آره ، همین الان درستش کردم خوشبختانه PSP 1000 اگر بریک بشه با پاندورا بر میگرده![]()
آره ، همین الان درستش کردم خوشبختانه PSP 1000 اگر بریک بشه با پاندورا بر میگرده![]()
من احمقو بگو از دیروز تا حالا دارم گرن توریسمو رو دانلود میکنم.حالا که دانلود تموم شد میبینم رو mhu جواب نمیده!
بابا تو دیگه کی هستی
دست منو از پشت بستی
من نمی دونستم اجرا نمیشه برای همین دانلود کردم
سوال اولت که معلومه, مثل همین بازیهای موجود تو بازار یا دانلوده(البته از نظر خود فایل و فرمتش هنوز کسی چیزی نمیدونه)
سوال دومی رو همه منتظریم که بفهمیم چطور میشه...فعلاً باید صبر کرد.
اما سوال آخر, ریختن بازی روی PSP Go سه راه داره, اول اینکه خود PSP مستقیم با wi-fi به نت و PSN وصل باشه, دوم از طریق PS3, و سوم از طریق کامپیوتر و برنامه ی Media Go در هر سه روش هم باید سر کیسه شل بشه اونم به مقدار زیاد...
دوستان من فقط یه توضیح مختصر از برنامه ی IR Shell دادم و نصب و این حرفاشو چون از عید PSP یم سوخته دیگه اطلاعی ندارم...شرمالو(شرمنده!)
اما دیروز که داشتم 3 صفحه Review کامل PSP Go رو از arstechnica.com ترجمه میکردم تا بذارم تو فروم یکی از دوستا یه کرم ریخت و تو همون صفحه ای که من داشتم ترجمه میکردم زرت اومد و یه web page دیگه باز کرد منم دیدم که اینطور شده با یه لگد از دوستم تشکر کردم و دیگه از دل و دماغ افتادم.
فقط اینو بگم که تو این 3 صفحه اینقدر PSP Go رو کوبیدن و ازش انتقاد کردن که خودم به شک افتادم...آخرشم نوشته بود که اگه سونی بخواد این رویه رو پیش بگیره باید منتظر یه PS3 به قیمت 500$ باشیم که Blu-Ray Disk رو نمی تونه بخونه!!!
یه سر بهش بزنین بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منم نمیدونستم!!! فکر میکردم غیر از dirt بقیشون رو میشه با تبدیل اجرا کرد...بابا تو دیگه کی هستی
دست منو از پشت بستی
من نمی دونستم اجرا نمیشه برای همین دانلود کردم
گندش بزنن!
حالا موندم کدوم بازی رو دانلود کنم.میترسم یکی دیگه دانلود کنم اونم مثل این جواب نده!
ولی من GT رو با تبدیل اجرا کردم هااا . یعنی روی این هک موقتی ها نمیشه ؟
هه الان اولین تبلیغ PSP Go پخش شد . 249 یورو .
کسانی که همین روز ها بخرند بهشون اجازه داده میشه که GT رو مجانی دانلود کنند .
با توجه به اینکه بازی های GO دانلودی هستند من فکر کنم زود تر از سری 3000 هک بشه .
راستی : باید از سایت آمازون بخرید .
Last edited by sonixax; 03-10-2009 at 20:56.
ماله منم اجرا نمیشه. اگه یکم زود تر میگفتی دانلود نمی کردم.
----------------------------------------------------------------------------
میگم چقدر اینجا شلوغ شده. قبلا که ما اینجا بودیم هیچ کس نبود.![]()
در مورد هک Go صحبت نکن که مبحث داره
به نظر من سونی قابلیتی رو روی هر بازی دانلودی میزاره که فقط با همون دستگاه که بازی باهاش دانلود شده اجرا بشه.
این فقط یه نظر و یه شیوه بود.
خواهشا جو سازی نکنید (شوخی بود )![]()
انشاالله که از این کار ها نمیکنه
ولی خیلی کوچیکه اصلا حال نمیده :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)