برای بار اول که فایل زیاد دانلود میکنه کمه ولی به مراتب در دفعات بعدی آپدیت سرعت بیشتر میشه !![]()
برای بار اول که فایل زیاد دانلود میکنه کمه ولی به مراتب در دفعات بعدی آپدیت سرعت بیشتر میشه !![]()
سلام دوستان
من برنامه رو نصب کردم ویک لیسنس بهش دادم و گذاشتم واسه اپدیت بعدا که اومدم دیم که کامل اپدیت نشده واین پیغام رو داده.البته ازطریق اپدیت افلاین بازم اینجوری میشدبه نظر شما مشکل از چیه ؟
[URL=http://img4up.com/][/URL
[URL=http://img4up.com/][/URL
لایسنس کسپر شما blocke شده شما به تاپیک کرک و سریال کسپر مر اجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید وارد Administrative Tools بشید و Services را باز کرده سرویس مربوط به کسپرسکی را پیدا و دوبل کلیک کنید؛
میبینید که Automatic است که باید به Disable یا Manual تغییرش بدهید.
------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اینم جواب نداد.پیغام access denay می ده وقتی Disable یا Manual رو انتخاب می کنم.
سوالمو یه بار دیگه مطرح می کنم.
دوستان بنده می خوام هر قت ویندوز بالا می یاد کاسپر هم بالا نیاد فقط وقتی لازمش دارم اجراش کنم.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه چطور جلوشو بگیرم.از start up هم تیکشو برداشتم ولی نشد.
نسخه کاسپر Kaspersky Internet Security 2012
Last edited by a6543210; 13-03-2012 at 05:26.
سلام
جندوقته یه موضوعی منو درگیر کرده. آنتی ویروس فایل های بازی ها رو میشناسه و پاک میکنه. بعد نمیتونم بازی کنم
مثلا فیفا 12 رو دیگه نمیتونم بازی کنم. روش میزنم دیگه اجرا نمیشه. فکرکنم بخاطر همین باشه
به pes و hot pursuite گیرمیده
آنتی ویروس هم nod دارم , روی لپتاپ هم kasper sky . دوتاش همین مشکلو دارم
اگه ممکنه واسه هردوش راهنمایی کنید. بویژه واسه nod. چیکار کنم؟
مرسی
شما باید از طریق safe mode اقدام به Disable کردن Services کسپرسکی کنید تا پیغام access denay ندهد.
شما طبق روش زیر فایل هایی که انتی ویروس کسپر الوده تشخیص میده میتونید به قسمت exclusion معرفی کنید
تا دیگه انتی ویروس بهشون کاری نداشته باشه
در این قسمت فایلی که کسپر بهش گیر میده به انتی ویروس add کنید
در این قسمت کل گزینه ها تیک بزنید
![]()
Last edited by *Dongfang Bubai*; 13-03-2012 at 18:58.
سلام -کسی میدونه avp توی kis چیه؟؟؟؟تا به اینترنت وصل میشم شروع به کار میکنه و حجم زیادی از ترافیکمو میخوره (توی net balancer دیدم).خواهشا راهنمایی کنید.![]()
بله avp.exe همون سرویس اجرایی کسپرسکی هست احتمالا داره خودشو اپدیت میکنه
اگه یک تصویرو از حجم استفاده شده توسط کسپر بزارین بهتر میشه گفت
اما فک نکنم مشکل خاصی باشه
آقا یه مشکل
من یه سی دی گرفتم، یه کرکر داشت توش، بعد اجرا کردیم با اون، کرک کردیم کاسپر رو ، ولی کاسپر قرمز میشه میگه database corrupted
میشه یه راهنمایی بکنید؟
این کی ای که زده کرک واسش 3700 روزه هست، اینو remove کنم، یه کی دیگه پیدا کنم بزنم جاش مشکلی به وجود نیاد تو ریجستری اینا؟
خواهشن زود جواب بدین ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)