تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1077 از 2365 اولاول ... 775779771027106710731074107510761077107810791080108110871127117715772077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,761 به 10,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه ماشین ام وی ام 530گرفتم که روش پخش فابریک ام وی ام نیست و یه پخش مانیتور دار روش نصب کردن که البته دورببن دنده عقب ، gps و ... داره ، ولی متاسفانه با اینترفیس ماشین ست نیست روش اسم هم نداره که عرض کنم خدمتتون .
    میخوام بدونم آیا میتونم یه پخش حرفه ای مانیتور دار که دور ببن دنده عقب داشته باشه و با اینترفیس ماشین هم ست باشه و صد البته بشه به آمپلی هم وصل کرد .
    ممنون از توجهتون.
    Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
    دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بزرگ مایی

مخفی کردمش آخه خیلی شلوغ بود

مگنتش تو حلقم!!!!
    نه این یارو جدی میگفت خودشم حرفه ایه یه سره با ساب های 18 اینچ و 15 اینچ و spl و و تازه گیا ساب 32 اینچ کدنس بود فکر کنم سروکار داره
    میگفت آمپ های دیجیتال مونو خیلی برق کمی میخوان

یا تو همین زمینه
    یه مشتری برامون اومد باطری فروش بود
    چند سال تو کشور های مختلف درس این کار رو خونده بود میگفت من یه فیوز میزارم بین باطری 55 آمپر پراید و سیستم صوتی ماشین . سیستمت هر قدرتی داشته باشه با همون باطری 55 راه میفته و هیچ افت برق و نوسانی نداری!

نمیدونم والله چی بگم
    سلام
    من كوچيكتونم.
    تا جائي كه من ميدونم محمد جان دينام قوي و باطري مناسب با آمپراژ بالا موثر هست. قطعاتي مثل استابيلايزرها و خازنها مثل مسكن هستند و لحظه اي عمل ميكنن.حالا شايد تحولاتي تو علم الكترونيك بوجود آمده و قطعه اي توليد شده كه من خبر ندارم. خوشحال ميشم بدونم دقيقا چي هست.ممنون
    اقا حمید خیلی گلی
    ساب تا250 تومن که گفتی لینکش رو می دی
    ساب آديو سيستم MX12Plus سري MX-LINE
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان خازن به چه دردی میخوره؟
    براي جبران لحظه اي ولتاژ كاربرد داره.مصل موزيكهائي كه BASSكوبشي دارن
    سلام
    برای ساب هر چی گشتم مدل 10 اینچی نبود !!
    مجبورم 12 این بگیرم
    باکس 50 تومن
    ساب هم کنوود 3010 150تومن
    3013 165 تومن بود
    بدون گارانتی هم بود که 15 تومن ارزون تر
    آمپلی هم همه گرون بودن مکسیدر بود 250 تومن
    محمد جان (محمد كيلر) تجربه اين ساب رو داره. محمد بيا دوستمون رو راهنمائي كن.
    با سلام خدمت همه دوستان گــــــــــــل
    خازن بطور کلی وظیفه ذخیره الکتریسته رو داره
    حالا به چه درد میخوره این ذخیره الکتریسیته؟؟
    وقتی سیستم شما مصرفش زیاد بشه به حدی که باطری و دینام نتونن میزان مورد نیاز اون رو تامین کنند با افت جریان روبرو میشه و به زبان خودمون برق کم میاره، اینجائه که خازن کارایی پیدا میکنه و با ذخیره الکتریسیته خودش به کمک سیستم میاد و این افت جریان رو جبران میکنه
    خازن در بازه های زمانی شارژ و دی شارژ میشه و این اصل اصلی ذخیره و ساپورت خازن هستش
    حتی در شرایطی که بازه زمانی شارژ و دیشارژ شدن خازن یکی بشه یعنی بعلت شدت مصرف خازن فقط واسطی بین سیستم برق خودرو و سیستم صوتی شما باشه ، میتونه شرایط بهتری رو برای سیستم از طریق یکنواحت کردن جریان و عدم تغییر ولتاژ ایجاد کنه که این موضوع خودش باعث بازدهی مطلوب تر و ایجاد استرس و فشار کمتر روی باقی اجزای تغذیه شونده از طریق خازن میشه
    خيلي خوشحالم از اينكه p30 هم يه يه سايت تخصصي شده و بچه هاي با سوادي درش فعالند.آفرين. استفاده كردم.
    فقط جسارتا يه نكته رو عرض كنم.حواستمون باشه كه خازن توليد كننده نيرو نيست و فقط يك تثبيت كننده ولتاژ مي باشد.
    باز هم از شما عذرخواهي ميكنم.

3. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .

فکر کنم 530 این تیپ پخشارو میخوره اگه اینارو میخوره که پخشایی خوبی هستن این دوتا

5. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان می خواستم سابرو با امپ 9004 که گفتم با کامپ بریج کنم این mx که پیشنهاد دادین 300 تا می خواد!!!
    پیشنهاد دیگه دارین به امپم بخوره؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

جدیدا هدیونیتم موقعی که داره از روی USB پخش میکنه یکدفعه میپره روی مود رادیو و روی صفحه مینویسه alarm کسی میدونه مشکلش چیه ؟ توی دفترچه اش هم چیزی درباره ی ALARM ننوشته ولی نمیدونم چیه نشون میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا محمد میگم شما که این پخش 7016 رو داری تا حالا تونستی از قابلیت 2zone استفاده کنی؟
    (چیز با حالی هست ولی من نتونستم ازش استفاده کنم خیلی هم ور رفتم بهش ولی نشد که نشد)
    اگه آره لطفا یه راهنمایی هم به ما بکن
    دوستان کس دیگه ای هم اگه بلده راهنمایی کنه ممنون میشم

Sent from my HTC One X
    یکی هم یه جوابی به این سوال ما بده

Sent from my HTC One X

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي خوشحالم از اينكه p30 هم يه يه سايت تخصصي شده و بچه هاي با سوادي درش فعالند.آفرين. استفاده كردم.
    فقط جسارتا يه نكته رو عرض كنم.حواستمون باشه كه خازن توليد كننده نيرو نيست و فقط يك تثبيت كننده ولتاژ مي باشد.
    باز هم از شما عذرخواهي ميكنم.
    خواهش میکنم، شما بزرگوارید، صد در دصد همینطوره، تشکر که از شما که نکته بین و دقیق هستند
    یاد فیزیک دبیرستان افتادم
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبتا کاملی درباره مبحث کلی خازن هاست، ارزش یه بار خوندن رو داره، امیدوارم مورد استفاده علاقه مندان قرار بگیره

محتوای مخفی: شمایی از ساختمان خازن 

Last edited by pahama1; 02-06-2013 at 07:05.

10. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آقا محمد میگم شما که این پخش 7016 رو داری تا حالا تونستی از قابلیت 2zone استفاده کنی؟
    (چیز با حالی هست ولی من نتونستم ازش استفاده کنم خیلی هم ور رفتم بهش ولی نشد که نشد)

Sent from my HTC One X
    من تست نکردم
    با عرض پوزش

سلام
    برای ساب هر چی گشتم مدل 10 اینچی نبود !!
    مجبورم 12 این بگیرم
    باکس 50 تومن
    ساب هم کنوود 3010 150تومن
    3013 165 تومن بود
    بدون گارانتی هم بود که 15 تومن ارزون تر
    آمپلی هم همه گرون بودن مکسیدر بود 250 تومن

سلام
    10 اینچ که فایده ای نداره
    3010 ساب قوی نیست ، یعنی من داشتم و بعد 2-3 ماه انداختمش کنار حال نمیداد خیلی
    البته باکس خیلی مهمه
    سعی کن باکس رو آماده نخری
    خودت با MDF خام بده بسازن طبق مشخصات و طرحی که تو خود دفترچه ساب هست
    آمپ هم میتونی یه خورده بزاری روش 8105 کنوود بگیری خیلی بهتر از برند مکسیدر هست

خب امروز تونستم بعد از مدت ها سیستمی که حمیدخانزحمتشو کشیدم ببندم رو ماشین
    پخش 7016
    آمپ X-ion 70.4 آدیو سیستم
    باند هم آدیو سیستم co609 plus

جالب اینجا بود که اینبار نصاب از آمپ تعریف کرد و گفت از ظاهرش معلومه حرفه ایی هست(یه جایی بردم گفت آمپت بیشتر 80 تومن نمیارزه!!!!) اما با دیدنِ باند گفت که این معلومه سادست و معمولیه!
    خب نصاب محترم با گرفتن 85 تومن ناقابل سیستمو بست و واسم جالب بود وقتی نظر خودشو پرسیدم گفت نه واقعا سیستم خوبیه و خوشم اومده!
    الان حجم صدا خیلی خوبه ولی کیفیت خارق العادست! (فوق العاده با کیفیتش حال کردم)
    بازم از حمید خان تشکر میکنم چون واقعا بدون هیچ چشم داشتی صادقانه آدمو راهنمایی میکنه
    فقط یه سوال» کابل AUX رو که وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته(توی srs هم چیزی واسه AUX وجود نداره-ستینگ هم چیزی نداشت-) اگه کسی میدونه یه کمکی کنه

مبارک باشه
    واقعا سیستم جمع و جور و حرفه ای هست
    حمید خان که همیشه زحمت جمع کردن سیستم بچه ها رو میکشند .

----------------------
    آقا حمید یه سوال برام پیش اومده
    اسپیکر هایی مثل 6975 یا DLS1073 یا ... یه میدبیس دارن ، یه تویتر و یه میدرنج
    ولی این co و mxc فقط یه تویتر دارن و میدبیس
    نقش اون میدرنج چیه و تو پرتاب صدا و بلندی صدا تاثیر داره؟ رو کیفیت چطور؟رو تفکیک صدا؟مرسی

ممنون

12. 7 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Sent from my HTC One X
    سلام
    اگه جلو و عقب اسپیکر داشته باشی میتونی از این قابلیت استفاده کنی
    کارش اینه که یکی از صداهای Front یا Rear رو قطع میکنه.یعنی با روشن کردنش یا صدای Front قطع میشه یا صدای Rear که این مورد هم قابل تنظیم هستش که Front رو قطع کنه یا Rear رو.
    درمواردی که فرضا سرنشین های عقب خواب هستن و نمیخوای صدا اذیتشون کنه کاربرد داره
    خب امروز تونستم بعد از مدت ها سیستمی که حمیدخانزحمتشو کشیدم ببندم رو ماشین
    پخش 7016
    آمپ X-ion 70.4 آدیو سیستم
    باند هم آدیو سیستم co609 plus

جالب اینجا بود که اینبار نصاب از آمپ تعریف کرد و گفت از ظاهرش معلومه حرفه ایی هست(یه جایی بردم گفت آمپت بیشتر 80 تومن نمیارزه!!!!) اما با دیدنِ باند گفت که این معلومه سادست و معمولیه!
    خب نصاب محترم با گرفتن 85 تومن ناقابل سیستمو بست و واسم جالب بود وقتی نظر خودشو پرسیدم گفت نه واقعا سیستم خوبیه و خوشم اومده!
    الان حجم صدا خیلی خوبه ولی کیفیت خارق العادست! (فوق العاده با کیفیتش حال کردم)
    بازم از حمید خان تشکر میکنم چون واقعا بدون هیچ چشم داشتی صادقانه آدمو راهنمایی میکنه
    فقط یه سوال» کابل AUX رو که وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته(توی srs هم چیزی واسه AUX وجود نداره-ستینگ هم چیزی نداشت-) اگه کسی میدونه یه کمکی کنه
    سلام
    آقا مبارکه
    واسه فعال کردن AUX این مراحلو برو:
    Standby --> Menu --> Initial Settings --> Built in AUX --> ON
    از این به بعد تو انتخاب source گزینه ی AUX هم اضافه میشه
    موفق باشی
    Last edited by esi222; 02-06-2013 at 09:58.

14. 5 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید
    قصد بستن یک سیستم بدون ساب را بر روی پراید صندوقدار دارم،باند رو می خواهم هرتز HCX 690 بردارم،لطفآ یک امپ مناسب جهت این باند و یک پخش خوب USB خور هم معرفی کنید (خیلی گران نباشد فقط کار را راه بیاندازد و کیفیت قابل قبولی داشته باشد)
    لطفآ قیمت تک تک قطعات را هم ذکر کنید.

ممنون می شوم پاسخ بدهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •