تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1076 از 1291 اولاول ... 7657697610261066107210731074107510761077107810791080108611261176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این که مثل جشنواره های قبلیه، تو این مدت داشتن به چی فکر میکردن که اینقدر طولش دادن. جون به لب شدم.
    حالا که خبر خووب اومده جواب ما رو هم بدید
    بله میتونی از شرکت نامه بگیری، زنگ میزنی 707 بهت میگه تصویر نامه را به چه آدرسی ایمیل کنی. بعد که ایمیل کردی یه هفته (مدتش دقیقا یادم نیست) بعد دوباره با 707 تماس میگیری میگی نامه ارتقا دادم چک می کنه میگه چه طرحی میخوای. نامه هم باید تو تو سربرگ شرکت نوشته بشه "آقای/خانم فلانی به شناسه وایمکس فلان برای انجام فعالیت های کاری به پهنای باند بالاتر از 128 kbps نیاز دارد."
    بله 1 مگ و 2 مگ اعتباری فعلا تا 31 خرداد شبانه رایگان داره.
    من خودم در بهترین شرایط با 1 مگ حدود 2 گیگ و با 2 مگ هم حدود 4 گیگ دانلود داشتم.
    اینم شیرینیه خبر خوش

2. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا وقتی که آدم به ADSL دسترسی داره در ایران استفاده از Wimax اشتباهه
    اون که بله، ولی وقتی حتی مخابرات هم ADSL نمیده راه دیگه ای نمیمونه. مثلا الان فن آوا داره نامحدود 512 را میده 24500 نامحدود یک مگ را میده 45900 دیگه نه نگران شبانه هستی نه ترافیک اضافه را گیگی 7 هزار تومن میخری. ولی حیف که وسط ناکجا آباد گیر کردم، حتی رگلاتوری هم به شرکت های ADSL تخفیف داده ولی به سایر شرکت ها (wimax,gprs) نه .....
    Last edited by Mr.Aras; 09-04-2014 at 22:42.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون که بله، ولی وقتی حتی مخابرات هم ADSL نمیده راه دیگه ای نمیمونه. مثلا الان فن آوا داره نامحدود 512 را میده 24500 نامحدود یک مگ را میده 45900 دیگه نه نگران شبانه هستی نه ترافیک اضافه را گیگی 7 هزار تومن میخری. ولی حیف که وسط ناکجا آباد گیر کردم، حتی رگلاتوری هم به شرکت های ADSL تخفیف داده ولی به سایر شرکت ها (wimax,gprs) نه .....
    آره اینترنت گیگی کلا پول زوره... ایرانسل ور داشته نامحدود 1مگ رو زده 80تومن! واقعاً داره پول زور میگیره...

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کل دانلود من رو شبانه 1 تا 7 بود بیشتر مواقع

الان اگر ترافیک رو انتن زیاد باشه باسه من سرعت به 10-20 میرسه و اگر خلوت باشه میره بالا ولی دیگر مثل قبل پایدار نیست سرعتم.

راستش شک دارم چون دوست دیگرمون که خوزستان بود با 5 اخطار محدود شد ولی مال من 2 رقمی شده بود اخطارها امدن... اصلا منطق ساده نداره سیستمش که بشه فهمید چطور محاسبه می کنن.
    الان مشکوکم که اپلود یک ضریب داشته باشه تو اخطار .... ( که اگر داشته باشه واقعا باید به سطح درک طراح سیستمش شک کرد )
    چي بگم.....
    يعني هرطوري که حساب ميکنيم آخر ميبينيم يک چيز ديگه هست. هيچ کس هم که مثلا هيچي نميدونه توي شرکتشون

ای بابا پس با این حساب هرچی که احتمالات داده بودیم به ..... رفت دیگه
    ما دلمون خوش بود 2 مگ روی 200 گیگ محدود میکنن ولی مثل اینکه اصلا سیستم متعادل و درست حسابی برای این موضوع نیست

تا الان که چندین نفر به من PM دادن و شاکی بودن از این که با سرویس 2مگ اخطار براشون اومده روی 65 گیگ مصرف
    ولی خب تا جایی که متوجه شدم همه این کاربر ها جدید بودن و حدودا کمتر از 1 سال هست که سرویس دارن
    چون من هر ماه کمه کم 150 گیگ تا 250 گیگ دانلود دارم و خداروشکر هیچ اخطاری هم تا الان برام نیومده
    ميگم نکنه هرچي مصرف بيشتر بوده باشه توي دوره هاي قبلي ، ميزان حجمي که اخطار مياد ديرتر حساب ميشه!
    2مگ روي 60 گيگ و 90 گيگ ديگه فحش حساب ميشه...

6. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ميگم نکنه هرچي مصرف بيشتر بوده باشه توي دوره هاي قبلي ، ميزان حجمي که اخطار مياد ديرتر حساب ميشه!
    2مگ روي 60 گيگ و 90 گيگ ديگه فحش حساب ميشه...
    والا با این حسابی که اینا دارن اخطار میدن هیچ چیزی نمیشه پیش بینی کرد و حدس زد

واقعا هم برای 2 مگ روی 60 گیگ اوج نامردی و دزدی آشکار هست دیگه

آدم ماهی خدا تومن پول بده بعد 60 گیگ که دانلود کنه بگن محدود هستی ( این دیگه خیلی خیلی زوره)

8. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم چند سال پیش اول از شاتل خریدم بعد اومدن وصلش کنن گفتن چون فیبر نوری نیست (یه همچین چیزی ) نمیشه و مودم رو پس بردن، دیگه مجبور شدم از ایرانسل بگیرم
    اگه من برم یه خط جدید سفارش بدم بازم امکان نداره ADSL بخرم؟ 512 نامحدود فن آوا 24500 عالیه که، من الان با این سرعت داغون 128 دارم 23300 میدم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم چند سال پیش اول از شاتل خریدم بعد اومدن وصلش کنن گفتن چون فیبر نوری نیست (یه همچین چیزی ) نمیشه و مودم رو پس بردن، دیگه مجبور شدم از ایرانسل بگیرم
    اگه من برم یه خط جدید سفارش بدم بازم امکان نداره ADSL بخرم؟ 512 نامحدود فن آوا 24500 عالیه که، من الان با این سرعت داغون 128 دارم 23300 میدم
    خوب فیب نوری هم باشه شما از خود مخابرات می تونی بگیری که! نامحدود هم میده قیمتهاشم 512 میده همون 24 1مگ 42 و 2 74 البته اینها قیمتها قبل از کسر 20% هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بلاخره بعد از دانلود حدودا 50 گیگ اس ام اس ایرانسل برام اومد. خط مشی مسخره! درست موقعی که کلی نقشه داشتم و رفتم سرور خریدم!!!
    تا الان فقط داشتم دانلود میکردم. اما از وقتی اس ام اسه برام اومده سرعتم به طرز افتضاحی داغون شده و کلن یه حال بدی دارم :| اعصابم داغونه
    البته سرعتم ربطی اس ام اس نداره. چون بعضی اوقات تا 260 هم میره و ثابت میمونه.

حالا شما بگید. چیکار کنم؟ دانلود کنم یا نکنم؟
    از ADSL دزد بازار مخابرات اصفهان(تنها شرکتی که به جز ایرانسل به من سرویس میده) فرار کردیم. حالا از اینور گیر این خط مشی شدیم!
    معمولا از کی سرعت رو کم میکنن؟

توی قوانین خط مشی یه چیزایی درباره استفاده از دیگر سیستم ها هم گفته بود. احتمال داره به خاطر اینکه وصل شده بودم به سروره اس ام اس فرستاده باشه؟
    آخه داخل کنترل پنلم باقی مانده حجم ماهیانه 1050 گیگ هست!

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب فیب نوری هم باشه شما از خود مخابرات می تونی بگیری که! نامحدود هم میده قیمتهاشم 512 میده همون 24 1مگ 42 و 2 74 البته اینها قیمتها قبل از کسر 20% هست
    به مخابرات هم زنگ زدم میگن فعلا اون منطقه رو پوشش نمیدیم ! خط جدید بخرم فایده نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به مخابرات هم زنگ زدم میگن فعلا اون منطقه رو پوشش نمیدیم ! خط جدید بخرم فایده نداره؟
    اگه گفته پوشش نداریم که یعنی کلاً ADSL ارایه نمیشه تو اون مرکز,ولی بعید می دونم مرکزی که کافوی نوری نصب کرده باشند اینترنت ارایه نده خود مخابرات! باز شما اگر استان تهران هستی از 2020 قسمت فروش آمارشو بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •