تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1077 از 1135 اولاول ... 775779771027106710731074107510761077107810791080108110871127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,761 به 10,770 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این MDF مخابرات چی هست ؟ کجا هست ؟ شماره اش چنده ؟

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
    باید با 6281188 تماس بگیرید که دفتر 20نت هست توی مخابرات ولیعصر قصرالدشت

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از درخواست جمع آوری از طریق 2020 تشریف ببرید MDF مخابرات بهشون بگید میخواین جا به جا شین که زودتر کارتون رو راه بندازن
    جمع آوری از طریق سایت هیچ تأثیری نداره
    با دروود
    به شوند قانون شکنی و قانون گریزی های شرکت مخابرات فارسٰ از تمامی دوستانی که درخواست جمع آوری داشته و دارند خواهشمندم در صورتیکه شرکت بیست نت درخواست استفاده نکردن به مدت چند روز از شبکه را از شما داشت،برای پیژیری های بیشتر تخلف به سازمان تنظیم مقرارات رادیویی شکایتی تنظیم و ارائه نمایند تا قانون نانوشته و تخلف محرز شرکت مخابرات فارس،پیگیری و اصلاح گردد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شرکت آسیاتک براي سال جديد پروموشنهاي فروش در قالب سه بسته با عنوان کلي DSLBOX ارائه خواهد شد :
    اين باکسها شامل يکدستگاه مودم دي لينک + سرويس يکساله با بالاترين سرعت ممکن + هدايايي از آسياتک هستند.

DSLBOX1نارنجي: مودم کمبـو دو پورت + سرويس يکساله 6 گيگ و 100 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 133.000 تومان
    DSLBOX2 قرمز: مودم وايرلس تک پورت + سرويس يکساله 12 گيگ و 200 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 199.000 تومان
    DSLBOX3 آبي: مودم وايرلس چهارپورت + سرويس يکساله 24 گيگ و 300 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 288.000 تومان

سرویس چله نیز همچنان قابل ارائه می باشد:
    اشتراک یکساله با سرعت 4 الی 6 مگ با 12گیگ ترافیک + 88 گیگ ترافیک رایگان از 4 تا 10 صبح + مودم وایرلس تک پورت رایگان ، 155 هزار تومان

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شرکت آسیاتک براي سال جديد پروموشنهاي فروش در قالب سه بسته با عنوان کلي DSLBOX ارائه خواهد شد :
    اين باکسها شامل يکدستگاه مودم دي لينک + سرويس يکساله با بالاترين سرعت ممکن + هدايايي از آسياتک هستند.

DSLBOX1نارنجي: مودم کمبـو دو پورت + سرويس يکساله 6 گيگ و 100 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 133.000 تومان
    DSLBOX2 قرمز: مودم وايرلس تک پورت + سرويس يکساله 12 گيگ و 200 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 199.000 تومان
    DSLBOX3 آبي: مودم وايرلس چهارپورت + سرويس يکساله 24 گيگ و 300 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 288.000 تومان

سرویس چله نیز همچنان قابل ارائه می باشد:
    اشتراک یکساله با سرعت 4 الی 6 مگ با 12گیگ ترافیک + 88 گیگ ترافیک رایگان از 4 تا 10 صبح + مودم وایرلس تک پورت رایگان ، 155 هزار تومان
    با سلام
    این سرویسها برای کسانی که از قبل ثبت نام کردن هم هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با توجه به فاصله ام از مرکز مخابراتی فکر کنم در نهایت مجبور می شوم کلا adsl هام رو جمع کنم بروم سمت wireless .

در این مورد تو شیراز چه گزینه هایی داریم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    این سرویسها برای کسانی که از قبل ثبت نام کردن هم هست؟
    با درود
    خیر متاسفانه،ویژه مشترکین جدید می باشد.
    با توجه به فاصله ام از مرکز مخابراتی فکر کنم در نهایت مجبور می شوم کلا adsl هام رو جمع کنم بروم سمت wireless .

در این مورد تو شیراز چه گزینه هایی داریم ؟
    درود
    فاصلتون با مرکز چقدر هست؟
    Line Attenuation مربوط به دان استریم و آپ استریم در مودمتان چه عددی می باشد؟
    در صورتی که فاصله زیادی با مرکز مخابراتتون دارید از مدولاسیون G.DMT استفاده کنید
    مدولاسیون G.DMT سبب کاهش Downstream Speed می شود و از این طریق کانکشن Stable تری را تا مرکز مخابراتی برایتان فراهم می سازد ولی باید با شرکت سرویس دهنده اینترنتی نیز در تماس باشید و از آن سو نیز G.DMT برایتان ست شود.کاربرد بیشتر آن برای مکانهایی است که فاصله زیادی تا مرکز مخابراتی دارند
    زمانیکه پارامترهای خط وضعیت مناسبی ندارند و بدلیل مشکلات SNR در بستر مخابراتی نویز روی خط سبب کاهش سیگنال خط می شود G.DMT کمک میکند تا Connection Time های طولانی تری داشته باشید.
    Last edited by ahriman323; 14-03-2014 at 00:12.

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.تعرفه اینترانت نامحدود ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۱۰,۴۰۰ تومان هست. سوالی که دارم اینه که برای مصرف هر گیگ دیگه نمیخواد هزینه اضافی پرداخت کنیم؟ و اگه شما از این تعرفه استفاده میکنید ایا راضی هستید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با درود
    خیر متاسفانه،ویژه مشترکین جدید می باشد.

درود
    فاصلتون با مرکز چقدر هست؟
    Line Attenuation مربوط به دان استریم و آپ استریم در مودمتان چه عددی می باشد؟
    در صورتی که فاصله زیادی با مرکز مخابراتتون دارید از مدولاسیون G.DMT استفاده کنید
    مدولاسیون G.DMT سبب کاهش Downstream Speed می شود و از این طریق کانکشن Stable تری را تا مرکز مخابراتی برایتان فراهم می سازد ولی باید با شرکت سرویس دهنده اینترنتی نیز در تماس باشید و از آن سو نیز G.DMT برایتان ست شود.کاربرد بیشتر آن برای مکانهایی است که فاصله زیادی تا مرکز مخابراتی دارند
    زمانیکه پارامترهای خط وضعیت مناسبی ندارند و بدلیل مشکلات SNR در بستر مخابراتی نویز روی خط سبب کاهش سیگنال خط می شود G.DMT کمک میکند تا Connection Time های طولانی تری داشته باشید.
    با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون از پیگیریتون

من از مدت ها پیش دارم از g.mdt استفاده می کنم اگر بگذارم رو adsl2+ که فاجعه می شود.
    این خطه منه مثلا 2 مگ هست :

بارون میاد خراب میشه !
    برف میاد گوله میشه ( )
    کلا قطعی و وصل شدن ندارم ولی تمامی مشکلات به جز این مورد را دارم .
    سلام.تعرفه اینترانت نامحدود ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۱۰,۴۰۰ تومان هست. سوالی که دارم اینه که برای مصرف هر گیگ دیگه نمیخواد هزینه اضافی پرداخت کنیم؟ و اگه شما از این تعرفه استفاده میکنید ایا راضی هستید؟
    این اینترانت هست . یعنی یک چیزی مثل اینترنت ملی . اگر بگیرید نمی توانید به سایت هایی که سرور خارجی دارند دسترسی داشته باشید

13. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید

ممنون از پیگیریتون

من از مدت ها پیش دارم از g.mdt استفاده می کنم اگر بگذارم رو adsl2+ که فاجعه می شود.
    این خطه منه مثلا 2 مگ هست :

بارون میاد خراب میشه !
    برف میاد گوله میشه ( )
    کلا قطعی و وصل شدن ندارم ولی تمامی مشکلات به جز این مورد را دارم .

این اینترانت هست . یعنی یک چیزی مثل اینترنت ملی . اگر بگیرید نمی توانید به سایت هایی که سرور خارجی دارند دسترسی داشته باشید
    کدوم مرکز مخابراتی هستید شما دوست گرامی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •