دوستان یه سوال؟ این سیم کارت 4gرو تو گوشیهای قدیمی نوکیا میندازم یاخیلی بد صدا میره و میاد یا گوشی خاموش و روشن میشه. دلیلش چیه؟
دوستان یه سوال؟ این سیم کارت 4gرو تو گوشیهای قدیمی نوکیا میندازم یاخیلی بد صدا میره و میاد یا گوشی خاموش و روشن میشه. دلیلش چیه؟
سلام دوستان
تجهیزات این دکل مربوط به 3G هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان گوشی من میت ۱۰ هست سیم کارتم هم یو سیم ولی همه جا اینترنتم ۳جی هست
رفتم سیم کارت رو عوض کردم فرقی نکرد .روی گوشی ایرانسل میزارم یا یه همراه اول دیگه قشنگ نسل ۴ میشه
این چه مرگشه؟ خودشون میگن ببر دفتر کوفت مرکزی ولی خیلی دوره و وقت اداری بازه منم کارمندم
راهی ندارید؟ خاک تو سرشون ایرانسل همه چیزو از دور حل میکنه اینا هی میگن برو دفتر خدمات همراه اول! فرق بخش دولتی و خصوصی و عقب افتادگی مملکت رو توی همین تفاوت ایرانسل و همراه اول میشه دید
خیر 2G خالی هستش
سلام
خیر
سلام
پیشنهاد میکنم یکبار بصورت دستی شبکه ها رو جستجو و شبکه نسل 4 همراه اول رو انتخاب کنید.usim تون به رنگ ابی هست؟
تنها راه خرید بسته شبانه از طریق اس ام اس هست؟ چرا نمیشه از طریق سایت یا اپ آندروید خرید؟
اونم انجام دادم یعنی دستی انتخاب کردم نشد. فقط نسل ۴ هم میزارم انتن اصلا می پره!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان با پین کدهای هدیه 6ماهه 10گیگ میشه از شبانه رایگان استفاده کرد؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
به نظر خیر. فقط بسته های اینترنتی و مواردی که عنوان شده.
دارندگان کلیه بسته های اینترنت آلفا+، بسته های اینترنت همراهی، بسته های انارستان و بسته های ویژه مشترکین جدید که حجم بسته شان ۱۰ گیگابایت یا بیشتر است (تنها حجم روزانه بدون درنظر گرفتن حجم شبانه)،مشمول این طرح می شوند.
بسته های اینترنت هدیه - مانند بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم، بسته های باشگاه فیروزه ای، کارت هدیه اینترنت و بسته خوشامد ۱۰۰۰ - مشمول این طرح نمی شوند.
من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .
تصویر:
![]()
Last edited by SPIRIT PALST III; 04-08-2018 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)