شما اول میزان سقف هزینه ای که برات مقدور هستش رو ذکر کن تا بهتر بشه کمکتون کرد.
فرضا برای هدیونیت مناسب باید 430 به بالا هزینه کنی...
شما اول میزان سقف هزینه ای که برات مقدور هستش رو ذکر کن تا بهتر بشه کمکتون کرد.
فرضا برای هدیونیت مناسب باید 430 به بالا هزینه کنی...
یه سوال فنی دیگه
پروسسور چیه؟برا چی استفاده میشه؟
سلام مبارك باشه محمد جان.خوشحالم كه از صداي سيستم راضي هستيد.انشاءالله عروس ببري با ماشين جديد.
بنده هم انجام وظيفه ميكنم. و واقعا از اينكه بتونم كاري براي كسي انجام خيلي خوشحال ميشم.
در مورد auxمتاسفانه با هاش كار نكردم. شرمنده
بريج 4 اهم 240 وات خروجي ميده.كامپ رو بايد استريو ببندي. يعني دو كانال براي كامپوننت دو كانال بريج شده براي درايو يه ساب 200 واتي
p99 پخش حرفه ايه پايونير هست سري هاي اند هستش. يعني چي كوچيكه؟!!متوجه منظورتون نميشم.!!!
ساب بهتره با آمپ مونو بسته بشه چون امپليهاي AB تو اين رده مصرف بقشون بالاس و توانهاي خوبي هم ندارن.8105 كنوود براش عاليه.
ممنون محمد جان لطف داري شما.
با توجه به تجربه اي كه من دارم تو سيستمهاي خودروئي هميشه اسپيكرهاي 2WAYصداي بهتري داشته.البته 1073 از اين امر مستثني هست.
البته از نظر اصولي 3WAY بودن خيلي بهتره چون هر فركانسي از درايورهاي مربوط به خودش بيرون مياد ولي ما چون صحيح استفاده نميكنيم و اكثر از آمپليفايرهاي ارزون قيمت استفاده ميكنيم لذا اون از قابليتهاي اسپيكرهامون به نحو احسنت بهره نميبريم.اون جيغ معروف تيوترهاي 6975 به خاطر عدم استفاده از آمپلي مناسب بود در زمان خودش.متاسفانه اين اواخر تازه متوجه شديم كه بايد چه رفتاري با اين اسپيكر نمائيم.
تو اسپيكرهاي خانگي با توجه به كراس اوورهاي قدرمتدي كه در آنها تعبيه ميشه و درايورهاي مناسب اغلب 3WAY هستند و داراي كيفيت عالي.
پخشهاي برند آلپاين براي فروش بيشترشون آمدن امكاناتي مثل شبكه بستن ، اكولايزهاي پيشرفته و TA،EQ و....كه تو پخشهاي سري PRS پايونير هست رو در قالب يه دستگاه جداگانه به نام پروسسور به فروش مي رسانند.
البته امكانات بيشتري روي اين دستگاه ها با توجه به نوع و قيمت آنها موجود هست.مثل:سیستم دالبی دیجیتال و پرولوژیک 2 و DTS ،کانورترهاي 32 بیت و 24 بیت،پورت USB برای تنظیمات و نرم افزارهاي مدیریت صدا،تایم کورکشن و.....
Last edited by hamidR15; 02-06-2013 at 14:33.
حدود 800 تومان می توانم هزینه کنم،همان طور که گفتم به ساب نیازی ندارم و باند هم فقط HCX 690 مد منظرم است،لطفآ بقیه ی قطعات را معرفی کنید البته هر چه ارزان تر تمام شود بهتر است.
ممنون
ببخشید حمید خان ، من حرفه ای نیستم به همین خاطر اصطلاحها رو بلد نیستم منظورم این بود که دو دین نیست p99 .
ارسال شده از GT-I9082 با استفاده از تپاتالک 2
به سایت کنوود هم میتونی مراجعه کنی پخشای دو دین خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایونیر هم قبلا بهتون معرفی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهصد تومن
ولی کنوودا فکر نکنم قابلیت نمایش دوربین عقبو داشته باشن
Last edited by لنگرود1371; 02-06-2013 at 17:28.
کسی نیست جواب بده؟حدود 800 تومان می خواهم هزینه کنم.
دوستان مدل 2450btپایونیر رو ارومیه بهم 1200 قیمت دادن . قیمت خیلی بیراه نیست؟
ارسال شده از GT-I9082 با استفاده از تپاتالک 2
سلام خدمت اساتید
یه امپ 4 کانال دارم میخوام تو خونه راش بندازم
تو قسمت پاور سه تا ورودی هست که بالای هر کدوم نوشته +12وgndوrem
اینا چین؟
و باید چیو بشون وصل کنم؟حداقل امپر 5 ولت؟![]()
سلام دوست عزیز
این پیشنهاد منه
هدیونیتkenwood8019قیمت 600
امپ هم Amplifier Pioneer GM-3300T
که فک کنم حدود 200 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)