تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1076 از 2605 اولاول ... 765769761026106610721073107410751076107710781079108010861126117615762076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

ممنون.
    آیا وسیله‌ای وجود داره که از اسپلیتر و میکروفیلتر بسیار قوی‌تر باشه. یعنی اینکه مثلا یه چیزی باشه اندازه‌ی خود مودم (گنده! ) که وقتی وصلش کنی به تلفن، نویز که سحله، صدای کاملاً استریو بهت تحویل بده و جلوی این قطع شدن های مکرر Adsl رو بگیره؟ اگه همچین دستگاهی وجود داشته باشه، من حاضرم براش هزینه کنم. چون خط ما خیلی خیلی نویز داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها یک DNS خوب لطف می کنید بدید ؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    آیا وسیله‌ای وجود داره که از اسپلیتر و میکروفیلتر بسیار قوی‌تر باشه. یعنی اینکه مثلا یه چیزی باشه اندازه‌ی خود مودم (گنده! ) که وقتی وصلش کنی به تلفن، نویز که سحله، صدای کاملاً استریو بهت تحویل بده و جلوی این قطع شدن های مکرر Adsl رو بگیره؟ اگه همچین دستگاهی وجود داشته باشه، من حاضرم براش هزینه کنم. چون خط ما خیلی خیلی نویز داره.
    شما مودمو مستقیم بزن به خط و به ازای هر گوشی تلفن هم یک اسپلیتر باید پشتش وصل بشه.

یک قطعه دیگه هم هست به اسم میکرو فیلتر که نویز خط رو میگیره اما مشکل شما به احتمال زیاد همونیه که گفتم.
    بچه ها یک DNS خوب لطف می کنید بدید ؟
    بهترینش همون 8.8.8.8
    Last edited by Tehranshahr; 05-01-2014 at 00:20.

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دستکاری دستی در Dns باعث افت سرعت در مرور صفخات و مشکل دریافت در دانلود در برخی موارد میشه بهتر هستش از dns های معتبر استفاده بشه

اگر واقعا dns عالی میخواید از برنامه dns jumper استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون.

فکر نکنم باشه چون نیاز نیست.
    شما یه اسپلیتر خوب بگیر هر چقدرم نویزت باشه رفع میشه فقط پشت هر وسیله باید بزنی که به خط وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

این هم نتیجه تست اینترنت تو یک شرکت واقع در کانادا توسط خودم حدود یک ماه پیش:
    دانلود و آپلودش رو اصلا بیخیال. پینگو نیگا جون من چطور دلبری میکنه!

دلخوش به این مقدار نباشید، شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم. (افاضات آیت الله خمینی در بهشت زهرا پس از شورش سال 57 و به قهقرا رفتن ایران)
    Last edited by Boushvek; 05-01-2014 at 13:31.

7. 4 کاربر از Boushvek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تعرفه اینترنت 256 نا محدود مخابرات در شهرهای مختلف با هم فرق میکنه در بعضی از شهر ها یک ماهه 17 تومنه ولی تو شهر ما یک ماهه 37 تومنه سرعت دانلود اینا چه فرقی با هم داره؟واینکه مخابرات هم مثل سایر شرکتها محدودیت دانلود ماهانه برای سرویسهای نا محدود داره یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم نتیجه تست اینترنت تو یک شرکت واقع در کانادا توسط خودم حدود یک ماه پیش:
    دانلود و آپلودش رو اصلا بیخیال. پینگو نیگا جون من چطور دلبری میکنه!

دلخوش به این مقدار نباشید، شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم. (افاضات آیت الله خمینی در بهشت زهرا پس از شورش سال 57 و به قهقرا رفتن ایران)
    خانگیشونم همینه، با کمی هزینه میشه براحتی اینترنت بالای 50 مگ تهیه کرد. خط 1 و 2 مگ تقریبا رایگانه
    البته اینو در نظر داشته باشیم این مساله بیشتر در مورد امریکا، ومعدود کشورای اروپایی و همچنین کره جنوبی صادقه، خیلی کشورا این پهنای باند رو تو خواب هم نمیبینن ولی همچنان پهنای باند مارم تو کابوساشون میبیننا ...
    نقل قول عالی اینترنت من از دیروز دائم دیسکانکت میشه، ارور دیالینگ میده یا همچین چیزی، چرا؟

10. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

میخام سرویس 256 نامحدود بگیرم برای دانلود زیاد در طول روز دانلود در شب مهم نیست کدوم شرکت مناسبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میخام سرویس 256 نامحدود بگیرم برای دانلود زیاد در طول روز دانلود در شب مهم نیست کدوم شرکت مناسبه؟
    از نظر هزینه و از نظر نداشتن محدودیت در دانلود بهترین گزینه مخابرات هستش چون بقیه شرکت ها در سرویس های نامحدود زیاد خوب نیستن به خصوص اینکه شما برای دانلود میخوای.

13. این کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •