دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
سلام
من كوچيكتونم.
تا جائي كه من ميدونم محمد جان دينام قوي و باطري مناسب با آمپراژ بالا موثر هست. قطعاتي مثل استابيلايزرها و خازنها مثل مسكن هستند و لحظه اي عمل ميكنن.حالا شايد تحولاتي تو علم الكترونيك بوجود آمده و قطعه اي توليد شده كه من خبر ندارم. خوشحال ميشم بدونم دقيقا چي هست.ممنون
ساب آديو سيستم MX12Plus سري MX-LINE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي جبران لحظه اي ولتاژ كاربرد داره.مصل موزيكهائي كه BASSكوبشي دارن
محمد جان (محمد كيلر) تجربه اين ساب رو داره. محمد بيا دوستمون رو راهنمائي كن.
خيلي خوشحالم از اينكه p30 هم يه يه سايت تخصصي شده و بچه هاي با سوادي درش فعالند.آفرين. استفاده كردم.
فقط جسارتا يه نكته رو عرض كنم.حواستمون باشه كه خازن توليد كننده نيرو نيست و فقط يك تثبيت كننده ولتاژ مي باشد.
باز هم از شما عذرخواهي ميكنم.![]()
فکر کنم 530 این تیپ پخشارو میخوره اگه اینارو میخوره که پخشایی خوبی هستن این دوتا
حمید جان می خواستم سابرو با امپ 9004 که گفتم با کامپ بریج کنم این mx که پیشنهاد دادین 300 تا می خواد!!!
پیشنهاد دیگه دارین به امپم بخوره؟
جدیدا هدیونیتم موقعی که داره از روی USB پخش میکنه یکدفعه میپره روی مود رادیو و روی صفحه مینویسه alarm کسی میدونه مشکلش چیه ؟ توی دفترچه اش هم چیزی درباره ی ALARM ننوشته ولی نمیدونم چیه نشون میده.
یکی هم یه جوابی به این سوال ما بده
Sent from my HTC One X
خواهش میکنم، شما بزرگوارید، صد در دصد همینطوره، تشکر که از شما که نکته بین و دقیق هستند
یاد فیزیک دبیرستان افتادم
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبتا کاملی درباره مبحث کلی خازن هاست، ارزش یه بار خوندن رو داره، امیدوارم مورد استفاده علاقه مندان قرار بگیره
محتوای مخفی: شمایی از ساختمان خازن
Last edited by pahama1; 02-06-2013 at 07:05.
من تست نکردم
با عرض پوزش
سلام
10 اینچ که فایده ای نداره
3010 ساب قوی نیست ، یعنی من داشتم و بعد 2-3 ماه انداختمش کنار حال نمیداد خیلی
البته باکس خیلی مهمه
سعی کن باکس رو آماده نخری
خودت با MDF خام بده بسازن طبق مشخصات و طرحی که تو خود دفترچه ساب هست
آمپ هم میتونی یه خورده بزاری روش 8105 کنوود بگیری خیلی بهتر از برند مکسیدر هست
مبارک باشه
واقعا سیستم جمع و جور و حرفه ای هست
حمید خان که همیشه زحمت جمع کردن سیستم بچه ها رو میکشند .
----------------------
آقا حمید یه سوال برام پیش اومده
اسپیکر هایی مثل 6975 یا DLS1073 یا ... یه میدبیس دارن ، یه تویتر و یه میدرنج
ولی این co و mxc فقط یه تویتر دارن و میدبیس
نقش اون میدرنج چیه و تو پرتاب صدا و بلندی صدا تاثیر داره؟ رو کیفیت چطور؟رو تفکیک صدا؟مرسی
ممنون
سلام
اگه جلو و عقب اسپیکر داشته باشی میتونی از این قابلیت استفاده کنی
کارش اینه که یکی از صداهای Front یا Rear رو قطع میکنه.یعنی با روشن کردنش یا صدای Front قطع میشه یا صدای Rear که این مورد هم قابل تنظیم هستش که Front رو قطع کنه یا Rear رو.
درمواردی که فرضا سرنشین های عقب خواب هستن و نمیخوای صدا اذیتشون کنه کاربرد داره![]()
سلام
آقا مبارکه
واسه فعال کردن AUX این مراحلو برو:
Standby --> Menu --> Initial Settings --> Built in AUX --> ON
از این به بعد تو انتخاب source گزینه ی AUX هم اضافه میشه
موفق باشی
Last edited by esi222; 02-06-2013 at 09:58.
سلام دوستان و اساتید
قصد بستن یک سیستم بدون ساب را بر روی پراید صندوقدار دارم،باند رو می خواهم هرتز HCX 690 بردارم،لطفآ یک امپ مناسب جهت این باند و یک پخش خوب USB خور هم معرفی کنید (خیلی گران نباشد فقط کار را راه بیاندازد و کیفیت قابل قبولی داشته باشد)
لطفآ قیمت تک تک قطعات را هم ذکر کنید.
ممنون می شوم پاسخ بدهید.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)