تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1076 از 1211 اولاول ... 7657697610261066107210731074107510761077107810791080108611261176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,751 به 10,760 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فایل چمنشو شما داری دوباره کپی کنم
    نه عزیز من اصلا بازی ویرایش شده خوشم نمیاد بخرم ندارم شرمنده

سلام
    من این بازی را تا حالا به صورت معمولی انجام میدادم حالا اینها را می خواهم ؟
    1. آموزش کیت سرور
    2. آخرین پچ برای کیت سرور یا هر چی؟
    3. کدهای تقلب و مخصوصا آن یکی که پول افزایش میدهد ؟
    4. سایتی که آخرین لباسها فیس ها یا هر چی را قرار میده ؟
    با تشکر
    همه سوالاتت رو در پست 9000 این تاپیک جواب دادم اونجا مراجعه کن

بهتر از سایت همین تاپیکی هست که مهدی زده برای ویرایش توی تالار ساخت و ویرایش بازی ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم
    برای منی که تا دیروز Pes 2009 میزدم اولش خیلی گیج کننده اومد
    اول فصل باید کار خاصی انجام بدم؟
    هفته ای میگذره یا روزی؟
    اول فصل خرید بازیکن مجازه؟
    توی قسمت Line Up دیگه قدرت بازیکن ها رو به صورت 5 ضلعی نشون نمیده؟
    خیلی گیج شدم! خیلی!

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

توی pes 2009 یادمه تو مستر لیگ یه قسمت بود که می شد دید یه بازیکن از اولین فصل تا الان چقدر رشد کرده فکر می کنم اسمش یه همچین چیزی بود: develope دقیق مطمئن نیستم اسمش همین بوده باشه تو 2010 یه همچین چیزی وجود داره؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم
    برای منی که تا دیروز Pes 2009 میزدم اولش خیلی گیج کننده اومد
    اول فصل باید کار خاصی انجام بدم؟
    هفته ای میگذره یا روزی؟
    اول فصل خرید بازیکن مجازه؟
    توی قسمت Line Up دیگه قدرت بازیکن ها رو به صورت 5 ضلعی نشون نمیده؟
    خیلی گیج شدم! خیلی!
    اولش اینو بگم که شما اگر شماره قبلی این بازیو رفتی اولش شاید این شماره یکمی برای شما سخت باشه ولی کم کم بهش عادت می کنی و اونو یاد می گیری ومخصوصا مسترلیگ که خیلی راحت میشه
    1-اول فصل بهترین کار برای شما خرید بازیکن هستش.
    2-هفته ای. هر هفته به دو قسمت تقسیم میشه که ممکنه بعضی هفته ها دو تا بازی باشه یا یک بازی که اینو راحت از تقویم بازی ها میشه دید.
    3-بله. سیستم نقل و انتقالات کلا تغییر کرده. شما در کل فصل می تونید با بازیکنان مختلف مذاکره کنید و با اونا قرارداد ببندید و اگر مثلا موقع نقل و انتقالات اول فصل و یا نیم فصل نباشید بازیکن همون موقع به تیمتون اضافه نمیشه و اولین هفته که نقل و انتقالات شروع میشه به تیمتون اضافه میشه.در ضمن قسمت Operating Costs خیلی مهم هست و رابطه مستقیم با قسمت های مختلف بازی از جمله نقل و انتقالات داره. کلا قسمت نقل و انتقالات تغییر زیادی کرده. ولی به نظر من سیستم نقل و انتقالات در این بازی عالی هستش
    4-نه این قابلیت دیگه وجود نداره
    در ضمن دوست عزیز شما به اینجا یه سری بزنی یکمی در مورد مسترلیگ توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من کیت سرور رو نتونستم گیر بیارم.از کجا باید دانلود کنم.
    ممنون

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

تیم ملی فرانسه

من مقدمه ای از سبک و سیستم کلی تیم ملی فرانسه میگم بعد میریم سراغ انطباق اونها در این بازی .

سکان هدایت و رهبری تیم ملی فوتبال فرانسه در سال 2004 به ریموند دومنک ( دومنش ) واگذار شد و از همون سال بود که سبک کلی این تیم بر اساس استحکام دفاعی بنا نهاده شد و سر مربی این تیم استفاده از سیستم کاتناچوی ایتالیاییها رو در این تیم تزریق کرد البته با جزئیات متفاوتی که در ادامه خواهیم گفت . یکی از علتهای اصلی اتخاذ چنین شیوه ای تخصص و تجربه ایه که دومنک در دوران بازیگری خودش در دفاع بدست آورده و همچنین نوع روحیات خاصیه که این مربی داره .

این تیم در اکثر بازیها از سیستم 2-4-4 ( سیستم محبوب دومنک ) و یا سیستم 1-3-2-4 استفاده میکنه اما در هر حال سبک کلی بازی این تیم از یک سری قواعد مشخص تبعیت میکنه که از شاخصه های بارز اون میشه به این موارد اشاره کرد :

- بستن گوشه های زمین

- اجازه دادن به حریف برای پیشروی به زمین خودشان

- خسته کردن حریف و بعد آغاز ضد حمله

مثل بقیه تیمهایی که از کاتناچو در بازیشون استفاده میکنند تیم فرانسه نیزدر زمانی که صاحب توپ هستند و سعی در پیشروی دارند , خطر کمتری نسبت به زمانی دارند که توپو از حریف گرفته و تدارک یک ضد حمله رو میدند .

در سیستم 2-4-4 پاتریک ویرا و کلود ماکلله ( که البته الان به تیم دعوت نمیشه ) با توجه به ویژگیها و تواناییهایی که دارند بهترین گزینه برای دو هافبک دفاعی محسوب میشند و در جلوی اونها فرانک ریبری و فلورن مالودا میتونن نقش دو بال ( البته نه بصورت کلاسیک ) رو ایفا کنند و این دقیقا همون چیزیه که سرمربی فرانسه به خوبی ازش استفاده میکنه و همونطوریکه میدونین این دو بازیکن در تیمهای باشگاهیشون هم معمولا در این منطقه از زمین بازی میکنند .در این بین مالودا استاد تغییر فاز از دفاع به حمله است و ریبری هم اصلا زاده شده تا مدافعین حریفو سر در گم کنه .

ودر جلوی اینها آنری , آنلکا و یا کریم بنزما قرار میگیرند . البته در سیستم 1-3-2-4 یکی از این مهاجمین قربانی میشند در این وضعیت ریبری و سیدنی گوو ( در صورتیکه در بازی باشه ) به ترتیب بعنوان مهاجم سایه و سپر تهاجمی راست مرتبا جاشونو توی زمین عوض میکنند .

آرایش تیم در وضعیت 1-3-2-4 که بهتره بجای گوو از ریبری و بجای آنری از مالودا استفاده کرد :

اما این سیستم معمولا برای شکستن خط دفاعی تیمهایی که در این منطقه از زمین دارای استحکام و قدرت زیادی هستند دچار مشکل میشه .

اما پیشنهاداتی برای تیمهایی که در مقابل این سیستم و این تیم قرار میگیرند :

- با افزایش تعداد بازیکنان در خط میانی و دفاعی فضا رو باید از اونها گرفت .

- بالهای کناری اونها رو باید بست .

- با پرس سنگین فضا و نه توپ – در زمین خودی و نه در زمین حریف – عملا سیستم ضد تاکتیک رو در زمین پیاده کنند .

من این مساله رو خاطر نشان کنم از اونجایی که خیلیها ممکنه این فکر به ذهنشون خطور کنه که این بازی این قدر سخت نیست که لازم باشه سیستم تیمو بهینه کرد اما در جواب من به چند مساله اشاره میکنم :

اول اینکه ممکنه یک گیمر بتونه با یک تیم قوی و یا همطراز بدون استفاده از تاکتیک مناسب , این تیم( و یا هر تیم دیگه ای ) رو شکست بده اما اگر بخوایم با تیمهایی ضعیف تر در مقابل این تیم بازی کنیم شاید به این راحتی نشه این تیمو شکست داد و لاجرم باید سیستم و تاکتیکهای تیم بهینه بشه .

دوم , بازم جمله قبلو تکرار میکنم شاید بشه در مقابل کامپیوتر بدون استفاده از سیستم و تاکتیهای خاصی اونو شکست داد اما اگه زمانی خواستید در مقابل یکی از دوستانتون که مهارتی در حد شما و یا حتی بهتر از شما داشت بازی کنید مطمئنا این روشها خیلی مفید خواهد بود .

و سوم اینکه بعضی از گیمرها اصولا دوست دارند دقیقا به سبک تیم مورد علاقشون بازی کنند که این نکات مسلما براشون خیلی جالب خواهد بود .

قبل از هر چیز باز من این مساله رو یاد آور بشم که در دنیای واقعی فوتبال ما شاهد مسائل فنی و استراتژیهای بسیار زیاد , متنوع و پیچیده ای در بازیهای مختلف تیمها هستیم که ذکر اونها در اینجا نه اقتضاء میکنه و نه اینکه من اونقدر قدرت تحلیلم بالاست که بتونم آنالیز دقیقی از شیوه های مختلف یک تیم در هر بازی داشته باشم اما اساس و چارچوب کلی شیوه و سبک بازی تیمها به همین شکلیه که من در مورد تیم بارسلون و این تیم ارائه دادم .

اگر نکته خاصی در آینده به ذهنم رسید مطمئنا با ویرایش این پست و یا پستهای دیگه ای که در مورد تیمها میزنم اون نکاتو اضافه خواهم کرد .

و اما انطباق این اصول کلی در این بازی با توجه به توضیحاتی که در مورد این تیم داده شد .

هر گیمری میتونه این اصول رو در شاخص های مختلف بازی پیاده کنه اما من نظر خودمو اینجا ارائه میدم :

سیستم و ترکیب تیم

همونطوریکه در بالا اشاره کردیم تیم فرانسه معمولا از یکی از دو سیستم 1-3-2-4 و یا 2-4-4 استفاده میکنه که اتخاذ هر کدوم از این سیستمها بستگی به تیم مقابل و همینطور مساله مصدومیت , محرومیت و میزان آمادگی بازیکنان تیم داره .

اما مورد تر کیب تیم : 10 نفر داخل زمین معمولا به این شکل ارنج میشند گالاس و مکسز در قلب دفاع – پاتریس اورا (آبدیال ) و ساینا بترتیب بک های چپ و راست – دیارا و تولالان (ویرا ) بعنوان هافبکهای دفاعی یک خط جلوتر ریبری و مالودا بعنوان دوبال کناری به ترتیب در راست و چپ – گورکف ( و یا سمیر نصری که از نظر دومنک دور افتاده ) بعنوان هافبک نفوذی و نهایتا در نوک خط حمله معمولا آنری و یا بنزما( که به این بازیکن هم دومنک کمتر توجه میکنه ) قرار میگیرند . اما در سیستم 2-4-4 هافبک نفوذی یک خط جلوتر میاد که میشه از بین آنری بنزما گورکف و یا نصری دو بازیکن رو انتخاب کرد .

سبک تیم

با توجه به نوع بازی این تیم که بیشتر تفکرات دفاعی درش تزریق شده و اینکه عموما نوع بازی بازیکنان این تیم بیشتر برای این سبک از بازی مناسبه شاخص های مختلف این بازی برای این تیم بهتره به شکل زیر طراحی و تنظیم بشند :

من توضیحات اینا رو قبلا دادم پس کمتر درمورد جزئیات اونها صحبت میکنم .

تاکتیکهای هجومی:

شاخصPlayer Support: با توجه به نوع بازی این تیم بهتره در محدوده 0 تا 33 قرار بگیره .

Support Range: به نظر من بهتره این شاخص در محدوده 33 تا 66 قرار بگیره میزان دقیقشو خود گیمر باید تعیین کنه .

Position Switch : با توجه به جابجائیهایی که معمولا در بین هافبکهای این تیم صورت میگیره بهتره محدوده 33 تا 66 و یا حتی 66 تا 100 انتخاب بشه .

Attacking Style : با توجه به پراکندگی بازیکنان در عرض زمین چه در زمان حمله (ضد حملات توسط بالهای کناری بخصوص مالودا ) و چه در زمان دفاع ( برای بستن گوشه های زمین ) بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .

تاکتیکهای تدافعی :

Pressing : با توجه به اینکه در بالا گفتیم این تیم دفاع رو در زمین خودی انجام میده بهترین حالت برای این شاخص محدوده 0 تا 33 هستش که به نظر من حد پایین این محدود ( بین 0 تا 20 ) بهترین حالت ممکنه .

Defensive Line : با توجه به استقرار خط دفاع این تیم در عمق بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .

Compactness : همونطوریه قبلا گفتیم این شاخص مربوط میشه به تنظیم فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریف . از اونجایی که ما میدونیم یکی از قواعد اصلی شیوه بازی تیم فوتبال فرانسه اینه که به حریف اجازه ورود به زمینشو میده و روی بازیکن صاحب توپ عمل پرسینگو انجام نمیده بلکه عمل پرسینگو در فضای انجام میده , بهترین گزینه محدوده 0 تا 33 است ( همونطوریکه قبلا گفتیم در این محدوده بازیکنان از بازیکن صاحب توپ کمی فاصله میگیرند ).

Defensive Strategy : آخرین شاخص مربوط میشه به نوع دفاع خطی و یا پوششی که با سویپر صورت میگیره . با توجه به نوع دفاع خطی این تیم باید گزینه صفر انتخاب بشه .

کارتها

در این تیم بازیکنانی به نامهای گورکف ریبری و آنلکا داری کارت Talisman هستند . به نظر من فعال کردن این کارت برای ریبری میتونه اقدام بجا و مناسبی باشه به این دلیل که معمولا حملات تیم فرانسه و بطور کل حرکات رو به جلو و یا رو به عقب این تیم بر اساس نوع حرکت این بازیکن شکل میگیره .

گالاس و مکسز بازیکنان دفاعی این تیم از کارت Man Marking بهره میبرند که گیمر با توجه به تیم حریف میتونه با فعال کردن این کارت اقدام به مهار یکی از بازیکنان خطرناک حریف بکنه و در صورتیکه تیم مقابل در خط حمله و یا هافبک بازیکنی سریع و خطرناکی نداره میشه با غیر فعال کردن این کارت به این بازیکنان آزادی عمل بیشتری داد تا در کارهای دفاعی بیشتر به بازیکنان هم تیمی کمک کنند .

در صورت استفاده از بازیکنی بنام دیارا فعال کردن حالتAnchor Man برای این بازیکن در شرایطی مناسب به نظر میرسه که تیم مقابل از تاکتیک ضد حمله بخوبی استفاده میکنه .

استراتژیها

از بین استراتژیهای موجود در این بازی استفاده از این سه مورد میتونه برای این تیم مناسب باشه :

1-Total Defence: در این استراتژی تیم در زمانیکه توپو از دست میده بمنظور تمرکز بر روی وظایف دفاعی به زمین خودی برمیگرده .

2- Offside Trap: بمنظور قرار دادن مهاجم حریف در تله آفساید . البته این استراتژی در برابر تمام تیمها مناسب نیست و بیشتر در زمانی میتونه مفید باشه که تیم حریف از پاسهای عمقی برای مهاجمان خودش استفاده میکنه .

3- Opp.Side.Att:این استراتژیها هم میتونه دربرابر بعضی از حریفان برای این تیم کارایی داشته باشه .

بعدا توضیحات لازمه در مورد استراتژیها رو توی یک پست مجزا خواهم داد .

من از این روش استفاده کردم،خیلی میانه مخصوصآ تو دفاع خالی هستش!!!
    وقتی حمله می کنی،اگه توپ رو از دست بدی،کارت تمومه.

به نظر من 2-1-3-4 خوبه،در صورتیکه که سه هافبک دفاعی قوی که تا زمین حریف جهت ساپورت مهاجم پیشروی کنند.

10. 2 کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از بچه های تهران کسی جائی رو بلده که pes2010 رو بدون دست کاری داشته باشه؟میخوام پچ روش نصب کنم
    اقا منتظر آمارم
    ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از بچه های تهران کسی جائی رو بلده که pes2010 رو بدون دست کاری داشته باشه؟میخوام پچ روش نصب کنم
    اقا منتظر آمارم
    ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل
    بهترین جا با قیمت 2000تومن من خودم خریدم تبلیغشون نشه...
    تهران خیابان انقلاب نرسیده به خیابان ولی عصر (عج) خیابان مظفر بالاتر از کفش فروشی متا سفانه مغازشون اسم نداره..........
    فقط تشکر....

13. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    آخرین پچ رسمی این بازی رو می خواستم همراه با کرکش
    ممنون

15. 2 کاربر از Metalzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    آخرین پچ رسمی این بازی رو می خواستم همراه با کرکش
    ممنون
    برو پست 9000 تو صفحه 900

17. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •