تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1076 از 4105 اولاول ... 765769761026106610721073107410751076107710781079108010861126117615762076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان موقع ارسال دفترچه باید واکسنها رو زده باشیم ؟ یا بعدا باید بزنیم

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان موقع ارسال دفترچه باید واکسنها رو زده باشیم ؟ یا بعدا باید بزنیم
    بله دوست عزیز. موقع ارسال دفترچه باید برگه 1 و 2 رو تکمیل شده تحویل بدی البته کپیشونو از من گرفتن. چون باید برگه واکسینسیون رو روز اعزام با خودت ببری
    پس یعنی باید هم واکسن ها رو بزنی و هم فرم پزشک پر شده باشه. البته (اگه اشتباه نکنم) چون شما میخواستی برای معافیت چشم اقدام کنی، فکر کنم باید به دکتره بگی که قسمت چشمو "غیر طبیعی !!! " علامت بزنه.
    Last edited by omidox; 19-10-2012 at 16:57.

3. 3 کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز. موقع ارسال دفترچه باید برگه 1 و 2 رو تکمیل شده تحویل بدی البته کپیشونو از من گرفتن. چون باید برگه واکسینسیون رو روز اعزام با خودت ببری
    پس یعنی باید هم واکسن ها رو بزنی و هم فرم پزشک پر شده باشه. البته (اگه اشتباه نکنم) چون شما میخواستی برای معافیت چشم اقدام کنی، فکر کنم باید به دکتره بگی که قسمت چشمو "غیر طبیعی !!! " علامت بزنه.
    خیلی ممنون ، آخه سال 82 که یه بار دفترچه فرستادم بعد از این که برگه آماده به خدمت اومد به آدرسم توش نوشته بود 15 روز قبل از اعزام باید واکسن ها بزنید
    واکسن ها رو کجا باید بزنم؟ همه تزریقاتی میزنن یا محل خاصی باید مراجعه کنم؟

الان برگه شماره 2 رو بردم دکتر داخلی پر کرد فقط این دکتره گفت برگه رو نباید می کندی؟ گفت باید خود دفترچه رو پست کنی همراه برگه ها راست میگه ؟ قبلا که اینطوری نبود
    بعد دکتر عمومی نداشت این درمانگاه ، گفت دکتر داخلی هم مشکلی نداره پر کنه ، مهمه این مورد؟

دوستان اگه می تونید کمک کنید چون فقط فردا و پس فردا وقت دارم دفترچه پست کنم و احتمالا اگه پست نکنم 3 ماه اضافم میشه 6 ماه!
    Last edited by mehran_pqqp; 19-10-2012 at 17:21.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خیلی ممنون ، آخه سال 82 که یه بار دفترچه فرستادم بعد از این که برگه آماده به خدمت اومد به آدرسم توش نوشته بود 15 روز قبل از اعزام باید واکسن ها بزنید
    واکسن ها رو کجا باید بزنم؟ همه تزریقاتی میزنن یا محل خاصی باید مراجعه کنم؟

الان برگه شماره 2 رو بردم دکتر داخلی پر کرد فقط این دکتره گفت برگه رو نباید می کندی؟ گفت باید خود دفترچه رو پست کنی همراه برگه ها راست میگه ؟ قبلا که اینطوری نبود
    بعد دکتر عمومی نداشت این درمانگاه ، گفت دکتر داخلی هم مشکلی نداره پر کنه ، مهمه این مورد؟
    نه. باید حداقل 15 روز قبل از اعزام بزنی. یعنی اگه دی ماه اعزامی باید قبل از 15 آذر بزنی
    آره باید جای خاصی بری که مخصوص واکسینسیونه سربازیه. رایگان هم هست. از پلیس + 10 بپرس که تو نزدیکی شما هست. راستی قبل از واکسن زدن باید عکساتو رو برگه ها بچسبونی که اونجا مهر میزنن روش.
    والا دیگه گذشت اون زمانا که پست میکردن. الان مدارکتو میبری پلیس+10 (+ کپی مدارکت: شناسنامه - کارت ملی - برگه 1 - برگه 2. اصلشونم باید ببری ها) و اونا ثبتش میکنن. یکی 2 روز بعد هم با کارت ملیت برو پلیس+10 که برگه سبز المثنی خودتو بگیری که تاریخ اعزامتو بدونی و اینکه اگه احیاناً غیبت شتباهی برات ثبت شده (مثل من) بری نظام وظیفه درستش کنی.
    هر دکتر عمومی و ... میتونه پر کنه برات. من که رفتم واکسن بزنم یه دکتر مخصوص نظام وظیفه هم تو اتاق بقلیش بود، دادم همون پر کرد.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من فردا میخوام دفترچمو بفرستم
    برگه سبز چند روز دیگه میاد؟
    و اینکه احتمال داره تاریخ اعزامم کی باشه؟
    خیلی دوست دارم 10/1 اعزام شم،کاری میتونم انجام بدم که حتما تو همین تاریخ اعزام شم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ورود و خروج از پادگان 01 نزاجا تهران در چه ساعت هایی مجاز هست؟
    مثلا ممکنه من با قطار ساعت 11شب برسم تهران و بعد تا برسم به پادگان ساعت 12 شب بشه اجازه ورود میدن؟؟؟

و یک درخواست از همه دوستان دارم. تو مدت خدمت با هم دوست باشیم و به هم کمک کنیم. بابا حداقل زیر آب هم دیگه رو نزنیم دیگه!!!
    ورود برای سربازان آموزشی ها صبح ها===> بین 4:30 تا 5:30 .... شب ها قبل 9:30 باید پادگان باشی... البته این ساعت ها واسه فصله بهاره الان احتمالا تغییراتی داره

برای مرخصی هایی که از راه دور می یان مشکلی نداره ساعت 1 نصفه شب هم برسی برگه مرخصی رو نشون می دی و می ری داخل پادگان مشکلی نداره...

8. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من فردا میخوام دفترچمو بفرستم
    برگه سبز چند روز دیگه میاد؟
    و اینکه احتمال داره تاریخ اعزامم کی باشه؟
    خیلی دوست دارم 10/1 اعزام شم،کاری میتونم انجام بدم که حتما تو همین تاریخ اعزام شم؟
    پس زودتر بفرست.
    برگه سبز رو یکی 2 روز بعد از درخواست اعزام میتونی المثنی شو از پلیس+10 بگیری
    احتمالاً همون 1/10 میشید . ولی اگه احیاناً نشد، میتونید با آوردن یک دلیل (نسبتاً منطقی) از پلیس+10 درخواست تعجیل کنید (یه فرم داره که پر میکنی + دلیلت) جوایش 1 هفته بعد میآد.

10. 3 کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

شرایط انتقالی هر یگان با یگان دیگه متفاوت هست به علت نیازهای متفاوتی که به نیروها دارن
    به برادرتون بگید تو اهواز اگه لشکر 92 هست از آجودانی اونجا شعبه وظیفه سوال کنه تا جواب درست بگیره
    پس یعنی خودش باید از همون پادگان اقدام کنه؟
    لازم نیست دیگه ما خودمون اقداماتی انجام بدیم؟
    اگر میشه بیشتر راهنماییم کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

امید جان ممنون از اینکه جواب دادی
    فقط یه چیزی،یعنی بعد اینکه دفترچمو فرستادم دو روز بعدش تاریخ اعزامم مشخص میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

امید جان ممنون از اینکه جواب دادی
    فقط یه چیزی،یعنی بعد اینکه دفترچمو فرستادم دو روز بعدش تاریخ اعزامم مشخص میشه؟
    خواهش میکنم مسعود جان
    بله، من خودم 28 شهریور فرستادم و 2 روز بعد رفتم برگ سبز المثنی رو از پلیس+10 گرفتم. تو برگه سبز تاریخ اعزام رو نوشته (فقط میری کارت ملیتو ببر)
    البته برای من زده بودند 1/10 که خودم درخواست تعجیل دادم به 1/8 که موافقت کردند و الان 1/8 اعزام میشم 01 تهران.

واکسن زدی دیگه؟ باید برگه 1 و برگه 2 تکمیل باشن ها !
    اگه هنوز حساب عابربانک سپه هم باز نکردی اول صبح برو باز کن. شماره حسابتو بهت میدن، اونو تو برگه 1 بنویس. (البته بعضیا میگن موقع ارسال مدارک لازم نیست، ولی اون پلیس+10-ای که من رفتم گفت حتما باید شماره حساب سپه به اسم خودم رو بنویسم !)
    موفق باشی.

14. 2 کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •