jedi migi ?
من که تست کردم dc شدم.
بعید میدونم به این زودیا درست بشه.چیلترینگ برداشته رو ترافیک خروجی کشور یه حرکتی زده که کانکشن هایی که udp هستن ظرف یه مدتی قطع بشن و توی یه بازه زمانی هم دیگه نمیتونی به اون آی پی کانکت شی(واسه همین باید آی پی تو عوض کنی بت بتونی ری کانکت شی).کریو رو هم تست کردم اونم مثله لول کانکشن رو drop میکنه (رو پورت 7080 هم تست کردم) pptp و sstp هم که مفت نمی ارزن (ترافیک روش این پروتکل ها رو محدود کردن،یه ذره اطلاعات زیاد بفرستی پینگ تایم وحشتناک بالا پایین میشه) tunnel و inet و ssl هم که تاثیری ندارن.wtfast advaced هم تست شده و جواب نداده.با openvpn و با config tcp هم میشه بازی کرد (سرور هلند یا آلمان گیر آوردین معرفی کنین) ولی از همه اینا بهتر Packetix که سرور اروپا شو گیر نیوردم که بتونم تست کنم اون به احتمال زیاد مشکل رو حل می کنه و به مراتب بهتر از openvpn هست.
دوستان لطف کنید اگه چیز پی ان فروشی رو میشناسید آمار بگیرید که packetix سرور هلند یا آلمان داره یه تستی بکنیم![]()
^^ Aleki mige
کریورایگان هست یا کسی داشته باشه بده من یه چیزی رو تست کنم ؟ اشکالم نداره پینگ رو ببره بالا ...
من باری تست میرم custom میسازم باور کنید الان دو دست شده که قطع نشده .... اما loadout قطع میشه
شما پارس آنلاین میگیری؟
همونم بالاخره یه مدت طول میکشه ( من فکر کنم مودمو خاموش روشن کنم سریعتره)
حالا کلا کسی می دونه قضیه چیه؟ هر دفعه اینجوری میشد پای یه قضیه 30یا30 درمیون بود
آقا سر انتخاباتم اینجوری بود دیگه اونموقع 5 دقیقه بودخودشون درست میکنن...
باشه ما صبر می کنیم . یعنی به قول دوستان کار دیگه ای نمی تونیم بکنیم
عجب!!!
من یه مدت نبودم،یه مدت مریض بودم
،یه مدت ارشد میخوندم
،الانم ارشد آزاد و وزارت بهداشت میخونم
،خسته شدم بس که خوندم
،اومدم لول بزنم
،سه روزه دارم پدر و مادر های وب رو فش میدم
!!!
آخرشم تنها جایی که باید میومدم همین فروم بود +1 like .
از قرار معلوم دوباره چیلترینگ دوران انتخابات رو گذاشتن حالا چرا خدا میدونه!
یادش به خیر چه دورانی بود پونصد شونصد جور چیز پی ان و چیلتر شکنو اون دوران یاد گرفتم و استفاده کردم تا یه فرجی بشه
ولی آخرش فهمیدم هیچ غلطی نمیشه کرد
روحانی مچکریم!
محتوای مخفی: نظریه!
----------------------------------------------------------------------
بعللللله همین الانم یه اکانتم بن شد برا یه روز!منه به این مظلومی،منی که هنوز پام به هیچ دادگاه پاسگاهی بازنشده بود،منی که همیشه سرم پایین بود،منی که... رو گرفتن بن کردن!
![]()
Last edited by mey123; 29-03-2014 at 18:54.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)