تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1078 از 1135 اولاول ... 785789781028106810741075107610771078107910801081108210881128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کدوم مرکز مخابراتی هستید شما دوست گرامی؟
    دستغیب می باشیم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون از پیگیریتون

من از مدت ها پیش دارم از g.mdt استفاده می کنم اگر بگذارم رو adsl2+ که فاجعه می شود.
    این خطه منه مثلا 2 مگ هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارون میاد خراب میشه !
    برف میاد گوله میشه ( )
    کلا قطعی و وصل شدن ندارم ولی تمامی مشکلات به جز این مورد را دارم .
    تحقیق کنید ببینید سایر کسانی که در محدوده شما هستند به خصوص کسانی که از پست تلفنی که در کوچه شما هستند و اینترنت دارند وضعیتشون به این صورت هست یا خیر
    اگر برای کسانی که فقط در پست تلفن در کوچه شما هست به این صورت هست که ممکنه مشکل از کابلی که به پست تلفن شما اومده باشه ، که ممکنه بتوانند بندازنش روی کابل دیگه یا پست مجاور
    اگر علاوه بر پست شما کل منطقه اتون به این صورت هست که مشکل به خاطر فاصله زیاد تا مرکز هست
    اگر فقط در پست شما،شما مشکل دارید ممکنه مشکل از کابلی که از پست تلفن شما به سمت منزلتون میاد مشکل باشه که باید تعویضش کنند
    فاصلتون تا مرکز مخابرات دستغیب حدودا چند کیلومتر هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تحقیق کنید ببینید سایر کسانی که در محدوده شما هستند به خصوص کسانی که از پست تلفنی که در کوچه شما هستند و اینترنت دارند وضعیتشون به این صورت هست یا خیر
    اگر برای کسانی که فقط در پست تلفن در کوچه شما هست به این صورت هست که ممکنه مشکل از کابلی که به پست تلفن شما اومده باشه ، که ممکنه بتوانند بندازنش روی کابل دیگه یا پست مجاور
    اگر علاوه بر پست شما کل منطقه اتون به این صورت هست که مشکل به خاطر فاصله زیاد تا مرکز هست
    اگر فقط در پست شما،شما مشکل دارید ممکنه مشکل از کابلی که از پست تلفن شما به سمت منزلتون میاد مشکل باشه که باید تعویضش کنند
    فاصلتون تا مرکز مخابرات دستغیب حدودا چند کیلومتر هست؟
    حدودا 4-5 کیلومتر هست.

نگاه کنید خونه یکی از فامیل هامون همسایه دیوار به دیوار هست. اون هم اینترنتش همین وضعیته. چه بسا بدتر !

ولی قبلا از یکی از مغازه ها که سه چهار تا کوچه بالاتر بود پرسیدم گفت چنین مشکلی ندارد.

حالا نگاه کنید الان مشکل یا از کابلی هست که از مخابرات می آید به پست یا کابلی که از پست می آید برای خونه ما ! چون قبلا از مخابرات تست زده اند و snr حدود 25 بوده.

حالا من باید چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حدودا 4-5 کیلومتر هست.

نگاه کنید خونه یکی از فامیل هامون همسایه دیوار به دیوار هست. اون هم اینترنتش همین وضعیته. چه بسا بدتر !

ولی قبلا از یکی از مغازه ها که سه چهار تا کوچه بالاتر بود پرسیدم گفت چنین مشکلی ندارد.

حالا نگاه کنید الان مشکل یا از کابلی هست که از مخابرات می آید به پست یا کابلی که از پست می آید برای خونه ما ! چون قبلا از مخابرات تست زده اند و snr حدود 25 بوده.

حالا من باید چکار کنم ؟
    اگر همسایتون هم همین مشکل را داره پس احتمالا مورد اول هست، با همسایه هاتون که مشکل دارند از 117 پیگیری کنید اگر جواب نگرفتید در ساعاتی که ملاقات مردمی هست با رئیس مرکز با رئیس مرکز در میان بگذارید که فکر میکنم روزهای زوج 10-12 باشه برای همه مراکز
    اگر بازم جواب نگرفتید از تنظیم مقررات و بازرسی مخابرات پیگیری کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر همسایتون هم همین مشکل را داره پس احتمالا مورد اول هست، با همسایه هاتون که مشکل دارند از 117 پیگیری کنید اگر جواب نگرفتید در ساعاتی که ملاقات مردمی هست با رئیس مرکز با رئیس مرکز در میان بگذارید که فکر میکنم روزهای زوج 10-12 باشه برای همه مراکز
    اگر بازم جواب نگرفتید از تنظیم مقررات و بازرسی مخابرات پیگیری کنید
    ممنون

حالا برای بیسیم چه گزینه هایی داریم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون

حالا برای بیسیم چه گزینه هایی داریم ؟
    لیوار فارس و همیارنت
    بقیه شرکتها هم فکر کنم زیر مجموعه این دو شرکت باشند مثل ماتریکس،هامان نت و ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرویس های جدید آسیاتک با مودم رایگان از هم اکنون قابل ارائه می باشد:

سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته نارنجی):مودم کمبـو دو پورت رایگان+ سرویس یکساله 6 گیگ + 100 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 133.000 تومان

سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته قرمز):مودم وایرلس تک پورت رایگان+ سرویس یکساله 12 گیگ + 200 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 199.000 تومان

سرویس یکساله با سرعت 10مگ (بسته آبی):مودم وایرلس چهارپورت رایگان+ سرویس یکساله 24 گیگ + 300 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح / 288.000 تومان

سرویس چله نیز همچنان قابل ارائه می باشد:
    سرویس یکساله با سرعت 4 الی 6 مگ:مودم وایرلس تک پورت رایگان
    + سرویس یکساله 12 گیگ + 88 گیگ حجم اضافه از 4 تا 10 صبح/155 هزار تومان

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان سلام ... ما اومدیم خونه جدید ... خط خونه جدید رانژه مخابراته ... زنگ زدم پشتیبانی گفتم درخواست جمع آوری بدم میتونم از اکانتم تا زمان قطع رانژه استفاده کنم ... گفت اگه درخواست دادی دوباره استفاده کردی درخواستت لغو میشه ... راست میگه ؟؟؟ چه جوریه جریانش ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان سلام ... ما اومدیم خونه جدید ... خط خونه جدید رانژه مخابراته ... زنگ زدم پشتیبانی گفتم درخواست جمع آوری بدم میتونم از اکانتم تا زمان قطع رانژه استفاده کنم ... گفت اگه درخواست دادی دوباره استفاده کردی درخواستت لغو میشه ... راست میگه ؟؟؟ چه جوریه جریانش ؟؟؟
    سلام آقا آرش
    خوبی،کم پیدایی؟!

اره ظاهرا به این صورته قبلا هم بحثش توی همین تاپیک شده بود،اگر توی تاپیک سرچ بزنی میتونی پیداش کنی

شماره تنظیم مقررات:6463007-6463008
    سرکار خانم رحیمی مسئول شکایات هستند

با دروود
    به شوند قانون شکنی و قانون گریزی های شرکت مخابرات فارسٰ از تمامی دوستانی که درخواست جمع آوری داشته و دارند خواهشمندم در صورتیکه شرکت بیست نت درخواست استفاده نکردن به مدت چند روز از شبکه را از شما داشت،برای پیژیری های بیشتر تخلف به سازمان تنظیم مقرارات رادیویی شکایتی تنظیم و ارائه نمایند تا قانون نانوشته و تخلف محرز شرکت مخابرات فارس،پیگیری و اصلاح گردد.

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام آقا آرش
    خوبی،کم پیدایی؟!

اره ظاهرا به این صورته قبلا هم بحثش توی همین تاپیک شده بود،اگر توی تاپیک سرچ بزنی میتونی پیداش کنی

شماره تنظیم مقررات:6463007-6463008
    سرکار خانم رحیمی مسئول شکایات هستند
    سلام داش سعید .... ممنون ... توخوبی ؟؟ عجب گرفتاری شدیما ..... حالا درخواست دادم خط قبلیم بیاد ... بدتر از این بیس نت خودشه ....

12. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •