راستی دوستان شنیدم پارس تا 9 مگ هم جدیدا میده......اوضای ping وب گردیش کسی خبر نداره؟؟؟؟
راستی دوستان شنیدم پارس تا 9 مگ هم جدیدا میده......اوضای ping وب گردیش کسی خبر نداره؟؟؟؟
اقا یکی بره سیم اینا از برق بکشه اینقدر یوزر جدید ثبت نام نکنن دیگه عملا پهنای باند ته کشیده این طرح اخریه رسما دودمان پهنای باند رو به باد داد
پارس آنلاین تو آمل پینگش در حد فاجعست! من خودم قبلا داشتم.حالا وضعیتش تو ساری رو نمیدونم. وب گردی هم از هر جا نت بگیری فک کنم بشه انجام داد![]()
خدا ب دادمون برسه....لا مصب سرعت دانلودم الان خوبه ولی فری گییت 2 ساعته هنوز یک سرورش هم وصل نشده......![]()
دل خوشه برادر!!!!!!!اینا تا حجمی هارو هم 1 ب 8 نکنن بیخیال نمیشن.....الن که اینجور معلومه تازه دارن مشتریای جدید و با تبلیغاتی مثل آب از چشمه بگیرید جذب می کنن!!!!!
اونا برق استراری دارن سریع وصل میشه باید اونا رو از مخابرات بیرون کنیم.مسکوت جان شما از بابل شروع کن بیا من اینجا حمایتت میکنیم![]()
نه مشکل از یوزر جدید گرفتن نیست دوست عزیز الان من یک نرم افزاری از یک کسی گرفتم البته بصورت تست سرعت دانلود من از اپلود باز شده 100 کیلوبایت برثانیه ولی بدون اون نرم افزار هست سر 17-18 کیلوبایت برثانیه اره داداش اینا خودشون مسدود کردن سرعت هارو
به یاهو مسنجر نمیتونستم وصل بشم ولی با این نرم افزار تونستم
سرعت باز کردن صفحه های اینترنتی 2 تا 3 برابر شده بود .
Last edited by pedram_01; 22-11-2013 at 23:54.
امیدوارم از این فیلم 2 مگابایتی لذت ببرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش 2 مگاااااااااااااااااااابات ؟؟
داداش فکر کردی اینجا لاس وگاسه؟
من چجوری دانلود کنم اینو اخه.
داداش سرعتی که 3 برابر میشه رو بخیال.
میگم مثل خودم استراتژیک بازی که.
قلعه و ژنرال و.. تازه گیم رنجر هم که داری.
نمیدونم چرا همش داشتم به جای سرعت ایکون های صفحه رو میدیدم.
از شوخی بگذریم
اینی که بهش وصل شدی کانکشن اماده وی ....پی ان بود که.
چی هست حالا؟
کلا من بازی بازم(گیمر) دی: اونای که رو صفحه بود 1 درصد بازی های منم نبود 400 گیگ بازی دارمالبته عاشق جنرال زیرو هستم . و کال که براش میمیرم البته قلعه هم که جای خود داره .حالا بگذریم
راستش نمیدونم چیه از یکی از دوست های اینترنتیم گرفتم ماهی 10 هزار میگه قیمتشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)