تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1077 از 1903 اولاول ... 77577977102710671073107410751076107710781079108010811087112711771577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,761 به 10,770 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا در این مورد باهات مخالفم چون کسی که ایم داره دادگینگ را خنثی می کنه
    کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط به خاطر اینکه نشون بدم dodge بهتر از resistance هستش ورد 10 کاراکتر dodge میسازم !
    فقط مشکل کار و کوئست داره ولی در دوئل رقیب نداره .
    حالا من کاری ندارم که داج بهتره یا رزیستانس ولی هیچ چیز اعصاب آدم رو انقدر خورد نمیکنه که ببینی طرف همه ضربه ها رو جاخالی داده یا فقط یکی دو تا تونستی بهش ضربه بزنی.این یعنی یارو داج بالایی داشته.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه
    خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنم و فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم
    و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اره منم به این فکر افتادم که dodge هم زیاد بد نیست.
    یعنی یه فایر ارم معمولا 20-15 ایم بیشتر از لول خودش داره..
    پس اگه یکی 70 تا dodging داشته باشه (که حدود 20 تاشو هم ست دوئل تامین میکنه) تا لول 50 رو میتونه راحت بزنه
    اینطور نیست؟

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنم و فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم
    و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم
    شما يه زحمت مي كشيد با من دوئل كنيد؟!
    يك دوئل عادلانه هست!!
    شما هجومي من دفاعي! شما با سلاح سرد ها بد دوئل مي كني من با سلاح گرم ها!!
    فقط يك مشكل هست اونم اينه كه شما ده لول از من بالاتري كه اونو من بي خيال ميشم!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اره منم به این فکر افتادم که dodge هم زیاد بد نیست.
    یعنی یه فایر ارم معمولا 20-15 ایم بیشتر از لول خودش داره..
    پس اگه یکی 70 تا dodging داشته باشه (که حدود 20 تاشو هم ست دوئل تامین میکنه) تا لول 50 رو میتونه راحت بزنه
    اینطور نیست؟
    ببینم آیا اسکیلی هم برات باقی می مونه که بخواهی بهش آتاک بدی
    ببین الان لول 50 که می گی حتما یک 70 تایی ایم داره که خود من بدونه لباس 63 تا ایم دارم حالا با لباس خودت فکر کن چند می شه ضمنا لولم 49 هست فعلا خوب اونی که لولش 50 هست کمش 100 تا اینا ویگور و یا شوتینگ داره و چون لولش بالاست بهتر می تونه از سلاح های خفنی استفاده کنه پس فکر کنم حتی اگه بتونه از اون 8 ضربه 3 تاش را به هدف بزنه ( که حتی کسی که همش رو دادگینگ کار کرده که هرگز نمی کنه چون کاری براش نمی مونه که بره انجام بده ) می تونه تو را شکست بده
    از ن گفتن رسیستانس بهتر از دادگینگ هست البته هر دو یکجا خوب نیست چون اسکیلی برات باقی نمی مونه تا شوتینگت و اپرنست و ایمت را ببری بالا پس یکی را انتخاب کن برای رزیستانس
    من الان رفلکس را انتخاب کردم و فکر کنم تا رفلکسم را به 70 با لباس نرسونم دست از سرش بر نمی دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما يه زحمت مي كشيد با من دوئل كنيد؟!
    يك دوئل عادلانه هست!!
    شما هجومي من دفاعي! شما با سلاح سرد ها بد دوئل مي كني من با سلاح گرم ها!!
    فقط يك مشكل هست اونم اينه كه شما ده لول از من بالاتري كه اونو من بي خيال ميشم!!
    من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می ره ضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم
    البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .
    کی؟؟
    با کدوم یوزر؟؟

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کی؟؟
    با کدوم یوزر؟؟
    اون زمان تو کوروش بودیم تو هم شهر بقلی بودی !
    با ir-dgm اومدی زدی .

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می ره ضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم
    البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم
    من ويگورم زياد نيست! ولي شوتينگ شما خيليه!! در ضمن تا اون موقع به گمونم همون كوچولو عادلانه اي كه بود هم از بين ميره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •