جالبه
از کجا میشه ادرس بدید
جالبه
از کجا میشه ادرس بدید
قصد خرید یک دوربین حرفه ای همراه با لنز رو دارم .
بودجمم حدود 2 ملیون هست.مد نظر خودم هم 60D با لنز 18-200 هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام به دوستان عزیز
بین دو گزینه زیر کدوم کیفیت عکس بالاتری داره
نیکون d5100 + لنز Nikon 18 - 200mm f/3.5-5.6
کنن 550d + لنز Canon EF-S 18-200mm IS
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
چرا 550d ؟؟
باید 600d رو میگفتید
d5100 توی نویز بهتر از مدل کنن (600d) عمل کرده اما از نظر فیلم و پشتیبانی از لنز های متنوع تر کنن (این لنز های متنوع خیلی مهمه) یه مشکل بزرگ d5100 اینه که از یهسری از لنز های قدیمی پشتیبانی نمیکنه که واقعا مشکل بزرگیه
این اولین دوربین حرفه ای تونه ؟؟؟
میزان آشناییتون با عکاسی و علاقتون چقدره ؟؟؟
من تا اون بودجه D7000 نیکون رو پیشنهاد میدم که خودش با لنز 105-18 میشه حدود 1.6
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . حقیقت امر اینه که آشنایی کاملی از عکس و عکاسی ندارم که سراغ slr ها رفتم قصدم صرفا گرفتن عکس های با کیفیت بالا به خصوص در حالات indoor و نور کم . چون با دوربین فعلیم (کنن a620) در این حالت مشکل دارم و اصلا واسم راضی کننده نیست و از وقتی عکس های گرفته شده با دوربین کنن 1000d رو دیدم تصمیم گرفتم که slr بخرم . در مورد فیلم برداری چندی قبل با راهنمایی شما دوستان خوبم یه سونی xr-160 خریدم و دوربین اگه فیلم برداری هم نداشته باشه ایرادی نداره . در مورد لنز هم فکر کنم تنها 18-200 رو بخرم که هم واید مناسبی داره و هم تله راضی کننده ای و مهمتر اینه نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم .
از راهنمایی دوستان خوبم بی نهایت ممنونم
پاینده باشید
sx230 بهتره
حالا کی گفته صفحه لمسی گوشیا خراب میشن؟
حالا چرا sx220؟
خوب یهو sx230 بگیر
هم قیمتن
این اولین دوربین حرفه ای تونه ؟؟؟
میزان آشناییتون با عکاسی و علاقتون چقدره ؟؟؟
من تا اون بودجه D7000 نیکون رو پیشنهاد میدم که خودش با لنز 105-18 میشه حدود 1.6[/QUOTE]
بله برای اولین بار هست که تصمیم به خرید دوربین حرفه ای گرفته ام. قبلا با دوربین های کامپکت کار کردم اما الان قصد دارم دوربینی بخرم که نیازهام رو تا سطح حرفه ای مرتفع کنه. بیشتر به عکاسی مستند علاقه دارم و تا حدی پرتره.
بله برای اولین بار هست که تصمیم به خرید دوربین حرفه ای گرفته ام. قبلا با دوربین های کامپکت کار کردم اما الان قصد دارم دوربینی بخرم که نیازهام رو تا سطح حرفه ای مرتفع کنه. بیشتر به عکاسی مستند علاقه دارم و تا حدی پرتره.[/QUOTE]
یا d7000 بگیر یا 7d کنون که البته گرون تره و حدود دو تومنه
اما اگه نیازتون در همین اندازس اصلا نیازی نیست انقد پول بدید
یه کنون 600d یا نیکون d5100 کارتونو راه میندازه و حتی خیلی بیشتر از نیاز شما رو هم جواب میده و کار حرفه ای هم میتونید بکنید
کنون 600D حدودا 1200 و nikon d5100 حدودا 1 میلیون قیمت دارن
موفق باشی
اين كه ميگن sx230 رنگ عكسهاش بي روحه درسته ؟
لطفا اگه كسي با اين دوربين عكسي گرفته بزاره .
Last edited by a5_big; 27-09-2011 at 16:22.
نه اصلا درست نیست
تا اونجایی که من دیدم نمونه عکساشو خیلی خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)