ممنون دوست عزیز از راهنمایی
ولی وضعیت تا قبل اونی بود که مشخص کردم و تو این مدت هم اتفاقی تو سیم کشی داخلی ساختمان نیافته که مشکل از اون باشه.
فردا صبح تماس میگیرم مرکز مخابراتی ببینم اونجا آیا دارند تغییراتی اعمال میکنند یا نه.
سپاس
ممنون دوست عزیز از راهنمایی
ولی وضعیت تا قبل اونی بود که مشخص کردم و تو این مدت هم اتفاقی تو سیم کشی داخلی ساختمان نیافته که مشکل از اون باشه.
فردا صبح تماس میگیرم مرکز مخابراتی ببینم اونجا آیا دارند تغییراتی اعمال میکنند یا نه.
سپاس
دوستان توجه کنید درسته تغییری در سیم کشی شما اتفاق نی افتاده ولی مخابرات پهنای باند رو افزایش داده و داره برای همه 10 مگ میکنه و در واقع سیم کشی شما برای این پهنای باند جوابگو نیست و معمولا به دلایل مختلف ازجمله فرسوده شدن و یا رطوبت و ... باعث نویز روی این پهنای باند میشه پس درسته که قبلا اکی بوده چون قبلا پهنای باند کمتر بوده ولی الان که افزایش دادن نیاز به ترمیم سیم کشی دارند کسایی که snr زیر 20 دارن این به این معنی نیست که سیم باید ضخیم ویا .. باشه فقط باید اتصالات درست باشه و جایی دچار فرسودگی کندگی روکش و یا رطوبت و .. نباشه و 100 البته سر راه Spliter مناسب باشه .
اینم یه تست دیگه از نت 10 مگ
ساعت 4 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم ببینم بعد رمضون وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه....
آقا وجدانا مخابرات تنها جاییه که من جزو اقلیت راضی هاش بودم. من هم روز ها هم شب دارم 700 تا دانلود میکنم. بیشتر بود ولی مودمم مدام ریست میشد. یه نفر پیشنهاد کرد گفت زنگ بزن بگو سرعتتو کم کنن منم همینکارو کردم الان دیگه ریست نمیشه. احتمالا خطم نمیکشه. ولی همین 700 هم عالیه.
چه عجب بعد از 23 روز یه تغییری کردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت
سرور پاریس
سرور اهواز!!! سرور بدتری پیدا نکردید برای تست؟؟
خودش وصل شد به اهواز من وصل نکردم
پاریس پیدا نکردم ولی شیراز و چند جای دیگه تست کردم تازه بدتر هم شده بود!
حالا اومدیم تست از پاریسم گذاشتیم و خوب بود. چه فایده داره وقتی که در عمل و استفاده و دانلود سرعتم پایین هست؟
Last edited by omniahd; 14-07-2015 at 04:31.
با سلام
پس از یک ماه تقریبا قطعی اینترنت بالاخره با عوض شدن تجهیزات شهرمون سرعت خوب شد
اینترنت طرح ده مگ حرفه ای دارم الان تقریبا پنج مگش بازه که واسه من خیلی راضی کنندس.
فقط نمیدونم اون یک ماه، رو چطوری میخوان جبران کنند؟!
اون 1 ماه رو لولو برد همین که الان واستون خوب شده خدارو شکر کنید
بابا ایرانه اینجا
من 6 ماه نت 10 مگم سرعتش 1 مگ و خورده ای بود.تازه واسم 10 مگ باز شده![]()
Last edited by mehdi speed 700; 14-07-2015 at 13:37.
دوستان شرمنده اینجا سوال میکنم
وضعیت اینترنت کدوم یکی از اپراتورها(ایرانسل_رایتل_هم اه اول) تو اصفهان خوبه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)