من فکر کنم این چشنواره ها الکیه. همون تکراری هاست . قیمتا هم کم نشده گویاا
من فکر کنم این چشنواره ها الکیه. همون تکراری هاست . قیمتا هم کم نشده گویاا
قیمت ها رو که از همون اول هم گفتن شامل وایمکس نمیشه و کم نمیشه
دوستانی که از شبانه استفاده میکنید شب چند گیگ دان دارید
عذر میخوام بابت لحن صحبتم. اخطار دوم که اومد یکم ریختم به هم
معمولا بعد از چندمین اخطار سرعت کم میشه؟
من که 2 مگ دارم سرعتم رو روی چند میبندن؟
اصن این کاری که میکنن قانونیه؟
توی پنل نگاه کردم. تا الان 49 گیک دانلود داشتم!
خواهش میکنم
درک میکنم چی میگی عزیز
منم جای شما باشم واقعا داغ میکنم و کفری میشم
والا اخطار ها هم تعداد خاصی نداره ولی اصولا از 3 الی 5 اخطار به بعد ضریب اشتراک رو بالا میبرن
سرعت 2 مگ دوستان بودن که روی 128 براشون بستن ولی اصولا اولش روی 1 مگ یا 512 میبندن سرعت رو اگه اخطار بیاد ضریب اشتراک بره بالا و دوباره شما زیاد دانلود کنی همینطوری هی ضریب رو میبرن بالاتر و حتی بودن کسانی که سرعتشون 12 کیلوبایت شده
والا این کار که خب قانونی هست چون بنا به قانون تنظیم مقررات رادیویی کشور خط مشی مصرف صحیح برای همه ISP ها قرار داده شده
ولی خب تا چند ماه پیش وایمکس ایرانسل هنوز این مورد رو اعمال نکرده بود و نامحدود واقعی بود و بودن کسانی که 400 گیگ ماهانه دانلود داشتن
از چند ماه پیش دیگه خط مشی رو اعمال کردن برای وایمکس هم ولی خب این ISP یه بدی که داره حجم مصرفی مشخصی برای هر اشتراک تعیین نکرده متاسفانه
برای همین هم هست که همه سردگم هستن که چه قدر استفاده کنن که محدود نشن یا اخطار نگیرن
به پشتیبانی هم که میگیم میگه ما نمیدونیم مقدار مصرف چه قدر هست خودکار و اتوماتیک سیستم خودش این کار رو میکنه
یعنی چی ؟ همون تعرفه های قبلی رو برداشته گذاشته .این که دیگه نیاز به جشنواره نداشت .دست کم باید برای تنوع یه تغییراتی میداد .مثلا 1 مگ و 2 مگ باید حجم کمتر هم بزارن 2 گیگ 4 گیگ شاید یه نفر نیاز به سرعت بالا داره ولی مصرفش پایینه اینطوری باید کلی پول اضافه بده .همش تکراریه .عهههههههه
عجب.....
حالا ما که همین طوری داریم دانلود میکنیم(البته با استراحت یکی دوساعته وسطش و با احتیاط بیشتر)
فلن که اخطار ندادن. رو همون 512 هم ببندن قبول دارم من. ولی 128.....
من 128 اشتراک یک به یک ماهی 40 گیگ از شبانه دانلود میکنم اخطار نیومده
+
فعلا داریم روی سیستمش و فرمولی کردن حجم مصرفی کار می کنیم ولی بخاطر ضد و نقیض بودن مواردی که بهش برخوردیم هنوز نتونستیم که روش محاسباتی باسش پیدا کنیم ( تو این داستان هم چند نفر تا به حال محدود شده سرعتشون که یکیش منم. )
zed2 جان
خودمم یه حدسایی میزنم. یه سری کارا باید روش انجام بدم. ببینم چی میشه.
تا الان به یه چیزایی هم رسیدم
لبته ریسکش بالاست و من همشو به جون وکاهش سرعت خریدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)