از دوستان هيچ كس نيست جواب بده؟؟؟؟ اينجا كه متخصص زياده ؟!!!
پوياااااااااااااا كجايي تو؟؟؟؟ كه هميشه به داد ما ميرسيدي![]()
از دوستان هيچ كس نيست جواب بده؟؟؟؟ اينجا كه متخصص زياده ؟!!!
پوياااااااااااااا كجايي تو؟؟؟؟ كه هميشه به داد ما ميرسيدي![]()
در Network Connection کامپیوتر کلاینت کانکشنی هست که بالای آن نوشته Internet Gateway این چه نوع کانکشنی هست. و چطوری ساخته می شه.
سلام بر دوستان
من یه مودم linksys n120 دارم وقتی رو bridige و یک بار یوزرنیم یا پسورد اشتباه بهش بدم(یوزر adsl) دیگه نمیره رو basic setup باید دوباره مودم از پشتش ریست کنم از نو نصبش کنم واقعا ضد حاله
حالا می خواستم بدونم راهی هست که این کارا نکنم مشکلم حل بشه؟؟؟؟؟
مر30000000000000000000
من اگر بتونم حتما این کار رو انجام میدم چون دیگه آخرین مرحله هست.
اما یه نگاه به این تاپیک بنداز ببین مشکل کجاست ؟
من که فکر کنم کلا این مدل wag120n مشکلات زیادی داره.این یکی هم بدترینشه.
البته این دوتا هم هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by psat; 11-12-2010 at 12:14.
دوستان یه مودم d-link 2640u دارم که تاره گرفتم
سرویس هم از صبانت میگیرم الان مودم نصب کردم مشکلی نداره فقط با وایرلس وقتی با لپ تاپ و موبایل کانکت می شم هیچ ساتی رو باز نمی کنه مشکل از چی؟؟؟؟
منم با 2640u همین مشکلو داشتم دوستان گفتن کانکشن رو ppoe تنظیم شه تا مودم اینترنت داشته باشه.
حالا من یه مشکل دارم رو ppoe که سیستم واسه خودش خاموش میشه.
شما تست ن ببین به کجا میرسی![]()
شما اول اینترنتت قطع میشه بعد سیستم sleep میشه یا سیستم sleep میشه و به طبع اون اینترنت هم قطع ؟!!
اگر سیستم sleep میشه و بعدش اینترنتت هم قطع میشه خی تنظیمات sleep رو بگذار روی never حتما برنامه ای چیزی نصب کردی که این مشکل رو ایجاد کرده.
من قبلا با total video converter یه ویدئو رو تبدیل میکردم طول میکشید sleep میشد و بعد وسطاش میموند تبدیل ویدئو انگار سیستم تشخیص نمیداد یه نرم افزار فعاله و نباید sleep کنه
در خواست راهنمایی.
من از مخابرات کرج ADSL گرفتم.می خواستم ببینم با همچین مشکلی برخورد کردید و راه حلش چیه ؟
تو حالت عادی ارتباط ندارم اما وقتی از تلفن با جایی تماس بگیرم ارتباط اینترنت تا پایانه مکالمه فعال میشه و میتونم استفاده کنم.از اسپلیتر هم استفاده کردم.امروز کلی با مرکز مخابرات تماس گرفتم هنوز به نتیجه نرسیدم.
من مشکل برای کانکت شدن به اینترنت ندارم فقط مشکا وایرلس ممنونه می شم راهنمایی کنید
به وایلس وصل می شم ولی چیز سایتی باز نمی تونم بکنم
کمککککککککککککککککککککککک ککککککدو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)