تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1077 از 1364 اولاول ... 7757797710271067107310741075107610771078107910801081108711271177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,761 به 10,770 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

سلام دير واحد

راستش من تو اين تاپيك زياد نيومدم همون ورژن انگليسيش بسمونه

ولي الان ديدم تو روشي گفتم بيام و يه عرض ادب كنم

خوب چه خبرا نيستي ؟!!!

راستش برام خيلي سوال بود كه چرا يه دفعه بن شدي الانم تعجب كردم كه رفتي روي صندلي خيال ميكردم هنوز بني ضمنا چرا ديگه آنلاين نميشي ؟

حالا چنتا سوالم بپرسيم

نظرت در مورد -------- در اينترنت چيه ؟

نظرت در مورد مستر احمدي نژاد چيه ؟

نظرت در مورد من چيه ؟
    مرسي
    Last edited by mohammad.clergyman; 23-10-2007 at 21:54.

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام
    خوبی واحد جون ؟ ممنون که جواب دادی
    راستی دوسانتوز تو بارسا بازی می کنه ! آبرومونو بردی که ! چه طوری میگی تیمه مورده علاقت بارساست پس؟ !!!!راستی فک کنم اسمشو این طوری می نویسن >>؟Dos sontose (به احتماله زیاد اشتباست )
    anyway .....l
    -*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-
    چندتا سواله دیگه >

اگه یه روز ی بینی یه سری .... دارن یه بچه ی کوچولو رو اذیت می کننن و بد مدل می زننش چه کار می کنی ؟بی تفاوت رد می شی یا میری دعوا ؟

تا حالا تو خیابون با کسی دعوات شده ؟(البته بچه + تر از این حرفایی) ؟ تو مدرسه چه طور؟ اگه آره !دعوا سره چی بود؟

از کدوم رفتارایه من خیلی بدت میاد ؟

معمولا با معلمات کل کل می کنی؟ معلم زبانه مدرسه چه طور(وقتی یه چیزیو غلط می گه و اصرار هم داره که حرفش درسته !) باهاش بحث می کنی؟

معمولا دوس داری پ.خ هات از طرفه کی باشه ؟

چه سوالی دوس داشتی ازت بپرسن ولی کسی تاحالا ازت نپرسیده !؟ سوالشو بگو جواب هم بده (لطفا)

با توچه به این جمله >believe half of what U see and nothing of what U hear بگو چرا می گی جن وجود داره ؟ مگه دیدی؟ یا چیزی شده که وجودشونو احساس کنی؟

می شه بگی ما چرا زنده ایم ؟ که چی بشه ! نگاه کن این همه سال یه سری ادم به دنیا میان بعد یه مدت زندگی میکنن یه کارایی میکننن بعد میمیرن ! آخه که چی ؟ هدف خدا از به وجود آوردن ما یا هر موجود زنده و غیره زنده ی دیگه ای چی می تونه باشه ؟

حتما شما هم معلماتونو اذیت می کنین دیگه !خب یکی از باحالترین خاطراتی که نزدیک بود معلمتون سکته کنه رو برامون تعریف کن !

به نظرت چرا بعضیا فک میکنن باید ملتو مجبور کنن که نماز بخونن .....؟

اگه یه خواهر 14-15 ساله داشتی بهش گیر می دادی ؟ بهش می گفتی چی بپوشه ! با کیا حرف بزنه ؟!چه طوری حرف بزنه ؟ یا براش یه داداشه باحال می شدی ؟

مدل موهات چه جوریه ؟؟؟؟

چرا بیشتر مردم خونواده مادریشون رو بیش تر دوس دارن ؟

نظرت راجع به معلمایه مدرسه چیه ؟ فک نمی کنی مغزمونو یه جاهایی دارن شست و شو می دن ؟

چهقد سره قولایی که میدی می مونی ؟ و معمولا چی باعث می شه که زیر پا بزاریشون و فرموش کنی که ....؟

آدمه خوش قولی هستی؟

به مامان بابات دروغ هم میگی ؟( یا گفتی)؟ اگه آره چرا دروغ گفتی(می گی) *خجالت نمی کشی؟* چی باعث می شه که دروغ بگی؟

کدومو ترجیح میدی؟>

تنها زندگی کنی یا با مامان بابات

رابطه ات با بابات چه طوریه ؟

آخرین نفری که دلتو شکسته کی بود؟

کدومو ترجیح میدی ؟> بری اسپانیا یا بری مریخ

به نظرت قشنگ ترین سیاره منظومه شمسی کدومه ؟

این دفعه دیگه سوالام خیلی..... بودن ! شرمنده .............

AlL ThE BesT
    Last edited by Parnyan; 23-10-2007 at 22:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

تا حالا به اين موضوع دقت كردي كه وقتي براي كاربرهاي فروم اتفاق بدي ميفته و با روحيشون خراب ميشه ، در امضاشون نمود پيدا ميكنه؟

ممنون

بهروز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من يك عضو جديد هستم. نمي دونم بايد خودم رو چجوري معرفي كنم. و اصلا مي تونم روي صندلي داغ شما بشينم يا نه؟ لطفا راهنماييم كنيد
    Last edited by sadedel; 24-10-2007 at 09:00. دليل: ستاره

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

سلام واحد جان ، خوبی ، خوشی ، در سلامتی کامل به سر می بری ، هووووع !!
    امیدوارم از فلشم ناراحت نشده باشی .

1 قشنگ ترین مقاله ای که خوندی ؟
    2 قشنگ ترین کتابی که خوندی ؟
    3 قشنگ ترین کتابی که می خواستی بخونی ، ولی هرگز فرصت نشده ؟
    4 بهترین شب زندگیت که می خواستی هرگز صبح نشه ؟
    5 تا حالا شده دلت پیش کسی گیر کنه ، هنوزم گیره ؟
    6 بچه بودی می خواستی چی کاره شی ؟
    7 پشت دریا شهریست ....
    8 نظر قلبیت رو در باره موارد زیر بگو :
    خدا
    امام زمان
    امام خمینی
    احمدی نژاد
    گل کاکتوس
    نور شمع
    قلم و کاغذ
    ماهی سفره هفت سین
    آبی فیروزه ای
    ستاره دریایی
    آسمان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 دیانای عزیز - سری 4

سلام واحد جان
    سلام زهرا جان...
    خسته نباشی Mr. digital
    ممنون Ice Girl! لطف کردی دوباره افتخار دادی...
    زندگی برات چه مفهوی داره ؟؟
    مفهوم زندگی فراتر از اون چیزی هست که من بتونم توضیحش بدم, ولی در کل زندگی من هم برام خیلی ارزشمنده هم خیلی بی ارزش!
    بی ارزش وقتی که میخواد کینه هارو پیش رو بیاره ، وقتی میخواد خشم و نفرت ببار بیاره و ...
    و باارزش زمانی که محبت و عشق رو روانه میکنه و دوستی و صلح رو و لذت ها رو پیش میاره...

نظرت راجع به سختی هایی که آدما تو زندگیشون می کشن چیه ؟
    خوب اگه سختی نبود، آسونی هم معنا نداشت! کسی که میخواد به آسایش و رفاه برسه باید سختی بکشه.
    آسایشی که بدون سختی و تلاش بدست بیاد ارزش نداره و جاودان نیست....

نظرت راجع به این شعر از باباطاهر چیه ؟ ( یکی را میدهی صد گونه نعمت ، یکی را نان جو آلوده بر خون ) ! به نظرت درسته یا نه ؟
    عدالت الهی رو نمیشه زیر سوال برد .. ولی درسته!
    همشه مطمئن باش که:
    خدا گر ببندد ز حکمت دری ... ز رحمت گشاید در دیگری (حتی به نظر من: گشاید در بهتری!)

فرض کن تو یه جزیره تنها باشی و فقط یکی اجازه داشته باشه اونجا باهات باشه ، دوست داری اون یه نفر کی باشه؟
    خوب، انتخابش خیلی سخته! میدونی (مدل 4شنبه ای بخون!) شاید مادر.. شاید به قول خودت ژنرال آینده!

فرض کن تو یه خیابونی داری میری و یه گدایی رو میبینی که ازت کمک بخواد ! یعنی احتیاج شدیدی به پول داشته باشه ! از قضا اون روز پول زیادی هم هم راهت نیس ! بهش کمک میکنی یا نه ؟
    حتما اگه ببینم و تشخیص بدم که واقعا نیازمنده حتی اگه 200 تومن پول همراهم باشه میدم بهش..

تا حالا به آهنگهای فریدون فروغی گوش دادی ؟
    خیلی کم.... غم انگیزناکه!
    موسیقی سنتی یا پاپ یا .... !
    تلفیقی از موسیقی سنتی و رپ
    (سبک جدید خودمه.......)
    وقتی تنهایی و خسته دوست داری چی کار کنی ؟؟
    اگه شب باشه , میرم بیرون و به ماه خیره میشم.. گاهی هم کمی گریه خیلی موثره..
    اگه روز باشه میرم به باغ پدری و اونجا تنهای تنها ساعت ها با خودم کلنجار میرم...
    در شرایت خاص هم میرم سر خاک عزیزترینم...
    قرمزی یا آّبی ! ( پرسپولیس یا استقلال )
    جواب دادن خیلی خطرناکه حسن! ولی آبی...!
    عشق رو برام معنی میکنی ؟؟؟
    یه بچه ی 2 ساله رو به زور از مادرش جدا کن، ببرش دورتر تا مادرش رو نبینه، بزار تا گریه و بی تابی کنه... حالا ببرش پیش مادرش, وقتی مادرش رو دید تو چشاش نگاه کن! عشق رو اونجا میتونی پیدا کنی...
    یه عاشق واقعی کیه ؟؟؟
    کسی که معنی عشق واقعی رو فهمیده باشه! اینجا دیگه همه چی به معشوق بستگی داره...
    این شخصیتی که تو دنیای مجازی داری به شخصیتت تو دنیای واقعی نزدیکه یعنی همونی یا....؟؟؟؟؟؟
    خیلی نزدیکه! شخصیت من چه خوب چه بد همینه! اهل تظاهر نیستم...
    تا حالا از مدرسه فرار کردی ؟؟ اخراج چی ، اخراج شدی ؟؟
    فرار... خوب چرا یکی دو سه چهار باری تو دوران راهنمایی فرار کردیم!( دسته جمعی!)
    ولی اخراج نه اصلا! من عزیز همه ی مدیرا و معاونام! (خودشیرینی حاد...)
    نظرت راجع به اینا چیه ؟
    نظر خاصی ندارم! چون اونا(!) همشون مثل هم نیستن! هر چیزی خوب و بد داره...
    ولی دخالتشون در حکومت و دولت و اقتصاد و همه چی بیجاست..
    حتما وقتی بچه بودی یه کلمه هایی رو اشتباه میگفتی ! یادت میاد اون کلمات رو ؟؟
    بعضیاشون... مثل: سیبزمنی (Sibzamani) به جای سیبزمینی.
    سوسدل به جای خوشگل...!
    شیطنت های دوران بچگیت چی بود ! یکی دو تاشونو برامون میگی ؟
    حقیقتش زیاد یادم نیست ولی اونجور که شنیدم وقتی دو سالم بوده همه ی بچه های 3 - 4 ساله رو میزدم!
    مثلا همیشه کفش مهمونای بابام رو پر آب میکردم!
    بهترین خاطره عمرت رو بگو !
    خاطره که زیاده ولی الان چیزی به ذهنم نمیرسه...

خب دیگه مزغتو داغون کردم !
    نه اتفاقا خیلی لذت بردم! سوالاتون جوریه که آدم رو شاد و شوخ میکنه!
    ممنون از اینکه وقت میذاری
    ممنون... موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 پترس عزیز!

واحد جان سلام
    خوبی برا؟
    سلام میثم جان! ممنون... شما چطوری آقا؟

اینم سوالات:
    ممنون که لطف کردی..... من فکر میکنم چون اولین انسان رو زمین اسمش آدم بوده، آخریش میشه حیوون دی: تو همچین فکری میکنی؟ چرا نمیکنی؟
    1
    نه! من یه جور دیگه فکر میکنم! من میگم اول و آخر همیشه یکیه! اولین انسان, آدم بوده... آخریشم آدمه!
    (امیدوارم به عمق جواب پی برده باشی... )

2. بیا بریم دشت کدوم دشت؟ (یه معماست)
    همون دشتی که آهو یار داره... آی بره!

3. نظرت در مورد شماعی زاده چیه؟
    نظر خاصی ندارم! خوشم نمیاد...

4. چند شب پیش خواب دیدم هومن (کامران & هومن هست، دو تا داداشا) پسر عمم شده، پسر چه کلاسی باهاش میزاشتم (جدی میگم) بعدش ...... . چه قدر این خواب برات جالب بود؟ چقدر نبود؟ چرا؟ کجا؟
    بابا خوش بحالت شده که!
    48% برام جالب بود! 2% خندیدم! 50% مطمئن شدم که تو همون پترس Exciting Questions هستی!
    کجایی کاری آقا! "علی، دانیال" هم پسر خاله های منن!

5. کفتر کاکل پسری؟ یا کفتر گاگول پسر؟ یا کفتر کاکل به سر؟ یا کاکل کفتر پسر؟ یا هیچ کدوم؟ چه وقت؟
    کفتر کاکل به سر! البته به قول خودت در شرایط مختلف گزینه های متفاوت درستن!

6.
    ................................!

7. فکر کن آزادی برای کشتن یه نفر تو دنیا، هیچ گناهی هم نداره، هیچ زندانی شدن هم نداره؟ اون یه نفر کیه؟
    هیچ انسانی حق کشتن انسان دیگه رو نداره! حتی قانون هم حق این کار رو نداره...
    ولی فقط برای شوخی جواب میدم: اون یه نفر یکی از دوستان سابقم به اسم حمید.س خواهد بود! به دلایل خاصی البته!

8. شماره شش چرا سوال نداره؟
    چون شما بتونی سوال شماره 8 رو مطرح کنی!

9. سوالام مسخره بود؟ چرا؟ ما سه نفر رو کجا میبرید؟
    نه عزیز, سوالاتون خیلی به اصطلاح funny بود! مثل همیشه!
    شما سه نفر؟

فعلا
    باز هم ممنون! خدانگهدار...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 محمد عزیز

سلام دير واحد
    سلام محمد جان! (دیر محمد )

راستش من تو اين تاپيك زياد نيومدم همون ورژن انگليسيش بسمونه
    ولي الان ديدم تو روشي گفتم بيام و يه عرض ادب كنم
    خیلی لطف کردی! خوشحالم که هنوز رفقای قدیمی رو فراموش نکردی....

خوب چه خبرا نيستي ؟!!!
    میبینی که! داریم رو صندلی داغ کباب میشیم!
    این نیز بگزرد و ما هم هر چه زودتر به پاتوق خودمون برگردیم...

راستش برام خيلي سوال بود كه چرا يه دفعه بن شدي الانم تعجب كردم كه رفتي روي صندلي خيال ميكردم هنوز بني ضمنا چرا ديگه آنلاين نميشي ؟
    من که همیشه آنلاینم! فقط اینوایز میام...
    مگه پست ها و موضوعات منو تو "جاست اسپیک این اینگلیش" نمیبینی؟ یا مقالاتم تو انجمن مقالات!
    پسر من روزی 3 - 4 ساعت (حداقل) آنلاینم...
    در مورد صندلی داغ اینو بگم که چند هفته پیش شاید وسطای تابستون دعوت شده بودم ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم بیام...
    در مورد بن شدنم... فقط 3 یا 4 روز بن بودم!

حالا چنتا سوالم بپرسيم
    بفرما! بریم سراغ سوالا....

نظرت در مورد -------- در اينترنت چيه ؟
    به نظرم بزرگترین اشتباه همینه! یکی از عوامل عدم پیشرفت ما و همچنین تحریک مردم همین بحثه!
    مثلا وقتی میخوای به یک سایت خبری سر بزنی میبینی که مسدوده! یا حتی من مجبورم برای مراجعه به بانک آنلاین ایگولد از VPN استفاده کنم....در کل شرایط خوبی نیست.

نظرت در مورد مستر احمدي نژاد چيه ؟
    به دلیل مسائل امنیتی نظر خاصی ندارم!
    اگه سوالت خیلی واجبه یه پ.خ بزن!

نظرت در مورد من چيه ؟
    شما که دیگه یکی از دوستان گل و قدیمی بنده هستین! ما تقریبا با هم همکاریم!
    در کل آدمی هستی که همیشه به کیفیت اهمیت میده نه به کمیت! و من اینو یه امتیاز میدونم...
    مرسي
    متشکر محمد جان... شاد باشی رفیق!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 پرنیان عزیز - سری 2

سلام
    خوبی واحد جون ؟ ممنون که جواب دادی

سلام.. ممنون! ببخشید که نشناختم بازیکن معروف بارسا رو

-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-
    چندتا سواله دیگه >
    بریم سراغ سولات ....
    اگه یه روزی بینی یه سری .... دارن یه بچه ی کوچولو رو اذیت می کننن و بد مدل می زننش چه کار می کنی ؟بی تفاوت رد می شی یا میری دعوا ؟
    نمیشه بی تفاوت رد شد! میرم و دلیلش رو جویا میشم! اگه ناحق بود ... خوب ازش دفا میکنم!

تا حالا تو خیابون با کسی دعوات شده ؟ تو مدرسه چه طور؟ اگه آره !دعوا سره چی بود؟
    زیاد اهل دعوا نیستم! 1 سال بیشتر میشه که دعوا نکردم! ولی 2 تا دعوای اساسی در گذشته داشتم! اولی تو مدرسه دومی تو خیابون!
    دلیل اولی کاملا شخصیه و با یکی از بهترین دوستانم دعوا کردم... متاسفانه!
    دلیل دومی به خاطر بی احترامی و ناسزا گویی دو تا پسر لات به یکی از نزدیکانم بود که داشتم بهش رانندگی یاد میدادم... که این یکی خیلی شدید بود!

از کدوم رفتارایه من خیلی بدت میاد ؟
    رفتار بدی از شما ندیدم...

معمولا با معلمات کل کل می کنی؟ معلم زبانه مدرسه چه طور(وقتی یه چیزیو غلط می گه و اصرار هم داره که حرفش درسته !) باهاش بحث می کنی؟
    آره! متاسفانه تو مدرسه با معلما خیلی هم عقیده نیستم! مخصوصا معلم های دین و زندگی و زبان انگلیسی! وقتی اشتباهی انجام میدن باید بپزیرند! ولی من سعی میکنم محترمانه بگم که موافق نیستم و غلطه!

معمولا دوس داری پ.خ هات از طرفه کی باشه ؟
    از طرف نزدیکترین دوستام! یا از طرف (همکار انجمن ترش) aQua جان!

چه سوالی دوس داشتی ازت بپرسن ولی کسی تاحالا ازت نپرسیده !؟ سوالشو بگو جواب هم بده (لطفا)
    بزار فکر کنم...چیز خاصی به ذهنم نمیرسه! همه ی سوالا زیبا و بجا هستن! و کافی! همین الانشم دمای صندلی داغ 37 درجست!

با توچه به این جمله >believe half of what U see and nothing of what U hear بگو چرا می گی جن وجود داره ؟ مگه دیدی؟ یا چیزی شده که وجودشونو احساس کنی؟
    وجودشو حس کردم! البته اینو بگم که نمیدونم جن یا پری با غیره... ولی هم از کسی که برام خیلی قابل اطمینان شنیدم! و هم گاهی در بعضی جاها حس کردم که هست!

می شه بگی ما چرا زنده ایم ؟ که چی بشه ! نگاه کن این همه سال یه سری ادم به دنیا میان بعد یه مدت زندگی میکنن یه کارایی میکننن بعد میمیرن ! آخه که چی ؟ هدف خدا از به وجود آوردن ما یا هر موجود زنده و غیره زنده ی دیگه ای چی می تونه باشه ؟
    جواب سوالتو با سوال میدم!
    هدف شما از درس خوندن چیه؟ هدف شما از غذا خوردن چیه؟ هدف از داشتن بچه چیه؟ هدف از گذروندن سن چیه؟
    تو سوالات قبلی هم گفتم هدف از خلقت جهان معماییست که نه من نه شما و نه روحانیون(!) میتونن بهش جواب بدن! باید صبر کردو تو اون دنیا دید...

حتما شما هم معلماتونو اذیت می کنین دیگه !خب یکی از باحالترین خاطراتی که نزدیک بود معلمتون سکته کنه رو برامون تعریف کن !
    من معلم آزاری نمیکنم! ولی یادمه یه بار تو کلاس با چاقو صندلی معلم رو از بغل طوری که معلوم نشه پاره کردیم و توش رو پر گج کردیم! بعد میز رو طوری تنظیم کردیم که پایه های جلوش فقط نیم میلیمتر رو سکو باشه و بقیش رو هوا باشه! که با یه تماس بیوفته زمین! بعد معلم اومد و نشست رو صندلی همین که نشست یهو داد زد و پرید هوا! از شد عصبانیت کتابشو کوبید رو میز که میزم افتاد و دیگه ....

به نظرت چرا بعضیا فک میکنن باید ملتو مجبور کنن که نماز بخونن .....؟
    نمیدونم! ولی 2 دلیل میتونه داشته باشه!
    1- فکر میکنن که با این کار مردم رو به کار خیر و ثواب و الهی و ... ترویج میکنن! که اشتباهه! ما تو دین اجبار نداریم!
    2- میخوان خود نمایی کنن و یا به خاطر وضع کنونی جامعه صلاح نزدیکانشون رو میخوان...

اگه یه خواهر 14-15 ساله داشتی بهش گیر می دادی ؟ بهش می گفتی چی بپوشه ! با کیا حرف بزنه ؟!چه طوری حرف بزنه ؟ یا براش یه داداشه باحال می شدی ؟
    هیچ کدوم! من اهل گیر دادن و این کارا نیستم! اگه خواهری داشتم تو این سن, آزاد بود هر جور راحته لباس بپوشه یا با هر کی که دوست داره (استثنا: مگه اینکه من بشمناسم و بدونم که براش خوب نیست) حرف بزنه و ...
    و از طرفی هم باهاش رفیق میشدم تا حرفای دلشو بهم بزنه و بتونم کمکش کنم! ولی تا حدی که رابطه ی برادر و خواهری داغون نشه!

مدل موهات چه جوریه ؟؟؟؟
    ساده - لخت - کاکل ذری!

چرا بیشتر مردم خونواده مادریشون رو بیش تر دوس دارن ؟
    چون باهاشون راحت ترن! منم همینطورم...
    خانواده ی مادر نزدیک تر و مهربونترن( معمولا!)

نظرت راجع به معلمایه مدرسه چیه ؟ فک نمی کنی مغزمونو یه جاهایی دارن شست و شو می دن ؟
    نه اینطور نیست! معلم های خوب هم داریم! معلم ها همشون به فکر دانش آموزاشون هستن و درست به اندازه ی بچه های خودشون صلاح مارو هم میخوان! (استثنا: معلم پرورشی! )

چهقد سره قولایی که میدی می مونی ؟ و معمولا چی باعث می شه که زیر پا بزاریشون و فرموش کنی که ....؟
    همیشه سعی میکنم خوش قول باشم ولی متاسفانه مشکلات و شمغله ی فراوانی که دارم گاهی باعث میشه نتونم.
    هرگز قول هامو زیر پا نمیزارم ولی گاهی اشتباه و یا فراموش میکنم...
    هیچ انسانی بی گناه و اشتباه نیست!

آدمه خوش قولی هستی؟
    جواب در سوال بالا!

به مامان بابات دروغ هم میگی ؟( یا گفتی)؟ اگه آره چرا دروغ گفتی(می گی) *خجالت نمی کشی؟* چی باعث می شه که دروغ بگی؟
    نه! دروغ نگفتم و نمیگم! ولی گاهی اوقات آدم مجبوره چیز هایی رو نگه! من هرگز دروغ نمیگم!
    ولی ممکنه گاهی فقط سکوت کنم و حقایق رو نگم! نگفتن حقیق و بجاش سکوت کردن مساوی دروغ گفتن نیست!

کدومو ترجیح میدی؟>
    تنها زندگی کنی یا با مامان بابات
    عاشق تنهایی هستم! دوست دارم زیر سایه ی پدرو مادرم باشم ولی تنها - جدا و توی خونه ی خودم!

رابطه ات با بابات چه طوریه ؟
    بد نیست! اما رابطم با مادرم بهتره..!

آخرین نفری که دلتو شکسته کی بود؟
    سوال سختیه! نمیدونم چی جواب بدم...

کدومو ترجیح میدی ؟> بری اسپانیا یا بری مریخ
    اسپانیا!

به نظرت قشنگ ترین سیاره منظومه شمسی کدومه ؟

زمین! زیباترین و قشنگ ترین سیاره ی منظومه ی شمسیه!

این دفعه دیگه سوالام خیلی..... بودن ! شرمنده .............
    AlL ThE BesT

خواهش میکنم! خیلی سوالات جالب و خوبی بود! ممنون که لطف کردین...
    خدانگهدار...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 بهروز عزیز!

سلام
    سلام بهروز جان...

تا حالا به اين موضوع دقت كردي كه وقتي براي كاربرهاي فروم اتفاق بدي ميفته و با روحيشون خراب ميشه ، در امضاشون نمود پيدا ميكنه؟
    صدالبته! نه تنها ناراحتی بلکه شادی و حالات دیگه رو هم در امضای افراد میشه پیدا کرد!
    امضا یه جور تجلی گر احساسات و حالات روحی کاربران شده!
    وقتی امضا هارو میخونی یا حتی یه نگاه کوچیک بهشون میندازی هزاران پندو حرف دل رو میبینی! که واقعا آدم از این تنوع لذت میبره....
    مثلا همین امضای من به مناسبت فوت یکی از نزدیکانم هست که فعلا 3 ماهه که ثابته....

ممنون
    بهروز
    متشکر... فعلا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •