دقیقاً همینطوره. در ضمن با این پوشش و تعداد کم بی تی اس، وایمکس در حال حرکت خیلی معنی نداره.
دقیقاً همینطوره. در ضمن با این پوشش و تعداد کم بی تی اس، وایمکس در حال حرکت خیلی معنی نداره.
سلام
دوستان قیمت مودم usb مبین نت چقدره؟
ممنون
دوستان توجه داشته باشید برای تغییر طرح چه توسط خودتان و چه توسط نمایندگی باید اول طرح تعرفه رو تغییر بدین و بعد هزینه اونو پرداخت کنید .
گارانتي دارد
تاريخ انقضاي گارانتي
مدت كاركرد 1ماه
مشكلات ظاهري ندارد
مشكل فني ندارد
محتويات جعبه کابل لن_آداپتور_دفترچه راهنما
لوازم همراه ندارد
مشخصات فني وايمکس مبين نت_مدل مودم Huawei BM632w
توضيحات سرعت 1 مگابايت به همراه 14 گيگ حجم 6 ماهه تاریخ اتمام 19/10/1391
قیمت 2200000
Last edited by Alimohammadi71; 11-09-2012 at 20:44.
قیمتش کم نیس؟
اشتراک یکساله یا با 25 گیگ ترافیک رو رو میشه به قیمت 250 تهیه کرد.
تا پول ندی چجوری طرح تعرفه رو عوض کنیم ؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ترتیبش فرقی نمیکنه دوست من. میتونی پوا بریزی و بهد طرح تعرفه رو انتخاب کنی یا برعکس.
دوستان یه سوال: امروز شارژ من تموم شد و خواستم اینترنتی پول بریزم مثل همیشه از درگاه ملت دوبار زد خطای سیستم ولی پول ازم کم کرد. دفعه ی سوم بلاخره از یه کارت دیگه شارژ کردم. الان تکلیف اون دوباری که ازم پول کم کرده بانک چیه؟ برمیگرده به حسابم؟
قاعدتاً باید برگرده، ولی اگر بعد از 24 ساعت برنگشت، از اینجا پیگیری کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب دوباره رفتم روي 1 مگ , توي اين ده روز كه 512 داشتم تقريبا هرشب از ساعت 4 به بعد سرعت در حد روزانه يعني 64 ميشد. كه ساعتي 200 مگابايت گرفت. الان اميدوارم همون روند دوباره ادامه داشته باشه چون با يك مگ ميشه ساعتي 400 مگ گرفت . بيكار شدم يه دستي به 2 مگ هم ميبريم
فرقي نميكنه سرويستون 512 يا 1 يا 2 باشه , كلاً همشون در ساعات شلوغي يه سرعت رو ميدن كه معمولا بين 10 تا 30 هست
سرعتش 1 مگه ?
واسه من بیار با این قیمت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)