تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1077 از 1124 اولاول ... 77577977102710671073107410751076107710781079108010811087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,761 به 10,770 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این اولین بار نیست مخابرات باگ داره و شما هم تنها افراد مطلع نیستید (حتی خودشون میدونن)

معمولا اصلاح باگ های سیستم مخابرات چندین ماه تا سال طول میکشه و به دلیل پویایی بیش از حد، ممکنه از یکسال هم ادامه دار تر بشه... (دفعه قبل که تا چند سال استفاده رایگان داشتند دوستان از خطوط دولتی مخابرات)

اینی که مثلا پول خط 128 بدی و بتونی 250 دانلود کنی خیلی شق القمر نیست که حالا با گفتنش همه هجوم بیارن سمت مخابرات....

الان با ماهی 40 تومن میشه با اسیاتک شبی 20 گیگ دانلود داشت ! و البته حجم روزانشم بیشتر (10 گیگ)...
    یا با های وب میشه با همون چهل تومن سرویس روزانه 40 گیگ در ماه داشت !

کلا انتخابها بیشتر از اینه که عطش هجوم به سمت مخابرات باقی باشه اونم با کیفیت داغونش
    Last edited by misam5526; 11-04-2016 at 12:39.

2. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

این اولین بار نیست مخابرات باگ داره و شما هم تنها افراد مطلع نیستید (حتی خودشون میدونن)

معمولا اصلاح باگ های سیستم مخابرات چندین ماه تا سال طول میکشه و به دلیل پویایی بیش از حد، ممکنه از یکسال هم ادامه دار تر بشه... (دفعه قبل که تا چند سال استفاده رایگان داشتند دوستان از خطوط دولتی مخابرات)
    اینی که مثلا پول خط 128 بدی و بتونی 250 دانلود کنی خیلی شق القمر نیست که حالا با گفتنش همه هجوم بیارن سمت مخابرات....
    الان با ماهی 40 تومن میشه با اسیاتک شبی 20 گیگ دانلود داشت ! و البته حجم روزانشم بیشتر (10 گیگ)...
    یا با های وب میشه با همون چهل تومن سرویس روزانه 40 گیگ در ماه داشت !
    کلا انتخابها بیشتر از اینه که عطش هجوم به سمت مخابرات باقی باشه اونم با کیفیت داغونش
    اره کلا بحث ها منطقیه
    من الان آسیاتک دارم واسه دانلود شبانه عالیه ولی وبرگردی صفر-اینستا 0-پلی استور 0 به شدت رو اعصابه. به اسم اینترنت یه سرویس مضخرف اینترانت روی سرورها کش خودش به ملت غالب میکنه. سایتهای پر بازدید داخلی به زور و نصف نیمه لود میشن یا لود نمیشن میزنه service unavailable. یکی از بزرگترین اشتاباهاته خرید سرویس هاش
    الان از کدوم شرکت سرویس داری؟ کیفیت چطوره؟

4. 3 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره کلا بحث ها منطقیه
    من الان آسیاتک دارم واسه دانلود شبانه عالیه ولی وبرگردی صفر-اینستا 0-پلی استور 0 به شدت رو اعصابه. به اسم اینترنت یه سرویس مضخرف اینترانت روی سرورها کش خودش به ملت غالب میکنه. سایتهای پر بازدید داخلی به زور و نصف نیمه لود میشن یا لود نمیشن میزنه service unavailable. یکی از بزرگترین اشتاباهاته خرید سرویس هاش
    الان از کدوم شرکت سرویس داری؟ کیفیت چطوره؟
    خیلی ها نیازشون به طور عجیبی همون دانلود شبانست (البته در قالب خط دوم منزل) ولی اسیاتک سرویس 10 مگش سرورای خارجیش هم بد نبود زمانی که داشتم.

الان من های وب دارم و راضیم. با حجمی که روزانه کلا ابزارهای خونه مصرف دارن غیر های وب هر شرکت دیگه باید ماهانه چند برابر پول بدم. شبانش هم ماهی 70گیگ میشه دانلود کرد که من بهیک سومش هم احتیاج پیدا نمیکنم (به غیر خود من کسی تو خونه با شبانه کاری نداره و منم نیاز ندارم زیاد)

کیفیت هم از مخابرات و اسیاتک بهتره

6. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

خیلی ها نیازشون به طور عجیبی همون دانلود شبانست (البته در قالب خط دوم منزل) ولی اسیاتک سرویس 10 مگش سرورای خارجیش هم بد نبود زمانی که داشتم.
    الان من های وب دارم و راضیم. با حجمی که روزانه کلا ابزارهای خونه مصرف دارن غیر های وب هر شرکت دیگه باید ماهانه چند برابر پول بدم. شبانش هم ماهی 70گیگ میشه دانلود کرد که من بهیک سومش هم احتیاج پیدا نمیکنم (به غیر خود من کسی تو خونه با شبانه کاری نداره و منم نیاز ندارم زیاد)
    کیفیت هم از مخابرات و اسیاتک بهتره
    اون نیاز کاذب ملت که مثل خوره در حال دانلود بیخودن که هیچ! ولی خب آسیاتک بخوره تو سرش عملا الان شده اینترانت اونم فقط سایت های با بازدید کم. سایت های پر بازدید داخلی هم باز نمیکنه. خرید اینترنتی تعطیل.قند شکن هم تعطیل
    منم سرویس 10 مگ داشتم ولی ظاهرا یوزر زیاد شده توی 3-4 ماه اخیر و داغون شده. حجم روزانه تموم شه جمع میکنم منم میام های وب.
    صد رحمت به مخابرات فقط مشکل دانلود شبانه بود!
    سرعت شبانه های های وب چقدره که یک ماه 70 گیگ میده اونم توی اون 3 ساعت هر شبش؟!

8. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله اصولا نباید سرعت خط رو محدود کنن و دان استریم رو تا جاییکه خط کشش داره باز بزارن که حداقل تو ساعات رایگان به اندازه سهممون (با توجه به تعداد کاربرای آنلاین و ظریب اشتراک) از کل پهنای باند شبکه استفاده کنیم.
    این دانلود شبانه هم یه دلخوشی واسه ما ایرانیای الکی خوشه که نمیتونیم در طول روز و به صورت آنی از اینترنت استفاده کنیم و مجبوریم به جاش اینترنت رو با تاخیر 24 ساعته تجربه کنیم. در واقع کسایی که خودشون رو با سیستم دانلود شبانه وفق داده باشن، هر روز تو فکر استفاده ی فرداشونن و مثلا کلیپ هایی که میخوان نگاه کنن رو با زحمت زیاد منتقل میکنن به سرورایی که دانلود مستقیم با چندین کانکشن رو ساپورت کنن تا بتونن روز بعد تماشاشون کنن و خیلی کارای دیگه، خلاصه به آینده نگری بالایی نیاز دارن.این خودش مضر نیست ولی خوب من همیشه گفتم فلسفه اینترنت اینه که شما همون لحظه کارتو راه بندازی و به اسلاعات مورد نظرت دسترسی پیدا کنی (مثلا فیلمتو آنلاین استریم کنی و به اطلاعات ذخیره شده در فضای ابری اختصاصیت دسترسی پیدا کنی و...) و گرنه اگه قرار باشه که یه روز صبر کرد که میشه اطلاعات مورد نظر رو با حجم عظیم روی هارد یا دی وی دی ریخت و پست کرد و بازم یه روزه به دست طرف رسوند.
    Last edited by AliMirzaie; 14-04-2016 at 01:03.

10. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون نیاز کاذب ملت که مثل خوره در حال دانلود بیخودن که هیچ! ولی خب آسیاتک بخوره تو سرش عملا الان شده اینترانت اونم فقط سایت های با بازدید کم. سایت های پر بازدید داخلی هم باز نمیکنه. خرید اینترنتی تعطیل.قند شکن هم تعطیل
    منم سرویس 10 مگ داشتم ولی ظاهرا یوزر زیاد شده توی 3-4 ماه اخیر و داغون شده. حجم روزانه تموم شه جمع میکنم منم میام های وب.
    صد رحمت به مخابرات فقط مشکل دانلود شبانه بود!
    سرعت شبانه های های وب چقدره که یک ماه 70 گیگ میده اونم توی اون 3 ساعت هر شبش؟!

در مورد دانلود شبانه در تاپیک خود های وب سوال بفرمایید دقیقتر جواب میدند دوستان چون من بیشتر از 1.5 گیگ (در یک شب) چیزی برای دانلود نداشتم از وقتی که قرارداد بستم. ولی به نظر سرعت حداقل 200 میاد و حداکثر .. (حداکثر رو دوستان در اون تاپیک میتونن کمک کنند)

های وب مزیتش شبانش نیست بلکه حجم ارزون روزانست.

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان دانلود رایگان لازم ندارم،فقط کیفیت وبگردی روزانه مهمه،چه سرویس دهنده ای خوبه مرکز فجر؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

اوضاعتون چطوره مخابراتی ها؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

اوضاعتون چطوره مخابراتی ها؟
    این ملت همیشه در صحنه سابق این تاپیک کجان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این ملت همیشه در صحنه سابق این تاپیک کجان؟

در چه موردی؟

17. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •