تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1078 از 2376 اولاول ... 785789781028106810741075107610771078107910801081108210881128117815782078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,771 به 10,780 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

براى بازگشت به استقلال
    قيمت رضايتنامه عنايتى بررسى مى شود

اگر چه برخى از اطرافيان باشگاه استقلال هفته گذشته مدعى شده بودند كه اين تيم به رضا عنايتى احتياجى ندارد اما ظاهراً امير قلعه نويى استفاده از اين بازيكن در ليگ قهرمانان آسيا را جزو برنامه هاى خود قرار داده و بعيد نيست عنايتى دوباره در جمع آبى پوشان توپ بزند. البته بازگشت عنايتى به استقلال مستلزم صدور رضايتنامه وى توسط اماراتى هاست و همين مسأله كار را تا حدى پيچيده مى كند. اين طور كه ما شنيده ايم قرار است اگر ماجراى بازگشت عنايتى جدى شود، علاوه بر رقم درخواستى خود او، مبلغ مورد نظر براى صدور رضايتنامه اش نيز به طور دقيق اعلام شود تا زمينه براى مطالعه بر روى آن آغاز گردد. البته استقلالى ها مشكلى از بابت پرداخت ندارند اما مى خواهند بدانند با قيمت تمام شده براى عنايتى مى توانند يك مهاجم گلزن خارجى جذب كنند يا خير. تمام مواردى كه بر شمرديم مستلزم آن است كه عنايتى واقعاً بخواهد به استقلال برگردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى جذب مهاجم خارجى
    استقلالى ها محدوديت مالى ندارند
    استقلال همچنان به دنبال جذب يك مهاجم خارجى بوده و براى نيل به اين هدف اقدامات وسيعى هم انجام داده است. البته با توجه به آمادگى بالاى برهانى و اكبرپور، اين مسأله ديگر به عنوان يك اولويت بسيار مهم براى امير قلعه نويى به حساب نمى آيد اما همان طور كه خودش اعلام كرده، در صورتى كه يك مهاجم خوب به تور استقلال بخورد، بدون شك زمينه براى جذب آن فراهم مى شود. بر اساس خبرهاى رسيده در اين ارتباط، باشگاه استقلال دست قلعه نويى را براى خريد مهاجم خارجى تا حد بسيار زيادى باز گذاشته و اگر سرمربى آبى پوشان به يك مورد خوب برخورد كرد و مذاكرات نيز تا حد مطلوبى پيش رفت، از نظر مالى مشكل خاصى براى عقد قرارداد با اين بازيكن وجود نخواهد داشت و باشگاه براى پرداخت پيش قرارداد و دستمزد وى دغدغه اى نخواهد داشت، مگر اينكه قيمت خيلى بالا باشد يا آن بازيكن براى استقلال كيسه دوخته باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

استقلال 3 ملوان 0

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من فکر میکنم فقط یه مربی ایرانی هست که میتونه حاشیه های تیمی مثه استقلال رو کنترل کنه.

اونم کسی نیست جز ژنرال
    کاملا
    شک نکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ها ثبت شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد مجيدى در گفت و گوى اختصاصى با «ابرار ورزشى»:
    رابطه ام با ليدرها در حد «سلام و عليك» است
    مجيدى كاپيتان استقلال در بازى با ذوب آهن از زمانى كه به بازى گرفته شد توانستيك پاس گل زيبا بدهد. با توجه به تشويق بى امان او از سوى برخى تماشاگران، رابطه صميمى اين بازيكن با ليدرها تبديل به سوژه روز شده است. مجيدى در گفت و گوى اختصاصى با همكار ما «حسن بابازاده» پاسخگوى مسائل مختلف بود:
    • بازى با ذوب آهن چطور بود؟
    - بازى سختى بود. ما توانستيم با ارائه يك بازى هدفمند ۳ امتياز اين بازى را كسب كنيم.
    • ذوب آهن را چطور ديديد؟
    - ذوب آهن خيلى با برنامه و با اصول بازى مى كرد و تمام لايه هاى نفوذى ما را بسته بود.
    • نظرتان در مورد نيمكت نشينى در اين ديدار چيست؟
    - خب، نظر سرمربى بود و به آن احترام مى گذارم.
    • در اواسط نيمه دوم وقتى عليزاده مى خواست به بازى گرفته شود برخى از تماشاگران شما را تشويق مى كردند.
    - من هر چه دارم از طرفداران استقلال است. در آن لحظه من خواستم به جاى من عليزاده را تشويق كنند تا وى روحيه بگيرد. آنها به من لطف دارند. از تمام تماشاگران استقلال تشكر مى كنم. اميدوارم با بازى هاى خوب جواب اعتماد آنها را بدهم.
    • هفته گذشته شايعاتى به گوش رسيد مبنى بر اينكه قلعه نويى اعتقاد داشت شما به ليدرها خط مى دهيد؟
    - نمى دانم اين چه حرفى است! من فقط با ليدرهاى استقلال سلام و عليك دارم. اين ها همه شايعه است و رابطه ما در همين حد است كه گفتم.
    • در اين زمينه با قلعه نويى صحبتى نداشتيد؟
    - اتفاقاً در جريان تمرين روز قبل از بازى با ذوب آهن چند دقيقه با هم صحبت كرديم.
    • نظر قلعه نويى چه بود؟
    - گفت اصلاً به اين حرف ها توجه نكن. من به تو اعتماد دارم.
    • بازى با ملوان را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. آنها در زمين خود به دنبال ۳ امتياز هستند. ما هم براى رسيدن به صدر جدول بايد پيروز شويم و هر ۳ امتياز را كسب كنيم. حالا استقلال در موقعيت ويژه اى قرار دارد و از دست دادن امتياز آسيب بيشترى به تيم مى زند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى:
    شايسته پيروزى مقابل ذوب آهن بوديم
    مهدى امير آبادى، هافبك تيم استقلال تهران پس از پيروزى تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان شرايط استقلال را خوب توصيف كرد و گفت: در ديدار با ذوب آهن ۲ نيمه متفاوت داشتيم. در نيمه اول خوب بازى نكرديم و ذوب آهن سرتر از ما بود اما در نيمه دوم خيلى خوب بازى كرديم و نبض بازى را در دست گرفتيم و با قدرت ذوب آهن را شكست داديم. ما شايسته پيروزى مقابل ذوب آهن بوديم و به هدف خود نيز دست يافتيم. ما ذوب آهن را به خوبى مى شناختيم و مى دانستيم چگونه با آنها بازى كنيم. به هر حال خوشحالم كه بازى را برديم. وى ادامه داد: من قبلاً هم گفته ام هيچ اعتراضى به نيمكت نشينى ام ندارم. ما يك تيم هستيم و هدف همه ما موفقيت استقلال است. براى ما مهم نيست كه چه كسى بازى كند و چه كسى نيمكت نشين باشد. قلعه نويى در اين خصوص بهترين تصميم گيرنده است. قطعاً او صلاح استقلال را بهتر از هر كس ديگر مى داند و به همين خاطر به بهترين شكل بازيكنانش را در زمين مى چيند. اگر من بازى نمى كنم علتش اين است كه قلعه نويى ديگران را آماده تر از من مى داند. من هم با اين قضيه مشكلى ندارم و فقط تمرين مى كنم. اميدوارم بتوانم نظر قلعه نويى را جلب كنم و به من هم بازى برسد. وى افزود: با توجه به اينكه در اين فصل بازى هاى زيادى را پيش رو داريم مطمئن هستم به همه بازيكنان بازى خواهد رسيد. با اين حال من به كارم ادامه مى دهم و با تمرين كردن سعى مى كنم بدنم را آماده نگه دارم و به اميد خدا بتوانم باز هم براى استقلال بازى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى:
    ملوان در انزلى هميشه خطرناك است
    تيم استقلال اين روزها شرايط فوق العاده اى دارد. استقلالى ها از ۸ بازى اخير خود ۲۰ امتياز كسب كرده اند و اكنون با ۲۴ امتياز در مكان سوم جدول رده بندى جاى دارند. اين نتايج براى هواداران تيم آبى پوش پايتخت نويد روزهاى خوش ترى را مى دهد. هادى شكورى، مدافع استقلال نيز شرايط كنونى تيمش را خوب توصيف كرد و استقلال را مدعى شماره يك قهرمانى در اين فصل دانست. گفت و گوى ما با وى را در ذيل بخوانيد:
    • در مورد پيروزى مقابل ذوب آهن صحبت كنيد.
    - در اين مسابقه خيلى خوب بازى كرديم و مستحق پيروزى بوديم. در نيمه اول سعى كرديم بازى را كنترل كنيم و در نيمه دوم با صحبت هاى مربيان بهتر شديم و پس از حملات متعددى كه روى دروازه ذوب آهن تدارك ديديم، موفق شديم ۲ بار دروازه ذوب آهن را باز كنيم و در نهايت هم ۳ امتياز باارزش را كسب نماييم. ما واقعاً به ۳ امتياز اين ديدار احتياج داشتيم و خدا را شكر مى كنم كه به مقصود خود رسيديم. حالا با اين نتايج قدرت واقعى استقلال بر همگان نمايان شده است و تيم هاى ديگر از نام استقلال هم مى ترسند.
    • استقلال در پايان مسابقات مى تواند عنوان قهرمانى را به دست آورد؟
    - مطمئن باشيد استقلال مدعى شماره يك قهرمانى است. در حال حاضر هيچ تيمى به اندازه استقلال قدرتمند نيست. اگر نگاهى به نتايج ديگر تيم هاى بالانشين بيندازيم فراز و نشيب زيادى را در اين تيم ها مشاهده مى كنيم. در حالى كه ما از ۸ مسابقه گذشته خود ۲۰ امتياز كسب كرده ايم و كمترين فراز و نشيب را داشته ايم.
    • ديدار اين هفته مقابل ملوان را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - ملوان تيم خوبى است. آنها هفته گذشته هم پيروزى خوبى را مقابل داماش به دست آورده اند. به هيچوجه نبايد اين تيم را دست كم بگيريم. ملوان در انزلى هميشه خطرناك است. علاوه بر اين زمين تختى انزلى نيز شرايط مطلوبى ندارد. در كل ما براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم و براى رسيدن به هدف خود نيز نهايت تلاش خود را انجام خواهيم داد. اميدوارم درگير اتفاقات خاص فوتبال نشويم و بتوانيم حريف را در خانه خود شكست دهيم.
    • چه نتيجه اى را پيش بينى مى كنيد؟
    - پيش بينى كردن هميشه سخت است و من نمى توانم چنين كارى را انجام دهم. با اين حال ما بايد اين بازى را ببريم چرا كه چاره اى جز كسب ۳ امتياز نداريم. اميدوارم لطف خداوند نيز شامل حالمان شود و بتوانيم با انجام بازى زيبا ملوان را هم شكست دهيم و خودمان را در جدول بالا بكشيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •