کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه![]()
حالا من کاری ندارم که داج بهتره یا رزیستانس ولی هیچ چیز اعصاب آدم رو انقدر خورد نمیکنه که ببینی طرف همه ضربه ها رو جاخالی داده یا فقط یکی دو تا تونستی بهش ضربه بزنی.این یعنی یارو داج بالایی داشته.
خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنمو فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم
و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم![]()
اره منم به این فکر افتادم که dodge هم زیاد بد نیست.
یعنی یه فایر ارم معمولا 20-15 ایم بیشتر از لول خودش داره..
پس اگه یکی 70 تا dodging داشته باشه (که حدود 20 تاشو هم ست دوئل تامین میکنه) تا لول 50 رو میتونه راحت بزنه
اینطور نیست؟
شما يه زحمت مي كشيد با من دوئل كنيد؟!خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنمو فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم
و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم![]()
يك دوئل عادلانه هست!!
شما هجومي من دفاعي! شما با سلاح سرد ها بد دوئل مي كني من با سلاح گرم ها!!
فقط يك مشكل هست اونم اينه كه شما ده لول از من بالاتري كه اونو من بي خيال ميشم!!
ببینم آیا اسکیلی هم برات باقی می مونه که بخواهی بهش آتاک بدی
ببین الان لول 50 که می گی حتما یک 70 تایی ایم داره که خود من بدونه لباس 63 تا ایم دارم حالا با لباس خودت فکر کن چند می شهضمنا لولم 49 هست فعلا
خوب اونی که لولش 50 هست کمش 100 تا اینا ویگور و یا شوتینگ داره و چون لولش بالاست بهتر می تونه از سلاح های خفنی استفاده کنه پس فکر کنم حتی اگه بتونه از اون 8 ضربه 3 تاش را به هدف بزنه ( که حتی کسی که همش رو دادگینگ کار کرده که هرگز نمی کنه چون کاری براش نمی مونه که بره انجام بده ) می تونه تو را شکست بده
از ن گفتن رسیستانس بهتر از دادگینگ هست البته هر دو یکجا خوب نیست چون اسکیلی برات باقی نمی مونه تا شوتینگت و اپرنست و ایمت را ببری بالا پس یکی را انتخاب کن برای رزیستانس
من الان رفلکس را انتخاب کردم و فکر کنم تا رفلکسم را به 70 با لباس نرسونم دست از سرش بر نمی دارم![]()
من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می رهضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم
البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم
تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم
![]()
البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم![]()
کی؟؟کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .
با کدوم یوزر؟؟
اون زمان تو کوروش بودیم تو هم شهر بقلی بودی !کی؟؟
با کدوم یوزر؟؟
با ir-dgm اومدی زدی .
من ويگورم زياد نيست! ولي شوتينگ شما خيليه!! در ضمن تا اون موقع به گمونم همون كوچولو عادلانه اي كه بود هم از بين ميره!!!من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می رهضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم
البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم
تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم
![]()
البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)