تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1076 از 3347 اولاول ... 765769761026106610721073107410751076107710781079108010861126117615762076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

این تست 4G برا دیروزه ، البته سرعت بیشتر هم میشد ، ولی حداقلش همین 600 بود ، چون حجم نداشتم نزاشتم تا اخر تست بگیره.
    سرور ایرانه ، سرور خارج که کلا خرابه وضعیتش ، اصلا نمیشه روش حساب باز کرد، به درد چت کردن تو وایبر و لاین و غیره میخوره.

امروز یه بار دیگه تست گرفتم سرعت 200 بود !!! 3 روز پیش که خیلی راحت تا 1.150 مگ میرفت ، حدودی رو 1 مگ ثابت بود.
    اخه کدوم اپراتوری توی کشورای دیگه ، تو 4G این سرعتو میده
    دلمون خوشه 4G داریم.

2. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این تست 4G برا دیروزه ، البته سرعت بیشتر هم میشد ، ولی حداقلش همین 600 بود ، چون حجم نداشتم نزاشتم تا اخر تست بگیره.
    سرور ایرانه ، سرور خارج که کلا خرابه وضعیتش ، اصلا نمیشه روش حساب باز کرد، به درد چت کردن تو وایبر و لاین و غیره میخوره.

امروز یه بار دیگه تست گرفتم سرعت 200 بود !!! 3 روز پیش که خیلی راحت تا 1.150 مگ میرفت ، حدودی رو 1 مگ ثابت بود.
    اخه کدوم اپراتوری توی کشورای دیگه ، تو 4G این سرعتو میده
    دلمون خوشه 4G داریم.
    اگر به پست‌های قبلی من مراجعه کنید، گفته بودم:
    4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.

ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکه‌ی آب و ... هست!
    تازه‌این‌اولشه‌سرعت از این هم پایین تر میاد.

اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبه‌ی تبلیغاتی داره.
    همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ‌ ساپورت میکنه.

تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!

وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگ‌بوده، 4g به چه کار میاد؟!
    Last edited by afshin-434; 08-03-2015 at 15:25.

4. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.

ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکه‌ی آب و ... هست!
    با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.
    خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
    حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
    دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره

6. 3 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبه‌ی تبلیغاتی داره.
    همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ‌ ساپورت میکنه.

تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!

وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگ‌بوده، 4g به چه کار میاد؟!
    اون چیزی که تو دفترچه مینویسه سرعت اسمی هست تو کشور های دیگه هم سرعت میانگین نسل سه ۵ـ۶ مگ هست

با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.
    خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
    حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
    دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره
    حرف تون رو قبول دارم ولی خدایش شما تضمین میکنید وقتی سرعت محدود شد این اپراتورهای دزد سرحرفشون بمونند و کیفیت رو درست کنند؟
    اینجا هم دست کمی از مذاکرلت هسته ای نداره هرقدمی که کوتاه بیای اونا یقدم میان جلوتر

تو کشورهای دیگه کسی با نسل ۳ و ۴ دانلود نمیکنه. تا قیمت های مفت adsl و فیبر نوری رو دارن براشون صرف نمی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 08-03-2015 at 16:02.

8. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرعت اینترنتم تقریبا خوبه ولی اکثر اوقات تو شروع دانلود خیلی تاخیر دارم ولی بعد شروع دانلود سرعت خوبه!
    کسی میدونه مشکل چیه؟

10. این کاربر از hiwas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اصلا سرعت ۲۰۰ چیزی نیست. اگه سرعت رو روی ۸ مگابیت (همون سرعت دانلود ۱ مگابایت برثانیه) محدود کنند و این 4g رو هم تا زمانی که پهنای باند درست و حسابی نداشته باشن جمع کنند، به نظرم همه می‌تونن با اون سرعت ۸ مگ اینترنت داشته باشند بدون کوچکترین مشکلی.
    الان یه عده ۲۰ مگ دارن یه عده از edge هم سرعتشون کمتره.

12. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرعت اینترنتم تقریبا خوبه ولی اکثر اوقات تو شروع دانلود خیلی تاخیر دارم ولی بعد شروع دانلود سرعت خوبه!
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    اولها این مشکل برای من هم زیاد بود تا شبکه به ثبات نرسه کاریش نمیشه کرد با وی پی داخلی و خارجی مشکل شما از این لحاظ حل میشه

متاسفانه این تاپیک طوریه که اکثرا صبر میکنن توی یک ساعت سرعت اینترنت بره بالا بیان اینجا تست سرعت بذارن.

در صورتی که درستش اینه هم زمانی که سرعت پایینه تست گذاشت و هم زمانی که سرعت متوسط یا خوبه.

یا مثلا با idm وقتی از صفحه عکس می‌گیرن که چند ثانیه سرعت به صورت غیرعادی میره بالا.

بعد یه بنده‌ی خدایی که تازه می‌خواد بسته بخره با توجه به این سرعت‌های کذایی‌میره بسته میخره میبینه جریان اصلا یه چیز دیگست و پولش حیف و میل شده.

مثلا الآن این تست منه. ولی متاسفانه هیچ صفحه‌ای زیر ۳ دقیقه باز نمیشه!
    یعنی درسته سرعت به ظاهر خوبه‌ولی مهم‌ترین قابلیت اینترنت که مرور صفحات است، بسیار عذاب آور و تقریبا غیر ممکنه.

وقتی یه کسی میاد تست 20 مگ میزاره ده نفر تشکر می کنن اما وقتی تست 3 مگ میزای نگاه می کنن میرن. اما به طور کلی شبها پهنای باند کم میاره و توی تک کانکشن معلومه

14. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    مشکل دقیقا همینه. من سرعت speed test م ۶ مگ نشون میده ولی موقع صفحه باز کردن از دایل آپم بیش‌تر زجر می‌کشم. منتها کافیه اون صفحه‌ای که می‌خوام(بعد از چندین دقیقه) باز بشه، بعدش کلا هر صفحه‌ای رو از اون سایت بزنم، فوری باز میشه! مثلا الان این صفحه حدود ۳ دقیقه طول کشید تا باز بشه ولی دیگه هر صفحه‌ای از سایت پی‌سی ورلد بخوام، در کم‌تر از ۳ ثانیه باز میشه!

ولی اگه بخوام یه سایت دیگه رو باز کنم، بازم باید چندین دقیقه صبر کنم تا باز بشه.

موقع دانلود هم اولش کلی طول میکسه بعد سرعتش ثابت حدود ۱ مگ میشه نمیدونم چرا اینطوریه!

16. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من میخواهم 2تابسته بخرم دوستانی که خرید کردن لطفا جواب بدن
    1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
    2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......
    ممنون میشم دقیق بگید ضمنا ایا ارزش خرید داره این قیمت

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا برای گذاشتن تصاویر تست سرعت حتماً از اسپویلر استفاده کنید...

قوانین تاپیک و نحوه استفاده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید.

19. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •