلی نداره. مطئنم که محدودیت از سیستم خودم نیست. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
    Last edited by AliMirzaie; 21-05-2016 at 18:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از بین دوستان کسی هست که قبلا سرویس دو مگ یا پایین تر داشته و بعدش سرویس جشنواره خریداری کرده باشه؟ واسه من دان استریم بدون مشکل رو 12 مگ ست شده و snr هم خوبه و اصلا قطعی با packet crc error ندارم اما سرعت دانلود روی همون حد سرویس 2 مگ که دان استریمش 4 مگ بود مونده (یعنی در حدود 450-470 کیلوبایت) و اصلا تغییر نکرده در حالی که باید حداقل 1 مگابایت باشه. حتی مسئول پروفایلای 2020 هم پروفایلم رو چند بار چک کرد و تغییر داد، در نهایت هم فرستادش تهران و بررسی شد و گفتن که هیچ مشکلی نداره. مطئنم که محدودیت از سیستم خودم نیست. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

من برنخوردم دوستان بیان نظر بدن
    از چه سروری برای دانلود تست کردی. آیا اون سرور میتونه پهنای باند کامل بهت بده؟؟؟ با سایت هایی مثل Speed test و سامانه خود مخابرات توی سرورهای ایران و خارج چک کن ببین بهت چند میده
    قیمت ها تغییری کرده؟ قیمت سرویس؟ حجم؟ حجم زماندار رو آوردن؟
    قندشکن چطوره؟ کلا کیفیت کلی بهتر شده بدتر شده فرقی نکرده؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از هر نظر وضعیت هیچ فرقی نکرده و سرعت هم کاملا مثل قبله. از سرورهای مختلف هم تست گرفتم مثل 4upld و ---------- و حتی سرورهای خارجی.
    البته از یکی از دوستان هم که وضعیتش شبیه من بود سوال کردم و گفت که سرعت دانلودش دقیقا برابر همون 4 مگه و بیشتر نشده.
    Last edited by AliMirzaie; 22-05-2016 at 15:43.

17. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •