سلام
ميگم اين بازيا ي xbox چين (dvd يا blueray يا ....) ؟
در ضمن قيمت بازياش چقدره
گرافيك بازياش چه جوره مثلا بازي nfs shift كه تو كامپيوتر خيلي سنگينه با xbox راحت باز ميشه و با گرافيك عالي؟
ممنون
سلام
ميگم اين بازيا ي xbox چين (dvd يا blueray يا ....) ؟
در ضمن قيمت بازياش چقدره
گرافيك بازياش چه جوره مثلا بازي nfs shift كه تو كامپيوتر خيلي سنگينه با xbox راحت باز ميشه و با گرافيك عالي؟
ممنون
سلام سلامت باشی ،همچین خبری رو من تا حالا حتی از کسی نشنیده بودم و همچین حرکتی از مایکروسافت کاملا بعید به نظر میرسه . پردازشگر مشکلی نداره که بخواد جدیدش بیاد . همونطور که دوستان میدونن و در چند پست قبلی پدرام هم اشاره کرد که حتی تو Gears Of War2 هم از تمام قدرت این کنسول استفاده نشده (نه پردازشی و نه گرافیکی) . فعلا در اخبار آینده پروژه ناتال هست (معتبر) .لطفا اگر منبع خبری معتبری داری معرفی کن تا مطالعه بشه .
dvd 9 هستن
قیمتشون بستگی داره از 1500 هست تا 5000
گرافیک هم روونه شاید به پای pc های حرفه ای نرسه ولی واقعا بالاست (در بالاترین حد نسل حاضر)
+ اینکه کلی بازی اختصاصی که روی pc عرضه هم نمیشن که بخواد گرافیکش مقایسه بشه
خواهش میکنم . به نظر من که هر چه زودتر بهتر (البته با صرف نظر از اینکه قیمتش اخیراً بالا رفته)
اتفاقاً من هم این رو خونده بودم تو یه سایت معتبری که یادم نیست کجا بود و همچین جمله ای توش بود که "زمان ارائه ناتال حس زمان ارائه XBOX 360 رو بهمون میده و ناتال به نوعی کنسول جدید مایکروسافته" که یه مقدار ملت رو گمراه کرده بود و دوباره اعلام کردن که عملاً کنسول جدیدی در کار نیست و ناتال روی همین XBOX 360 کار میکنه .
Last edited by h.a.m.i.d; 03-01-2010 at 06:56.
2014 نیست برای PS3 که اواخر 2012 برای نسل بعد اعلام شده برای 360 هم همینطوره میشه دیگه 2014 خیلی خیلی دیره همین الانم کنسولها دارن جوون میکنن آنچنان قدرتی براشون باقی نمونده مخصوصاً 360.
همین الان شما چندتا بازی با رزولوشن FullHD واقعی و درست حسابی میشناسید؟ هیچی! چون کنسولها فعلاً همچین توانایی برای پردازش این رزولوشن در فریم ریت خوب ندارن و اینو میشه هدف گیری نسل بعد کنسولها دید الانم همه تو دنیا تلویزیونهای FullHD میخرن پس این جزو لزومات پشتیبانی هر کنسوله باید باشه که الان نیست؛ الان مثلاً تو Xbox360 تقریباً اکثر بازیها در رزولوشن 720P ساخته میشن حتی تو Halo3 برای اینکه به فریمریت خوبی برسن رزولوشن رو 640P مجبور شدن بکنن که از استانداردهای خود ماکروسافت کمتره ولی خوب پارتی بازی کرد دیگه.
در مورد Gears of War 2 هم که دوستان اشاره کرد در همین بازی برای رسیدن به فریم ریت خوب و قابل بازی سازنده مجبور شده کلاً AA در بازی غیر فعال کنه. همه اینها نشون دهنده کم کم ضعیف شدن کنسولهای نسل فعلیه و نیاز به نسل جدید احتمالش هست همراه Natal یه بروزرسانی کوچیک اتفاق بیفته.
هیچ تاریخ رسمی از طریق خود سازندگان کنسول اعلام نشده . 2012 - 2013 هم در حد شایعه هست . شایعه هم بگیر نگیر داره که بیشتر نمیگیره . ولی خب 2013-2014 برای عرضه کنسول بعدی قابل قبول و محتمل به نظر میرسه . درسته الان بعضی اغشار دارن HD TV میخرن ولی هنوز جا نیافتاده و هنوز خیلی ها هستند که با مانیتور و تلوزیون های عادی بازی میکنند . میتونی با یه نظر سنجی امار بگیری که چند درصد از مردم HD TV برای کنسولشون دارند که بخوان دنبال بازیها و دیسکهای با کیفیت خیلی بالا باشند و حالا شما بیای از گرافیک فلان بازی که کلی منتقد و متخصص تقدیرش کردن ایراد بگیری . صبر داشته باش ببین 2010 چه بازیهایی میاد و کف کن مث من ;-)مطمئنا بازیهای نسل بعدی همه HD و Full HD خواهند بود اما تا الان که نیاز آنچنانی نبوده و از این به بعد این بازیها بیشتر خواهد شد .به نظر من خیلی تند میرید که میگید توانایی این کنسولها رو به اتمامه و خیلی مطمئن راجع به XBOX360 صحبت میکنید . به نظر من عمر این کنسولها به 9-10 سال باید برسه و اگرم کنسول نسل بعدی (هشتمین نسل) بیاد هم مطمئن باشید 360 و PS3 حالا حالاها ساپورت خواهند شد .لطفا منبع خبرتون راجع به مطالبی که راجع به ضعف 360 بود ارائه بدید (معتبر) .
بعضی ار فوق تخصص ها ( متخصصتر از مدیر epic game و اقای green و امثال اونها ... ) که بار ها باهاشون بحث شده
و خوب میدونن که دارن حرفهای بی اساس و گاها خنده دار و fun میزنن جالبه که کم نمیارن و از شدت .... شدن ادامه میدن به این بحث ها
و هدفشون هم کاملا معین و برنامه ریزی شدست !
به نظر من ادامه پیدا نکنه بهتره
این که هر کی از سر راه پیداش بشه و به هر دلیل از یک چیزی که الان حرف اول صنعت game رو میزنه , خوشش نیاد و به هم بفافه , دلیل نمیشه که درست و تایید شده باشه
و در کل :
هر کس ازاده با توهمات خودش زندگی کنه منتهی کمی باید توهم مایل به واقعیت باشه !
Last edited by pedram_sad; 03-01-2010 at 19:36.
میگم حالا صبر کنید ببینید 2012 دنیا اگر تموم نشد و ماها زنده بودیم ، فکر کنسول بعدی رو هم میکنیم![]()
2 تا سوال فنی :
1 . من که تاحالا اصلا به لایو وصل نشدم ولی دستگام کپی خور شده ، اگه فقط واسه دانلود DLC یا تم و آواتار وصل بشم به لایو بازم شناسایی میشم و بن میشم ؟ (یا اینکه فقط اگه بازی کنم بن میشم )
2 . کدومو پیشنهاد میکنید ؟ 1.6 non-stealth یا 1.61 (درایوم liteon هست کلا لایو هم بازی نمیکنم)
سلام روزنامه آسیا روز 4 تیر صفحه 7 مطلبی چاپ کرده بود من اون مطلب رو میگم از قول نلسون یکی از مدیران مایکروسافت قرار هست نسل جدیدی از کنسول 360 وارد بازار شود که سرعت بیشتر و قابلیت های جدیدتری دارد من گفتم دوستان خبری از این تغییرات دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)