کارهای داخل یگان خودش رو خودش باید انجام بده ، شما کمکی که میتونین بکنین این هست که با اونیکی سربازی که میخواد با برادر شما عوض شه هماهنگی انجام بدین
سخته اما شدنی
کارهای داخل یگان خودش رو خودش باید انجام بده ، شما کمکی که میتونین بکنین این هست که با اونیکی سربازی که میخواد با برادر شما عوض شه هماهنگی انجام بدین
سخته اما شدنی
آقا این سه تا رو باید باهم داشته باشی یا یه دونه اش کافیه؟تک پسر بودن رو خیلی جاها جزو شرایط حساب نمیکنن ، شرایط اصلی 1- متاهل بودن 2- پدر نظامی 3- تحت بهزیستی بودن
من بابام نظامیه ، یعنی بازنشسته نیروی انتظامیه میشه کاری کرد من بیافتم تهران؟ اگه میشه باید چکار کنم؟
البته دفترچه پست کردم ها..... ، 10/1 اعزامم
امید جان شاید باور نکنی من واکسنمو 6/13 زدم،ولی از اون موقع تاحالا دنبال اساتید محترم بودم که نمرمو بدن،بعدش تازه دیروز بعد سه هفته تونستم یه نامه واسه نظام وظیفه از دانشگاه بگیرم(تو دانشگاه ای که رابطه 100درصد جای ضابطه رو بگیره همین میشه )
پس دیگه کم کم عازمی،خدا پشت و پناهت،امیدوارم که دوران خوبی باشه برات
یکیش کافیه هست وقتی رفتی اموزشی خودشون راهنماییت میکنند
tapa talked
سلام دوستان... ی سوال داشتم.
من میخواستم برای معافیت کفالت (ازکار افتادگی پدر) اقدام کنم... رفتم پلیس + 10 بهم یک برگه داد که باید مدارکی رو آماده میکردم.... خلاصه همه رو اماده کردم که پر کردن صفحه 21 و 22 دفترچه و انجام واکسیناسیون هم جزشون بود..
اما وقتی خواستم مدارک رو تحویل پلیس + 10 بدم، بهم گفت اگر با درخواستتون توی کمیسیون پزشکی موافقت نشد اونوقت اعزام میخورید....منم ترسیدم مدارک رو تحویل بدم.
خواستم بدونم این حرفش درست بوده؟ ( توی دفترچه نوشته بود در حین تحصیل هم میشه اقدام کرد ، پس این حرف طرف الکی بوده بنظرم)....
من بطور قانونی تا شهریور سال دیگه فرصت دارم برای پر کردن دفترچه و اعزام...
در ضمن من فارغ التحصیل شدم....
بله ایشون درست گفتند شما اگه معاف نشی اعزام میشی
tapa talked
مرسی از دوستانی که پ.خ دادن دم همتون گرم
فقط یه مورد موند اونم این که من برگه های شماره 1 و 2 رو از دفترچه کندم ، این دکتره که رفتم گفت نباید می کندی ، فک می کنم حرف مفت زده ولی بازم دوستانی که دفترچه فرستادن میشه راهنمایی کنن برگه ها رو باید از دفترچه جدا کنیم؟ یا باید داخل دفترچه باشه ؟ من این چند روز کلا مغزم قروقاطی شد تو دفترچه یه چیز نوشته تو سایت نظام وظیفه یه چیز
باید بکنی مشکلی نیست
tapa talked
ولی من یک سال وقت دارم هنوز////بله ایشون درست گفتند شما اگه معاف نشی اعزام میشی
پس باید حتما مطمئن باشم که کغاف میشم و بعد اقدام کنم؟
پس چطور نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟
مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
tapa talked
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)