لازم نیست که الکی با مودم ور بری
چون ایراد از زیر ساخت هست و اکثر پروایدر ها قطعی دارن
خود من چند روزه که پینگ داخلم همون 40-50 مونده ولی پینگ خارجم زیر 450 نمیاد(پری شب 1000 بودن همه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لازم نیست که الکی با مودم ور بری
چون ایراد از زیر ساخت هست و اکثر پروایدر ها قطعی دارن
خود من چند روزه که پینگ داخلم همون 40-50 مونده ولی پینگ خارجم زیر 450 نمیاد(پری شب 1000 بودن همه)
فانوس طلائی جان!! شما همیشه به من لطف دارید
فقط اگه شما از اینترنت مخابرات استفاده میکنین یا اگه کسی رو میشناسین که اینترنت مخابرات داشته باشه، ممکنه دقیقا اینو برام بپرسین که این مشکل قطع شدن گهگاهی ارتباط مودم با اینترنت رو دارند یا نه؟
آخه من چند روزی هست که ریموت دستکتاپ دارم به کامپیوتری که به اینترنت مخابرات وصله. بخاطر همین ریموت دسکتاپ تنظیماتی اضافی در مودم انجام دادم. میخوام ببینم که مشکل قطعی گهگاهی مودم از مخابراته در این چند روزه یا تنظیمات من و بقیه مشکل قطعی ندارن؟
آخه از شانس بد من فقط یکی دو روزه که ردیف کردم ریموت دسکتاپ رو و دقیقا نمیتونم بگم مشکل از کجاست (اگه مثلا قبلا مشکلی نداشتم میگفتم این یکی دو روزه مخابرات مشکل داره).
بازم خیلی ممنوم از شما و از وقتی در این تاپیک میذارید. خدا بهت عمر با عزت و برکت بده![]()
مخابرات همیشه مشکل پیدا میکنه
باید مودم رو خاموش روشن کنی یا اینترنت رو دیسکانکت کنی و از اول وصل بشی
ممنون عزت جان، شما هم آیا اینترنت مخابرات دارید؟ آیا شما هم دقیقا همین مشکل قطع شدن گهگاهی مودم رو دارید؟
خیلی شرمنده ام که کمی تاکیدی صحبت میکنم چون همانطور که عرض کردم بخاطر ریموت تنظیماتی اضافی زیادی روی مودمم انجام دادم و تازه بحث ارتباط طرف من هم هست (اینترنت خودم معمولی هست) و بخاطر حل مشکل باید دقیقا و دقیقا جواب این سوال رو بدونم که:
«آیا بقیه مشترکین اینترنت مخابرات (و نه شرکتهای دیگه) هم مشکل قطع شدن گهگاهی مودم رو دارند»؟
ممکنه بقیه مشکلات با اینترنت مخابرات دارند، اما این مشکل بخصوص که عرض کردم نباشه!! بنابرین من در ایرادیابی ام به بیراهه برم و بزنم چشم مودم رو هم دربیارم عوض اینکه مشکل رو حل کنم.
بازم متشکرم از همکاری دوستان
Last edited by yami; 31-10-2012 at 22:23.
بله تا چند روز پیش مخابرات داشتم که فرار کردم
30 گیگ حجم داشتم که بیخیالش شدم
عزت جان! شرمنده پرچانگی میکنم و البته فضولی
بخاطر «همین قطع شدن های مودم» فرار کردین از اینترنت مخابرات یا بخاطر دلیلی دیگر؟
من الان خودم نوین نت دارم که مثل خر موندم توش
دیسکانکتی ندارم ولی پینگ خیلی بده
ولی دوستم که مخابرات داره دیس کانکتی زیاد داره برای همینه که میگم ایراد کلا از زیر ساخته
قطعی علت اصلی بود
پینگ هم وحشتناک بود
با تشکر از فانوس طلایی عزیز و عزت خان::
به سلامتی پس من ایراد رو پیدا کردم
میدونستم که پینگ اینترنت مخابرات بالاست ولی زیاد برام مهم نبود ولی این قطع شدنهای گهگاهی و به قول شما دیسکانکت شدن مودم موردی بود که بدون کمک شما نمیتونستم پیداش کنم چون وقطی قطعه که دیگه نمیتونم تو ریموت تنظیمات مودم رو ببینم!!
دست گل همتون درد نکنه، خیلی بهم کمک کردین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)