حاجی دمت گرم
حیف که دکمه ی تشکر نداره وگرنه همه مولتی هامو میاوردم از پستت تشکر کنن![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
حاجی دمت گرم
حیف که دکمه ی تشکر نداره وگرنه همه مولتی هامو میاوردم از پستت تشکر کنن![]()
ممنون اطلاعات مفیدی بود.
احتمالا هفته بعد قراره با برو بچه های ایرانی ورلد یک به فورت بزرگ منطقمون که در اختیار یه امپراطوری قویه حمله کنیم.همه بچه های قوی هستن.
Abtin - sattarkhan - miladisa - mohammad-s -saeid و....
سه تای اولی تقریبا لول 80 هستن.
عالی بود.
ولی ما مدافع خوبی نیستم.
ولی حمله کننده قوی هستم![]()
ممنون بابت راهنمایی.
هر وقت که اون کارایی که تجربه خوبی میده برام باز شد اون کاری که گفتی میکنم..
اما فعلا مشکل من توی dodging و Resistance هستش...
من تا الان روی dodging کار کردم اما همون طور که شما گفتی زیاد خوب جواب نمیده...
اما Resistance هم اسکیلای زیادی رو میبره.برای سلاح سردی ها شاید خوب باشه چون تقریبا فقط روی reflex باید کار کنن..اما من که نمیتونم 160 تآ resistance بگیرم.اینجوری باید قید بقیه رو بزنم...
البته شما استاد ما هستی.
شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم![]()
کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم
فقط به خاطر اینکه نشون بدم dodge بهتر از resistance هستش ورد 10 کاراکتر dodge میسازم !
فقط مشکل کار و کوئست داره ولی در دوئل رقیب نداره .
خوب برای اونه من فقط روی یکی کار می کنم یعنی رفلکس چون در شهر های دشمن اگه خوب دقت کنی تعداد بیشترشون سلاحشون گرمه و رفلکس نیازه الان من روی رفلکس کار می کنم نه روی تاقنس
پس بهت توصیه می کنم یکی را انتخاب کن که بهترینش همون رفلکس است چون در آینده طعمه زیادی خواهی داشت برای آتاک دادن
در مورد دادگینگ منم به اون نتیجه رسیدم که رفلکس بهتر از دادگینگ است
الان من دادگینگ فقط به خاطر لباسام دارم![]()
نمی دونم چرا در این مورد باهات مخالفم چون کسی که ایم داره دادگینگ را خنثی می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)