میخوام خطمو تخلیه کنم ولی چون قبلا pcm بود میگن دوباره برمیگرده به همون حالت . هیچ راهی نداره که pcm نشه ؟
میخوام خطمو تخلیه کنم ولی چون قبلا pcm بود میگن دوباره برمیگرده به همون حالت . هیچ راهی نداره که pcm نشه ؟
برا چی خط رو pcm کردن؟؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
سلام. من وقتی میخواستم اینترنت بگیرم خطمpcm بود. از مخابرات که گرفتم خطم رو ازpcm خارج کردن. همونجا از اکسین که خط گرفتم پرسیدم اگر بعد از اتمام دوره 6 ماهه که از شما گرفتم من خواستم از شرکت دیگه بگیرم چی؟ گفت خطت رو دوباره میکنیم pcm. میخواستم بدونم ار لحاظ قانونی واقعا میتونن همچین کاری کنن یا غیرقانونیه؟(البته بگم که یه بار رفته بودم مرکز مخابرات چندتا درخواست دست نیروهاشون دیدم که خطو میخواستن بکنن pcm. یعنی واقعا همچین کاری میکنن)
قبل از اینکه از مخابرات اشتراک بگیرم pcm بود خودشون درستش کردن ولی گفتن هر موقع بخوای خط رو تخلیه کنی باز همون pcm میشه
اره دوباره pcmش ميكنن تنها راهش اينه كه به محض تخليه ظرف حداكثر 2روز خطت رانژه بشه بايد با شركتي كه ميخواي ثبت نام كني صحبت كني كه خطتو سريع رانژه كنن
فرشاد خط تو هم قبلا PCM بوده ؟
یعنی فقط کسایی که PCM بودن رو دوباره PCM میکنن ؟
Last edited by lamp23; 05-06-2014 at 12:52.
بچه ها این تست سرعت رو دقیقا از کجا میگیرید؟ من توی سایت speedtest.net میرم ولی به این شکل نمیده. اون grade و slower than .... رو نمیده. ممنون میشم کمک کنید.
از نظر تئوري كه ميشه، شما وقتي vp ن استفاده مي كني تمام سند و رسيو ها از طريق سرور ويپن انجام ميشه ، حالا وقتي سرور داخلي باشه سايت هاي خارجي هم باز ميشن.
اگه كسي تونست با آسياتك تست كنه خبرش رو بده!
کلا خطوط PCM بیش از 40 ساله که تو دنیا منسوخ شده و تو ایران هم بیش از 10 ساله که غیرقانونیه ولی چون مخابرات زورش رو داره ملت هم ثابت کردن که سواری خورشون ملسه کار بجایی میرسه که همین خط PCM رو مخابرات با منت به مردم میده و کاربرها رو هم از این که خط شون
رو PCM کنه می ترسونه. اگه کسی بتونه به طرح شکایت به قوه قضاییه کنه می تونه حقش رو بگیره.
کلا حق گرفتنیه اونم تو این مملکت که بزرگترین دزد خود دولته.
شما دیگه کی هسنیت ؟ ادم باید 300 تا پست بزاره تا شما یه جواب به ادم بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)